Kelebekolacam'ın Diyet Günlüğü

sabah tartıldım kızlar aç karnına 88.400 geldim.çok sevindim.başlangıçda 92 idim 15 günde vermişim bu kadar.olacak olacak inşallah.
çok sevindim canım bende sabah 89.0 geldim ptesi 89.700düm..bendeolacagına inanıyorum,biraz sabır bol bol destek..
ben bugün diyetisyene gittim emziriyorum deyince sadece abur cuburu kes 1 ay sonra gel dedi ama benim acelem var..ben yine kafama göre takılacam..

sabah:1ymurta3 zeytin
biraz peynir 2 domates
1.5dilimekmek
ara:2 fincan stiltee(oda cok kaloriliymiş içme dedi diyetisyen)
öğle:1 kase yogurt
1 koca kase salata
3-4 kaşık nohut yemeği(kaç gündür evde o var..)
ara:1 kepçe çorba
akşam:5-6 köfte
1 dilim ekmek
bol bol salata

ara:yarım elma
1 portakal

akşam yemeğini 5 gibi yiyoruz 2 kere ara oldu:(
küçücük bitter çikolata

bende olacağına inanıyorum kardeşimde bana katıldı evde beraber yapıyoruz birbirimize destek oluyoruz.daha iyi oluyor.ben iki gündür yürüyorum işe gelip giderken faydası olur inşallah.ben kafamda bitirdim bu işi yeme isteği bile duymuyorum artık.diyetisyen süt artırıcı şeyler önermedimi sıvı tüketmek artırıyormuş zaten.bebeğin onbir aylıkmış ek besinler veriyorsundur zaten.
dünkü menüm
sabah:bir dilim ekmek
üç çatal falan yağda yumurta
peynir
şekersiz çay

öğle:bir simit

akşam:ekmek yemedim öğlen simit yedim diye
bir kepçe kuru fasulye yemeği
beş-altı çatal patlıcan kurusundan yapılmış yemek
yoğurt

ara öğünler yapamadım
karışım çayından içtim üç bardak
bol su

benim en büyük sorunumarayınca yiyecek uygun bişey bulamamak.işim yogun aile hekimiyim.annem evde 2 cocuga bakıp hemde yemek yapıyor haftasonları cok yogun geciyor..bide annem cok güzel yemek yapar ben onun eseriyim.anne yağ katma diyorum yağsız tadımı olur diyor..bugün dısarda alısverişteydim.cocukların eksikleriyle uğraştım.arın market alışverişi yapacam ve kendime uygun şeyler alacagım..

sabah tost yağsız
kırmızı biber

ara 1-2 kraker yağsız

öle yok:(

ara yok

akşam 1 lahmacun
yogurtlu kabak

ara:bi parça bitter çikolata
yarım elma
1 portakal hepsini beraber yemedim

bu saate kadar cocukları uyutamadım kendimi zor tuttum.listem bugün hiçte hoş olmadı ama yzamassam sogurum..pes etmek yok.

slm canım kaç gündür yazamadım büroyu taşıdım internet yoktu evdede net yok kestirmiştim çocuklardan fırsat bulupda hiç giremiyorduk boşa para ödemeyelim diye ancak işten girebiliyorum.pazardan beri taşınma yerleşme telaşı var.çok yoğun geçti ve bu bana yaradı sabah tartıda 86,700 geldim.nasıl mutlu oldum bir görsen.kilo verdikçe insan daha bir hırslanıyor.olacak olacak inşallah.

ah o anneler yokmu anneler benim annemde öyle biz ne zaman yememeye karar versek hemen hamur işi yapar börek çörek.ama şimdi tembihledik yapsanda yemeyiz diye o da dikkat etmeye başladı.

senin nasıl gidiyor sende pek uğramamışsın vazgeçmedin dimi.beraber zayıflayacağız bak pes etmek yok

Back
X