Kekik Suyu

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar kekik suyunun zayıflamaya etkisi var mı_???
Yardımcı olur musunuz_???

evet canım bi tandıgım dogum kılolarını kekık suyuyla verdı bı demlık suya 1 tatlı kaşıgı dag kekıgı atıodu onu cay gıbı ıcıodu cok zayıflatıo malesef ben yapamadım tansıyonumu fena dusuruyo eger rahatsız etmezse mutlaka duzenlı kullan 75 kgden 61 e dustu 2 3 ayda :8:

En azından doğal bi yöntem kilo verdirecekse denemekte fayda var :):):)

kekik suyunun bende kilo verdirdiğini duymuştum ama bi türlü deniyemedim çünkü çok acı bi tadı var türk kahvesinin yanında içerim kekik suyunu ama diğer türlü bitürlü kaynatıp içemedim 30 kiloya yakın bi kilo verdim biraz daha var vermem gereken ama her gün başlıycam diyorum başlıyamadım bi türlü

Nasıl tatlım yaaaaaa bana da bu listeyi verir misin_??
Ne kadar zamanda kaç kilo verdin

Nasıl tatlım yaaaaaa bana da bu listeyi verir misin_??
Ne kadar zamanda kaç kilo verdin

1 sene içerisinde verdim ama her hangi bi diyet uygulamadım yediklerime dikkat ettim herşeydende yedim hamurişi tatlı kızartma vs vs tabi herşeyi kararında yedim ve ayda bikez belki yemişimdir fazla bi düşkünlüğümde yoktu onlara şimdi hiç aramıyorum bile bol bol yürüyüş ve spor tabi bana çok fayda etti gün içerisinde bile oturduğum yerde egzersiz yapıyodum 94 kiloydum şimdi 64 kiloya düştüm ama daha vermem lazım düzenli yemek yemek çok doğruymuş önce çok düzensiz yerdim yemekleri şimdi 8 den sonra yemek yiyemiyorum ne kadar aç olsamda midem almıyo artık

Back
X