- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
kafam karmakarışık toparlayamadım 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim bu moralle güldüm :)Sosyal guvencen var mi canim? Cunku sana inanilmaz bir tavsiye vermeye geldim.
Burnunu kir. Cok aciyacak evet. Sonra git hastaneye, duzeltsinler
Saka yapiyorum, sakin boyle birsey yapma.
Cok kafana takiliyorsa durumun duzelince ameliyatini olursun. Gerci zaruri durunlar haric, herseyin dogali guzel. Eminim yuzune yakisiyordur burnun, sikma canini :*
Cok rahatsiz oluyosaniz yani psikolojinizi cok kotu etkiliyosa ameliyat olun derim ama sadece daha guzel olma kaygisiyla ameliyata ben karsiyim.. arastirma hast yapabilirsiniz durumunuz yoksa.Kızlar
mutsuzluktan ölmek üzereyim ..
Burnumdan ergenlikten sonra kemer oluştu .
Daha öncelerde sorun etmiyordum ama ara ara uğraşacak bişey bulamayınca
Kendime sarıyorum
Çok şükür çevremde begenilen bi bayanım .
Fakat aynaya bakınca kemeri gördüğümde moralim bozuluyor .
Sürekli takıntı haline getirmiyorum kendimi yanlız hissedince oluyor genelde .
Ameliyat olmak istiyorum ama açıkcası uygun fiyatla yapan drlara güvenim var nede
ameliyat olmak için bütçeye sahibim .
kusura bakmayın kafam karmakarışık toparlayamadım![]()
Sana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.çok teşekkür ederim bu moralle güldüm :)
hep aklıma evlenince çirkin bi gelin olursam![]()
bende sevmek istiyorummmBenimde azıcık kemerli, ama ben çok seviyorum burnumu :)
canımsın yaaaSana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.
Kuafor bana Serpil Cakmakli modeli saclar, Banu Alkan tarzi siyah bir makyaj yapti ay evlerden irak.
Makyaji sildim yeniden yaptim da, o kafama o kadar toka takmis, o kadar sprey sıkmıs ki, kafama tugla dusse parcalanirdi. Mudahale edemedim o yuzden.
Es dost "dugun videosunu izleyelim" deyince buz kesiyorum serefsizim.
Imha edicem kiyamiyorum![]()
Sana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.
Kuafor bana Serpil Cakmakli modeli saclar, Banu Alkan tarzi siyah bir makyaj yapti ay evlerden irak.
Makyaji sildim yeniden yaptim da, o kafama o kadar toka takmis, o kadar sprey sıkmıs ki, kafama tugla dusse parcalanirdi. Mudahale edemedim o yuzden.
Es dost "dugun videosunu izleyelim" deyince buz kesiyorum serefsizim.
Imha edicem kiyamiyorum![]()
canım ben burun ameliyatı oldum sonuçta bu sorunun seni psikolojik olarak etkiliyorsa çözümü var fakat iyice araştırıp yeterli maddi imkanı sağlayıp doğru dr a ameliyat olmasılısın. çevrende beğenilen bir bayansan sevgilin yoksa bu yüzden takıyorsundur bende öyleyimdeKızlar
mutsuzluktan ölmek üzereyim ..
Burnumdan ergenlikten sonra kemer oluştu .
Daha öncelerde sorun etmiyordum ama ara ara uğraşacak bişey bulamayınca
Kendime sarıyorum
Çok şükür çevremde begenilen bi bayanım .
Fakat aynaya bakınca kemeri gördüğümde moralim bozuluyor .
Sürekli takıntı haline getirmiyorum kendimi yanlız hissedince oluyor genelde .
Ameliyat olmak istiyorum ama açıkcası uygun fiyatla yapan drlara güvenim var nede
ameliyat olmak için bütçeye sahibim .
kusura bakmayın kafam karmakarışık toparlayamadım![]()