Kel mı kalacak benim yavrum :(

havalar sıcakken sıfıra vurdurun saçları yeni çıkan saçlar daha gür oluyor
ve benim kızımda 12 aylık saçı çok az

Benim oglumda dogdunda cok az saci vardi sadece tepelerde sonra hepsi dokuldu bildigin keltos kaldi kafasi parliyodu gunesten 1 yasina girdi hala yok suan 2 bucuk yasinda seyrek saclari anca cikti 2 yasindan sonra benim saclarimda cok seyrek esimin gur ama oglumun yok denicek kadar az ve seyrek milletin agzina bakarak sifira vurdurdum 3 kere malesef cikmadimi cikmiyo takmayin kafaniza bence bosuna

Benim oğlumun saçı seyrekti. Üç kere tras ettirdik, bir hafta arayla. Tras dediysek jiletle. Keltos olmuştu. Sonra çıkan saçlara Sarımsak yağı surmustum.

O kadar gurlesti ki saçı. İnanamazsin. Saçlarıni hep subay tıraşı yaptırıyorum. Uzayinca çok terletiyor.

Traşın etkisi büyük oldu.

Esimin kiz yegeninin hic yokmus, biz evlebirken 2 yasindaydi, cok seyrek ve kisaydi saclari. Tam o donem doktoru bir vitamin takviyesi onermisti baya etkili oldu.

Saclarini kazitinca gür çıkar diyor annemler.

Ince ve az telliler 7 yasini buluyor cevremde.

Kan degerlerine baktirin eksik bir şey olabilir. Dişli doğan bebekler var fazla yüksek degerlerle.

Geçmiş olsun.

benim oglumda kel dogdu.16 ayda çıktı saçları.Once ön kisimlar sonra tepesi en son enselerde cikti.Simdi 5.5 yasinda normal saclari var.Kocam kel kalmak üzere kocsmdan 2yas kücük oglumun dayisi kel.Dedeler kel.Kendisi kel adayi ogluşum.Cani sag olsun sağligi yerinde olsun diyorum.Üzülmeyin keller çekici oluyor
güzel sevilirim bide yetişirse önümüzdeki yaza,bu nasıl birsey gelsin gelecekse beni boza boza :) mesela

Back
X