Pişkinlik akp nin eş anlamlısı değilmiydiNe pişkin adam be! % 41 oy alan bir parti var bikere, nasıl oluyor da mecliste en çok mv sayısına sahip bir partiyi dislayabiliyorsun? 1. Olan parti % 41 almış, kendisine en yakın 2.parti ile arasında bile % 16 lik bir fark var...
Ne pişkin adam be! % 41 oy alan bir parti var bikere, nasıl oluyor da mecliste en çok mv sayısına sahip bir partiyi dislayabiliyorsun? 1. Olan parti % 41 almış, kendisine en yakın 2.parti ile arasında bile % 16 lik bir fark var...
oh oh hadi başlasın da şenlensin buralar valla canım sıkıldı siyasettede yok adranalin..Pişkinlik akp nin eş anlamlısı değilmiydi
oh oh hadi başlasın da şenlensin buralar valla canım sıkıldı siyasettede yok adranalin..
pazartesi sendromu kkyıda vurduu ..mune iyi cımbızlamış kimse polemiğe girmiyor tartışmıyor hiç iyi olmadı bu mesaim bitene kadar takılıyordum atraksyon yaşıyorduk..herkes siyasetten gidiyor be oflum
bende halen acıyor toto öyle bir cımbızladıkii of anammGeçen gittim mesela
Kilo yapar yagideyim kendime cips alayım geleyim takipteyimm..
Mune abla gecenin bir yarısı üstünde pazen geceliği sırtında sabahlığı saç baş dağınık elinde orağıyla.... puhahahahah ayy daha devam etmeyeyim gidecem bende pisi pisinepazartesi sendromu kkyıda vurduu ..mune iyi cımbızlamış kimse polemiğe girmiyor tartışmıyor hiç iyi olmadı bu mesaim bitene kadar takılıyordum atraksyon yaşıyorduk..
bende halen acıyor toto öyle bir cımbızladıkii of anamm
Abla senin keleş korumadımı seniGeçen gittim mesela
şu fotoğrafını değiştir gülüm malum 3 gün sonra oruçluyuz bayılmıyım burlardaaagideyim kendime cips alayım geleyim takipteyimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?