Ama o zaman evlerimizde yaptığımız o mis gibi katıksız keklerimize haksızlık etmiş olmazmıyız?..
bencede evdekı kekın yerını tutmaz (bu arada mesaj kutunu bosaltırmısın canım dolmus yazamıyorum)
tşk ederim canım ama biz bunu nereden buluruz
Ama o zaman evlerimizde yaptığımız o mis gibi katıksız keklerimize haksızlık etmiş olmazmıyız?..
:97::97::97:.......
tatlım pastahanelerden bulabilirsin hepsinde var
olmayız olmayız
ona hiç gerek yok 4 yumurta , 1 bardak seker , 1,5 bardak un ,vanilya kabartma tozu çırpın atın fırına alın siz sungerimsi pastane keki denenmiş dugun pastası yapılmıştır
ona hiç gerek yok 4 yumurta , 1 bardak seker , 1,5 bardak un ,vanilya kabartma tozu çırpın atın fırına alın siz sungerimsi pastane keki denenmiş dugun pastası yapılmıştır
ya tarif güzelde en azında yağ yok, ama ne bileyim yumurta kokusu ağır basar gibi geliyo.yumurtayı sevmeyen birisi olarak denerken düşünürüm ya.
ben kullanıyorum renksiz şeffaf bir madde gerçekten güzel oluyor pamuk gibi olmasını sağlıyor ama sonuçta katkı maddesi kullanmamız sağlık açısından ne kadar doğru bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?