- 14 Ağustos 2018
- 20.993
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.416
- 598
- Konu Sahibi pembekran1
ya dalga mı geçiyosun bizimle?Eşim istemez ondan mevki olarak yüksek olmamı , yapamazsın diyor bana sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dalga mı geçiyosun bizimle?Eşim istemez ondan mevki olarak yüksek olmamı , yapamazsın diyor bana sürekli
Eşim istemez ondan mevki olarak yüksek olmamı , yapamazsın diyor bana sürekli
LiseNeden sizi aşşağıya çeken biriyle bu evliliği yaptığınızı anlamıyorum. Ne güzel okulu birincilikle bitirmişsiniz belki şuan çok güzel bir üniversitede güzel bir bölümde olabilirdiniz. Eşinizi kıskanmanız güzel ama fazlası bence psikoloji bozukluğu diğer hanımların dediği gibi bence hobi edinin. Evlendim 2. üniversite için eşim oku kpssye girer atanırsın diye destek olmuştu bana şaşırdım size eşinizin okumasına karşı olmasına eşiniz ne mezunu acaba
Ben birincilikle bitirdim okulu liseyi ama okumadım devam ettirmedim çok pişmanım
Bitirdim 97 puanla , ama ailem okumamı istemedi destek dahi olmadıListeyi birincilikle bitirmiş olmanız bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi.
Yine bana inandırıcı gelmedi.Bitirdim 97 puanla , ama ailem okumamı istemedi destek dahi olmadı
İşte buna cevap vermiyor.1 neden yakınlaşamıyorsunuz?
2 neden mecbur kaldım evlendin?
Verecekİşte buna cevap vermiyor.
Çok iyi adammış gerçektenEşimle aramızda 11 yaş var ben 20 o 31 yeni evliyim kocamı çok kıskanıyorum, o aynı çocuk gibi herşeye alınıp bir mana çıkarıyor ama çokta iyi adam saman alevi gibi siniri var , bende daha toy geliyorum aniden parliyorum daha hiperaktifim , şakacı bir adam ve ona her konudan yettiğimi düşünüyorum , şu aralar yakinlasamiyoruz , başka birine bakmaz ama gene de onu çok kıskanıyorum özellikle yakınlaşma olmadığında hemen kafamda kurmaya başlıyorum herşeyi çok kafaya takıyorum niye böyle biriyim bilmiyorum, bu yüzden tartışma çıkıyor benim herşeyi kafaya takıp kurmam , özgüvenim düştü evlenince hep hayalimdi okumak okumadım evlendim bu yaşta hep içimde ukte kaldı, bulunduğum yerde kafayı arkadaşta yok kafayı yiycem dışarı da çıkmıyorum otur kur kafanda yemek bile yiyemez oldum
önce iki çocuk yapacakOkulu birincilikle bitire kız ne yapar ne eder çalışır bir üniversite kazanır okurdu. Ailesinin ağzına bakmazdı. Hele içinde ukteyse. En olmadı evlendikten sonra bir şekilde eşini ikna eder sınava hazırlanır, kazanır yine okurdu. Ya konunuz sahte ya da burada tepki almamak için okumak istiyordum ama okuyamadım diyorsunuz.
Oturun evcilik oynayın şimdi ne diyelim?
Uğraş bulun kendinize de bari eşinize sarmayın adamın aklına da olmayan şeyi sokmayın. Başınıza gelirse siz "ailem bana sahip çıkmaz, işim de yok çalışmıyorum, param yok" bahaneleri ile boşanmazsınız. İş arayıp bulun da çalışın bari..