ayyyy ne güzel. güzel puan yapmışsın. kesin izlemişimdir ben seni.hiç kaçırmıyorum.kızlar ben izlemekten fazlasını yaptım, telefonla aradım, katıldım, gün hafta ve tur birincisi oldum 5 eylülde :))) 7900 puan aldım, 4 ay içersinde bu parayı alacakmışım bakalım:)))
ama Ali İhsan bey ekrandakinden cok daha sıcak biri:))
bende başörtülüyüm ve tüm cesaretimi toplayıp katılcam. başvuranın bir yüzü almayanın iki yüzü ne yapayımboshayallersmileben de çook beğeniyorum ve çok da iyi olduğumu düşünüyorumaklinialirimsmile
katılmak istiyorum ama orda başarılı olamam heralde çok heycanlanırım
üstelik hamileyim
üselikk başörtülü kimse görmedim ordaboshayallersmile
ayyyy ne güzel. güzel puan yapmışsın. kesin izlemişimdir ben seni.hiç kaçırmıyorum.
kızlar ben izlemekten fazlasını yaptım, telefonla aradım, katıldım, gün hafta ve tur birincisi oldum 5 eylülde :))) 7900 puan aldım, 4 ay içersinde bu parayı alacakmışım bakalım:)))
ama Ali İhsan bey ekrandakinden cok daha sıcak biri:))
çok güzel puan yapmışsın..kocaman tebrikler canım..orda şampiyon olmus birini kk da görmek ne kadar güzel
çok çok teşekkür ederim
mutlaka basvur bence, ben kayınvalidem için sordum öyle başörtülü diye bir ayırırımımız yok dediler.. ben de hiç kaçırmıyorum, seni de görelim inşallah ay finalinde
yeniden basvur canım, bir de özellikle yayın sırasında başvur, o zaman arama ihtimalleri daha yüksek oluyorya başvurdum ama telimi yazmayı unuttum . yeniden mi başvursam acaba.
yeniden basvur canım, bir de özellikle yayın sırasında başvur, o zaman arama ihtimalleri daha yüksek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?