Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim oglumda dogdunda cok az saci vardi sadece tepelerde sonra hepsi dokuldu bildigin keltos kaldi kafasi parliyodu gunesten 1 yasina girdi hala yok suan 2 bucuk yasinda seyrek saclari anca cikti 2 yasindan sonra benim saclarimda cok seyrek esimin gur ama oglumun yok denicek kadar az ve seyrek milletin agzina bakarak sifira vurdurdum 3 kere malesef cikmadimi cikmiyo takmayin kafaniza bence bosuna
Benim oğlumun saçı seyrekti. Üç kere tras ettirdik, bir hafta arayla. Tras dediysek jiletle. Keltos olmuştu. Sonra çıkan saçlara Sarımsak yağı surmustum.
O kadar gurlesti ki saçı. İnanamazsin. Saçlarıni hep subay tıraşı yaptırıyorum. Uzayinca çok terletiyor.
Esimin kiz yegeninin hic yokmus, biz evlebirken 2 yasindaydi, cok seyrek ve kisaydi saclari. Tam o donem doktoru bir vitamin takviyesi onermisti baya etkili oldu.
benim oglumda kel dogdu.16 ayda çıktı saçları.Once ön kisimlar sonra tepesi en son enselerde cikti.Simdi 5.5 yasinda normal saclari var.Kocam kel kalmak üzere kocsmdan 2yas kücük oglumun dayisi kel.Dedeler kel.Kendisi kel adayi ogluşum.Cani sag olsun sağligi yerinde olsun diyorum.Üzülmeyin keller çekici oluyor