- Konu Sahibi KeLeBeKetkisi
evet hic sorma bambaska isi...ama bu eski halim benim ilk ameliyatan sonra...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet blli olio fotolarinda:) nekadar mutlu oldugunu..cidden ödenmez harika bir insannnn..ben ona ilk basta güvendim bile süper olcagini biliodum o yüzden hic korkumda yoktu..daha cok annem babam :) oda normal ilk iii olmdi ikicisinde ii olsunlr ugrastilar:)
canım merhaba nasıl gectı anladıgım kadarıyla cok mutlusun ınsallah hepımız senın kadar mutlu olabılırız tatlım ya benımde ıkıncı olacak bende harıl harıl doktor aramaya basladım, kıme sorsam revızyon amelıyatları cok zor oluyormus maddı acıdanda daha külfetlı oluyormus sanırım ama artık parasını gectım yeterkı o masaya 3. kez yatmayayım ben artık mutlu olmak ıstıyorum,yeterkı burnum ıcıme sınsın... nekadar zamanda karar verdın revızyona ?nasıl gectı amelıyatın ? gercekten ılk amelıyatımızdan dahamı zor oluyor benı bu konuda bılgılendırırsen sevınırımevet senide anliorum...vallah umut ettme kesin cok mutlu olcaksin bakta gör:)