Kelime Oyunu Bloomberg HT

harika bir yarışma kesinlikle izlenmesi gerekli beyni zinde tutup canlandırmak için bire bir bilgi yarışması programı izlemeyi sevenlere ısrarla tavsiye ediyorum..

ayyyy ne güzel. güzel puan yapmışsın. kesin izlemişimdir ben seni.hiç kaçırmıyorum.

bende başörtülüyüm ve tüm cesaretimi toplayıp katılcam. başvuranın bir yüzü almayanın iki yüzü ne yapayımboshayallersmile

ayyyy ne güzel. güzel puan yapmışsın. kesin izlemişimdir ben seni.hiç kaçırmıyorum.

mutlaka basvur bence, ben kayınvalidem için sordum öyle başörtülü diye bir ayırırımımız yok dediler.. ben de hiç kaçırmıyorum, seni de görelim inşallah ay finalinde

benimde severek izlediğim bir program..gereksiz hiç bir şey yok..yarışma başlıyor ve tempolu bir şekilde bitiyor..

çok güzel puan yapmışsın..kocaman tebrikler canım.. orda şampiyon olmus birini kk da görmek ne kadar güzel

mutlaka basvur bence, ben kayınvalidem için sordum öyle başörtülü diye bir ayırırımımız yok dediler.. ben de hiç kaçırmıyorum, seni de görelim inşallah ay finalinde

ya başvurdum ama telimi yazmayı unuttum . yeniden mi başvursam acaba.

tüm yarışma proğramları arasında en seviyeli, en başarılı olanı bence..sunucuya zaten diyecek lafım yok, bir numara kendisi.. :)

eşimle akşamları beraber hem izler hem yarışırız..Kağıda yazarız puanlarımızı okadar eğlenceli oluyoki beraber paylaşımımız hobimiz gibi çok eğlencelii zaman geçiriyoruz..Sunucu zaten mükemmel seviyeli bi yarışma.

bende cok beğeniyorum ve severek izliyorum..ama bu akşamki bölümü bana göre hiç güzel değildi...inşalah çizgisini hiç bozmaz daha fazla reyting almak için

O çok beğendiğim sunucuyu bugün apartmanımızdan bir bayan görecek.Yarışmaya gitti bakalım,hayırlısı.
Aynı zamanda nişanlımın patronunun karısı oluyor kendisi :))

Bir gece yarısı tekrar programını izledim. Hem yarışmanın konusu, hem sunucu çok dikkatimi çekti. Sonraları da aynı şekilde izlemeye devam ettim. Gerçekten de çok güzel çok eğlenceli bir program. Özellikle İhsan Bey'in kopya vermeye çalıştığı anlar çok hoşuma gidiyor. İzlediğim nadir yarışma programlarından biri... :82:

çok seviyeli, öğretici ve güzel bir program. severek izliyoruz. o kadar uyduruk yarışmalar geldi geçtii bu programın kıymeti bilinmiyor bence.

ailece izliyoruz çok keyifli oluyor ama aklıma gelmeyince sonra da açılınca diyorum ki nasıl bilemedim.. akla gelmeyince gelmiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…