kellik sorun mu?

canım yaa bunları hiç sorun etme bence
benim erkek arkadaşım da çok kafasına takar herşeyi
bazen der ki aşkım bu oku bitene kadar ya ben kel kalırsam
sıkıntıdan saçım dökülürse diyo
ben de dökülsün ben öyle de severim seni diyorum hoşuna gidiyo
gerçekten seviyosan bunların sorun olmaması gerekir bence...

hepiniz de doğru söylüyosunz tşk ederim yorumlarınz için, gençken böyle bişey yaşaması üzdü beni, yukarıdaki yorum gibi sürekli çevreden bu konuda eleştiriler gelcek
saç ekmede tamamen başarılı olamayabiliyomuş+pahalı+acı veren bir yöntem
sıfr kendim için onun böyle bişey yapmasını isteyemem o saçı olmadığından dolayı rahatsız olursa yapar..

bu da benim imtihanım galiba :59:

Imtihan mi? Sevgiliniz icin uzuldum dogrusu bu laftan sonra. Demek siz bu durumu mecbur cekilecek dert gibi goruyorsunuz. Madem oyle, ayrilin, derdinizden de kurtulun o zaman.
Dis gorunuse cok onem verdiginiz belli, ama karsinizdaki kisiye olan sevginizi ben supheli buldum acikcasi. Seven insan dibine kadar sever yahu, bugun sacini bulursunuz, yarin baska bir kusurunu bulursunuz huzursuz olursunuz siz. O insanla daha ileriye gitmeden butun bunlari olcup tartin, ne istediginize karar verin bence. Sonra ikiniz de uzulursunuz.

eğer şimdiden bu şkeilde düşünürseniz ilerde daha kötü düşüncelere sahip olabilirsiniz. çünkü insan sevgiliyken her şey çok daha toz pembe oluyor. ama evlendikten sonra sorun yaşadığınız zamanlar da olacak. o zamanlarda kötü yanları daha da gözünüze batabilir.

ben de evlenmeden önce eşimin saçları dökülmeye başladı. ama ben bunu hiç mevzu bile etmemiştim. iyi ki de etmemişim, çünkü o içten içe zaten üzülüyormuş buna. tabi evlendikten sonra öğrendim bunu.eğer istersen saç ektirebilirim, aman ne olcak canım tamamen dökülsün ben onları bir günde gider yaptırırım gibi cümleler kurmaya başlamıştı bir ara. sonra baktım ki bunu içine ders etmiş. ona hiç bu şekilde ima etmeden, onun konuştuğu zamanlar dışında hiç bu konuyu açmadan, onu bu fikrinden vazgeçirdim. benim için eşimin sağlığı herrrr şeyden önemlidir.
allah korusun bizde de bir problem olabilirdi. ne biliyim biz de bir hastalık geçirebiliriz ve saçlarımızı tamamen kaybedebilirz. ya da daha farklı hastalıklar var. allah korusun öyle bir durumda eşimin bana bu tarzda en ufak bir imasını hissetsem çok kırılırdım.
evleneli bir yıl olmadı daha ama şimdi nasıl mı? arkadaşları arasında da konuşmuş eşim daha önce bu konuyu, biraz daha dökülürse saç ektiririrm diye. geçenlerde oturduk hepbirlikte, nereye yaptırcan, ne zaman ektircen saçlaır filan diye sordular, eşim beni böylece seviyormuş, hiç gerek kalmadı dedi. gerçekten çok mutlu oldum.
bence bu tarz şeyler problem edilmmeli hayatta. önemli olan sağlam bir karakter. sizin eşiniz olacaksa bu insan, düştüğünüzde kaldırmalı sizi, asla yalnız bırakmamalı. yoksa gerisi heeeppp boşşş..
allah hepimize sağlık versin. ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın

birde kupe takar olur biter,tobe,tobe...

