kemer yüzünden özgüvenim kalmıycak korkuyorum :(

Sosyal guvencen var mi canim? Cunku sana inanilmaz bir tavsiye vermeye geldim.
Burnunu kir. Cok aciyacak evet. Sonra git hastaneye, duzeltsinler :D
Saka yapiyorum, sakin boyle birsey yapma.
Cok kafana takiliyorsa durumun duzelince ameliyatini olursun. Gerci zaruri durunlar haric, herseyin dogali guzel. Eminim yuzune yakisiyordur burnun, sikma canini :*

Fiziksel olaylardan özgüven kırılacak olsa ben sayayım kendimde bulduğum kusurları: tüylüyüm, alt bacağım çok ince, üst bacak kalın, popom fazla büyük, selülitlerim var, çillerim var, dudaklarımı beğenmiyorum, yanaklarım çöktü, göğüslerim küçük,boyum kısa...
Sonu yok yani bunun.

Ay benim de burnum genetik sebeplerden kocaman :D
ergenlikte çok takıyodum ama şimdi seviyorum burnumu. Bu takıntılar bende geçti. Özgüven fiziksel özelliklerle sağlanmıyor diye düşünüyorum. Lütfen dayatmalara kulak asmayın :)

Sosyal guvencen var mi canim? Cunku sana inanilmaz bir tavsiye vermeye geldim.
Burnunu kir. Cok aciyacak evet. Sonra git hastaneye, duzeltsinler :D
Saka yapiyorum, sakin boyle birsey yapma.
Cok kafana takiliyorsa durumun duzelince ameliyatini olursun. Gerci zaruri durunlar haric, herseyin dogali guzel. Eminim yuzune yakisiyordur burnun, sikma canini :*
çok teşekkür ederim bu moralle güldüm :)
hep aklıma evlenince çirkin bi gelin olursam :D

Kızlar :cry:
mutsuzluktan ölmek üzereyim ..
Burnumdan ergenlikten sonra kemer oluştu .
Daha öncelerde sorun etmiyordum ama ara ara uğraşacak bişey bulamayınca
Kendime sarıyorum :KK43:
Çok şükür çevremde begenilen bi bayanım .
Fakat aynaya bakınca kemeri gördüğümde moralim bozuluyor .
Sürekli takıntı haline getirmiyorum kendimi yanlız hissedince oluyor genelde .
Ameliyat olmak istiyorum ama açıkcası uygun fiyatla yapan drlara güvenim var nede
ameliyat olmak için bütçeye sahibim .
kusura bakmayın kafam karmakarışık toparlayamadım :KK43:
Cok rahatsiz oluyosaniz yani psikolojinizi cok kotu etkiliyosa ameliyat olun derim ama sadece daha guzel olma kaygisiyla ameliyata ben karsiyim.. arastirma hast yapabilirsiniz durumunuz yoksa.

çok teşekkür ederim bu moralle güldüm :)
hep aklıma evlenince çirkin bi gelin olursam :D
Sana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.
Kuafor bana Serpil Cakmakli modeli saclar, Banu Alkan tarzi siyah bir makyaj yapti ay evlerden irak.
Makyaji sildim yeniden yaptim da, o kafama o kadar toka takmis, o kadar sprey sıkmıs ki, kafama tugla dusse parcalanirdi. Mudahale edemedim o yuzden.
Es dost "dugun videosunu izleyelim" deyince buz kesiyorum serefsizim.
Imha edicem kiyamiyorum:D

Beğenmiyorsan,seni bu kadar etkiliyorsa yaptır.Bütçem yok diyorsan çalış para biriktir öyle yaptır.Çok uçuk rakamlar yok zaten.

Sana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.
Kuafor bana Serpil Cakmakli modeli saclar, Banu Alkan tarzi siyah bir makyaj yapti ay evlerden irak.
Makyaji sildim yeniden yaptim da, o kafama o kadar toka takmis, o kadar sprey sıkmıs ki, kafama tugla dusse parcalanirdi. Mudahale edemedim o yuzden.
canımsın yaaa :D
sayende güven patlaması yaşıycam şincik :)

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ay geberdim

Benim burnum kemerli değil ama işlevini yerine getirmiyor. Dua et nefes alabildiğin bir burnun var. Ben nefes alamadığım halde o ameliyatı olmaya cesaret edemiyorum, millet burnumda kemer var diye bıçak altına yatıyor. Estetik kaygılarla yapılan ameliyatlar çok saçma geliyor bana açıkçası. Sağlığınızı tehdit etmediği sürece görüntüyü kafanıza takmamanızı öneririm. Hem kemerli burunlar çok karakteristik duruyor bence.

Kızlar :cry:
mutsuzluktan ölmek üzereyim ..
Burnumdan ergenlikten sonra kemer oluştu .
Daha öncelerde sorun etmiyordum ama ara ara uğraşacak bişey bulamayınca
Kendime sarıyorum :KK43:
Çok şükür çevremde begenilen bi bayanım .
Fakat aynaya bakınca kemeri gördüğümde moralim bozuluyor .
Sürekli takıntı haline getirmiyorum kendimi yanlız hissedince oluyor genelde .
Ameliyat olmak istiyorum ama açıkcası uygun fiyatla yapan drlara güvenim var nede
ameliyat olmak için bütçeye sahibim .
kusura bakmayın kafam karmakarışık toparlayamadım :KK43:
canım ben burun ameliyatı oldum sonuçta bu sorunun seni psikolojik olarak etkiliyorsa çözümü var fakat iyice araştırıp yeterli maddi imkanı sağlayıp doğru dr a ameliyat olmasılısın. çevrende beğenilen bir bayansan sevgilin yoksa bu yüzden takıyorsundur bende öyleyimde :KK11: sevgilim olup pohpohlanmaya ihtiyaç duyuyorum galiba :KK53::KK53::KK53:

heee birde hafif kemerli burunların karakteristik durduğunu söylemiş arkadaşlar benimki de hafif kemerliydi benim sağlık sorunumda vardı hep düşüneceğime olayım dedim ama iyi mi yaptım halen kararsızım ameliyat olmakta birşey yok korkmana gerek yok fakat benim ameliyat olmadan önceki halimi görenlerin çoğu kendi orjinal halini daha güzel buluyorlar fakat eski halini bilmeyenlerin çoğuda estetikolduğunu farketmiyor ancak burun ameliyatı konusunda araştırma yapanlar anlıyorlar bende doğal görünmesinden yanaydım ama bilmiyorumhalen iyimi yaptım kötü mü

Back
X