kemer yüzünden özgüvenim kalmıycak korkuyorum :(

Yalnız hissedince beğenmiyorum demişsiniz. Bana bu durum geçici gibi geldi. Olur arada öyle ben de sevmezdim burnumu ergen zamalrımda... : ) Şimdilerde iyiki de bir şey yaptırmamışım diyorum. : )
sendedemi kemer sorunu yoksa :(

Yok kemer değil... Küçükken benim burnum minicikti ergenlikle beraber büyümeye başlayınca ciddi anlamda kafayı takmaya başlamıştım. Şimdi seviyorum burnumu. : )

:) kendinle barışık olman çok hoşuma gitti . kızların dediği burnumu yaptırsam yarında başka bi yerimi bahane edip mutsuz olucam oy bilemedim şimdi ne etsem :D

Canım senin yapına kalmış bir şey..
Yani boş kaldıkça sürekli ay şuram şöyle buram böyle olsaydı keşke diyen biriysen evet kızlar haklı çıkacaktır..
Ama ömründe ilk defa bir yerine taktysan bence ameliyat yaptırınca sonra başka yerlere sarmazsın ve çokta mutlu olursun..

Yani yıllardır bu dişlerle yaşıyorum:KK53::KK53:
Barışık olmasam ne olacak anca zararı bana sürekli düşünüp dert edinmek..
Ama mesela bende ortodonti tedavisi görmek istiyorum ve benimde kendimde çok şükür tek aynaya bakınca kafama taktığım şey dişlerim..
O yüzden tedavimi olsam rahatlicam valla:KK22:

Sana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.
Kuafor bana Serpil Cakmakli modeli saclar, Banu Alkan tarzi siyah bir makyaj yapti ay evlerden irak.
Makyaji sildim yeniden yaptim da, o kafama o kadar toka takmis, o kadar sprey sıkmıs ki, kafama tugla dusse parcalanirdi. Mudahale edemedim o yuzden.
Es dost "dugun videosunu izleyelim" deyince buz kesiyorum serefsizim.
Imha edicem kiyamiyorum:D
Yaa kusura bakmayın ama çok güldürdünüz beni :KK70:O kadar da değildir kesin ama beğenmemişsiniz o kuaföre ne yaptınız sonra merak ettim:KK48:

Yaa kusura bakmayın ama çok güldürdünüz beni :KK70:O kadar da değildir kesin ama beğenmemişsiniz o kuaföre ne yaptınız sonra merak ettim:KK48:
Ne yapayım bebeğim. Yapacak birşey yok sayesinde düğüne bile son anda yetiştim.
Adama dedim ki "Ben öyle topuz, mopuz gelin başı sevmiyorum. Sade birşeyler yap duvağı tutsun yeter."
Herif kendinden geçti. Valla çok berbattı.
İnsanlara soruyorum " ya gerçekten bu fotograftaki gibiysem ne olur söyleyin ameliyat falan olayım."
Fotografları gören şok oluyor, 27 senelik annem tanıyamadı beni ya.
Her düğünde bir aksilik çıkar ya benimki de kuaför oldu işte. Zaten nikah kıyıldıktan sonra koptum gitti bende unuttum saçı başı.

Back
X