insan sevdigi adamin saci dokulecek,yok onda bulamadigimi baskasinda ararsam diyemi dusunur yahuu nebicim sevgi bu boyleee...:19:

bence sen bu adamı sevmiyosun. benim eski erkek arkadaşım göbekli şişkonun tekiydi. ama onun bu kusurunu hiç görmüyodum bile. Bana göre dünyanın en çekici erkeğiydi ama naptı beni terkedip başkasını buldu 'bay şişko' :D :D

sevmekle aşk tamamen farklı şeyler...

hepiniz sevmiyorsun demişsiniz ama sevmesem daha önceden bırakırdım, gelecek için onunla bişeyler düşünmezdim, sağlıklı bir evliliğimiz olsun diye çabalamazdım....

ama aşık değilim, bunu ona da söylüyorum, aşık olsaydım eminim ki her türlü olumsuzluğuna katlanırdım, çünkü aşk insanı kör eder biliyorum

mantıklı düşündüğüm için her konuda evliliğin bütün bekleentileri karşılamasanı bekliyorum, ama bazen olmuyo işte...

canm begenmıyorum dıyosun ozaman sen bunu sevmıyosun cunku seven ınsan sevdıgını cok guzel gorurhıc bı eksıgını fark etmmez...bende nısanlımla tanıstıgımda herkes sen buna nasıl bakıyosun cok cırkın ayrıca kel felan dedı bana ne benım ıcın dunya guzelı dedım halada ck sevıyorum onu benım nısanlımda gel bu onun tercıhı degıl ...genetık olan bısey faszla takma ama begenmıyosan onuda umıtlendırme...

sevmekle aşk tamamen farklı şeyler...

hepiniz sevmiyorsun demişsiniz ama sevmesem daha önceden bırakırdım, gelecek için onunla bişeyler düşünmezdim, sağlıklı bir evliliğimiz olsun diye çabalamazdım....

ama aşık değilim, bunu ona da söylüyorum, aşık olsaydım eminim ki her türlü olumsuzluğuna katlanırdım, çünkü aşk insanı kör eder biliyorum

mantıklı düşündüğüm için her konuda evliliğin bütün bekleentileri karşılamasanı bekliyorum, ama bazen olmuyo işte...

Ayrılmanız en mantıklısı buna göre...
Evlenmeyin asla!
Adamın kafasında yavaş yavaş azalacak olan kıllar evlilik beklentinizi boşa çıkaracak,sizi gün be gün üzecek!
Buna asla engel olamayacaksınız!
İmtihanınız gün geçtikçe dayanılmaz bir hale dönüşecek,boşanmak inanın çok daha zor. Yol yakınken dönün!!!

Ayrılmanız en mantıklısı buna göre...
Evlenmeyin asla!
Adamın kafasında yavaş yavaş azalacak olan kıllar evlilik beklentinizi boşa çıkaracak,sizi gün be gün üzecek!
Buna asla engel olamayacaksınız!
İmtihanınız gün geçtikçe dayanılmaz bir hale dönüşecek,boşanmak inanın çok daha zor. Yol yakınken dönün!!!

Ben de böyle düşünüyorum. Baştan fiziksel olarak gördüğünüz hoş olmayan şeyler varsa, bunlar gözünüzde zamanla küçülmez, aksine en ufacık tartışmada gözünüzde büyür. Sonra siz sürekli etraftaki saçlı erkeklere bakar iç geçirirsiniz. Bir de kendi dış görüntünüz ortalamanın üzerindeyse sürekli bi sorgulama hali, karşıdakini sürekli bi eleştirme... Dış görüntü önemsenebilir, bunda tü kakalanacak birşey yok. Bence de önemlidir. Bazen en büyük kavgalar onun bir bakışıyla gülüşüyle, bi anlık duruşuyla tatlıya bağlanırken, bazen de minicik sorunlar keli, göbeği kulağının içindeki kiri nedeniyle büyüyüp dev olmuyormu ?:1:

benim kocişim de kel ne var sankiii:20: yinede ben onu çoooooooookk seviyorummmm:16:kılla tüyle sevgiye hiç bi zarar gelmez:16:

Eğer sevgilin kendine bakan dış gorunumune özen gosteren bır erkekse saç ektirir yada kazıtır kafasını tarz bır gorunusu olur ..

