• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemer mi ?bakabilirmisiniz

ellen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
28
Selam
Ben nerdeyse 1 sene önce revizyon ameliyatı oldum,bu ameliyatda kemerimde alındı .sonuc iyidi düz bir burun sırtı vardı.
Son haftalarda burun sırtında bir değişme oldu kemer mı şiş mi bilmiyorum.önceki kemer daha yüksekti .
Doktoruma resim attım bekle belkı ödem olabilir dedi.ama ödem olamaz gibi geliyor 1 sene sonra.
Bu aralar kilo verdim ondan sonra bu görüntü çıktı,bilmiyorum ondan olabilir mi
İlk resim revizyondan bir kac ay sonra
İkinci resim şuan hali

Eklentiler

• IMG_5307.webp
    IMG_5307.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_5296.webp
    IMG_5296.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 169
1 sene geçti ödem olamaz en fazla çökme olabilir ama kötü durmuyor ki. Muhteşem duruyor hâlâ. Kortizon fln yaptı mı

İlk ameliyatımdan sonra revizyon ameliyatı yapıldı,başka sorunlarda vardı ve kemer de tam olarak alınmamıştı ama kemerim daha yukardaydı .ben kesinlikle kavis istemedim doktorumda düz törpü yaptı ilk aylarda çok iyidi ama son 2 ay burun değişiyor çökme var diyede korkuyorum

Dışarıdan bakıldığı zaman herhangi bir sorun görünmüyor bence çok güzel olmuş 💓

Teşekkür ediyorum ama ikinci resimde burun kemiğininde bir şişlik var kemer gibi bir çıkıntı

doktora gidin. Ucu çökmüş olabilir o yüzden böyle bi görüntü olabilir. Baska bisi aklıma gelmedi

Sert hissediyorsanız kemerdir. Ama dışarıdan iyi duruyor bence

kortizon uygulandımı sana canım.. birde o şiş bölgeye sertmi yumuşakmı

kortizon uygulandımı sana canım.. birde o şiş bölgeye sertmi yumuşakmı
Hayir kortizon uygulanmadı.
Sert dokundugumda ,tuhaf olan elime birsey gelmıyor yanı o şiş elimle hissetmiyorum sadece resimlerde ve aynada görüyorum

Back
X