o senin bacaklarına bakıp aa selülit başlamış gibi acaba daha da artar mı? ya da göğüsleri biraz sarkmış gibi acaba 26-27 yaşında çok kötü olur mu? vücudunda sanki biraz çatlak var , doğumdan sonra bakılmayacak hale gelir mi ?? diye düşünse??

gerçekten severseniz gözünüz hiçbir şeyi görmez diyenlere katılıyorum; ama bunu bu konu için söylemeyeceğim, çünkü bu cümlede bahsedilen şeyler kusurlrdır, oysa kusur olarak görmüyorum ben kelliği... bence de adamcağızı üzmeyin bunu dert edecekseniz, içiniz hiç ısınamyacak demektir...

hayır sorun değil..

sen bu adamı bırak,ömrü boyunca saçları hiç dökülmeyecek adam bul o halde....

Evliliğim yaklaşık 5 seneyi dolduracak inş,2 yıl da flört dönemimiz oldu.O kadar aşıktım ki
ne keli ne göbeği ne de ilerdeki durumu beni endişenlendiriyordu ki hala öyle.Adamı sevmediğin çok
açık şimdiden kaygısına düştüğüne göre....

Bu konuyu daha önce okumuştum.Yazmaya fırsat bulamamıştım,demek taşınmış.

Burası erkekler klübü olsaydı ve konu şöyle olsaydı :
Sevgilimin kalçası biraz geniş ama bu haliyle gayet güzel.Fakat annesine bakınca,sevgilimin gelecekte epey geniş kalçalı olmasından endişeleniyorum ki ben o kadarını beğenmem.
Sevgilim,bunun irsi olduğunu,ailesindeki kadınların doğumdan sonra epey genişlediğini söylüyor.Ne yapmalıyım ?
:37::47::60:

Yaani...

Son düzenleme:
mrb, benim derdim çok büyük değil belki de ama konuşmaya çok ihtiyacım var...

6 aylık bir ilişkim var, onun dış görünüşünü pek beğenmiyordum eskiden ama şimdi bütün bunları sindirdim çünkü içi çok güzel olan bir insan ve her konuda uyumluyuz, başka bir insanla bu kadar uyumu hiç bir zamn sağlayamam...

şimdi de başka bi sorun çıktı :59:

saçlarının dökülmeye başladığını ve genetik olduğu için 26-27 yaşına kadar tamamen dökülebileceğini söylüyo

tabiki herkesin başına gelebilir, küçümsemiyorum yada kınamıyorum, ona olan sevgim bu yüzden azalmaz...

ama ben biraz dış görünüşe önem veriyorum galiba, onda bulamadığım şeyleri ilerde başkalarında aramaya kalkarsam yada uzaklaşırsam diye korkuyorumne yapıcağımı bilmiyorum çok mu dert ediyorum sizce :59:

bu arada akrep burcuyum...

Ohoooo senin sorunun yalnızca kellik değil ki.

Kocanda bulamadığın her özelliği başkasında aramaya kalkarsan işin var demektir.

Bence sen kendine güvenemiyorsun ama unutma senden daha güzel, daha becerikli, daha cilveli daha başarılı vs vs (kocan için önemli olan ne ise artık) olan biiiiiiirsürü kadın da var.

Dünyanın en kusursuz adamını bulman gerek bu durumda çünkü her zaman daha iyisi vardır.:49:

Bu konuyu daha önce okumuştum.Yazmaya fırsat bulamamıştım,demek taşınmış.

Burası erkekler klübü olsaydı ve konu şöyle olsaydı :
Sevgilimin kalçası biraz geniş ama bu haliyle gayet güzel.Fakat annesine bakınca,sevgilimin gelecekte epey geniş kalçalı olmasından endişeleniyorum ki ben o kadarını beğenmem.
Sevgilim,bunun irsi olduğunu,ailesindeki kadınların doğumdan sonra epey genişlediğini söylüyor.Ne yapmalıyım ?
:37::47::60:

Yaani...

Geniş kalçalı ya da kalçasız, hangi ebatta olursa olsun bütün kalça sahibeleri tarafından linç girişiminde bulunulurdu.

Back
X