Kemerli burnum ile dalga geçildi.

Konu sahibi takılma lütfen. Benim burnum çok büyük değil ama kemeri var. Eski erkek arkadaşım bana burnunu yaptırsana gibi bir şey söylemişti. Üniversite birinci sınıftaydım sanırım. Ben de ondan ayrılıp burnuma da piercing yaptırmıştım hala da duruyor. B.k yesinler ya cidden, şu meşhur dizi var ya la casa de papel diye. Onu izlerken ilk bölümde şok geçirmiştim, tüm kadın oyuncuların burnu doğal ve burada olsa asla oynatmazlar, hiç öyle burun görmedim çünkü ekranlarda. O kadar hoşuma gitti ki ve kadınların her biri ayrı ayrı o kadar güzel ki. Toplumsal baskı haline geldi resmen burun ameliyatları.

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
burun ameliyatından ölenler var doktoronzu hastanenizi iyi seçin.
ben şahsen ameliyat ettirmezim.
ölünce herkesin burnu bir amellere bakılıyor.
Allah dalga geçenlere akıl fikir versin.

Ben yeni evliyken kayınvalidem “Ben senin yerinde olsam burnumu yaptırırdım, burnun yamuk” demişti. (Çok büyük olmamakla birlikte burnumda kemer var, doğru.) Çok incitici, hele de halihazırda özgüven sıkıntınız varsa daha da yaralıyor bu tür yorumlar insanı. 11 yıl oldu, hala ilk günkü gibi acıtır. Bir insanın başka bir insanı bu biçimde pervasızca, saygısızca çiğneyip geçme hakkını kendinde nasıl bulduğuna akıl sır erdiremeden göçüp gideceğim şu dünyadan.

Sanırım burun, göğüs vs ile değil de, özgüveni tamir etmekle uğraşmak en doğrusu böyle durumlarda.

bu arada şimdi aklıma geldi geçen tv de izlemiştim. artık botoxla da burun kusurları düzeltilebiliyormuş. çok çıkıntılı ise alttan üstten hafif dolgu ile çıkıntı kısmı daha az belirgin hale getirilip burun ucundan yapılan iğne ile yine kalkık burun elde edilebiliyormuş..bu tarz alternatif dokunuşlar da düşünebilirsiniz.
gerçekten mi, aslında gidip bir görüşmek lazım

İyi ki benim sadece burnunda sorun var Allah'a şükür kişiliğimde değil deseydin
Allah'ın yarattığı hiçbir şeye kötü yorum yapılmaz deseydin utanmaz varlık

Bu arada bir yerde okumuştum insanda Allah en zor burunumuzu yaratmış diğer herşeye bakarak bu yüzden insanın kendi veya başkasının burnunu beğenmemesi ağız burun kıvırmasi kaldı ki dalga geçmek çok günah diye yazıyordu

Nerede okudunuz bilmiyorum ama Allah (c.c.) a ne burun ne kaş ne dağ ne taş.. hiç bir şeyi yaratmak haşa zor değildir. O ol der ve olur. Bir baharı yaratmak bir çiçek kadar kolaydır. Dikkat etmediğimiz ve önemsiz gibi gördüğümüz küçük kelimelerde aslında büyük şirkler var. Dikkat edelim, ettirelim..

Açılın en çok ben yorum yapacam benim de burnum kemerli :sampiyon: Şekerim bir daha yorum yapan olursa "burnum benim görüş alanımı kapatmıyor ama sen kapatıyorsun az açıl" diyip karşımızdaki öküzü def ediyoruz. Elalemin göz zevki için ameliyat sıkıntısı çekip üstüne para mı vereceksin? Benim burun kemiğim de eğikmiş. Her kkb ye gittiğimde doktorlar ameliyat diyor yine de olmuyorum, ne gerek var:cool:

Burnunla dalga geçen densizin de incelense mutlaka fiziksel ruhsal sosyal bir sürü eksiği sorunu çıkar , onun da sorunuyla dalga geçilse ne hisseder acaba empatiden yoksun oluşum. Kimse burnunu kendi yaratmıyor ki ayrıca geçtiği dalganın nereye gideceğini de düşünmemiş. İnsanın kendi elinde olan bir durumla bile dalga geçilmemeli ki insanız hata yaparız, yanılırız. Biraz olgunluk, biraz seviye...
Takmayın böylelerini, ilk kez görmüşsünüz bir daha da görmezsiniz inşallah.

kesinlikle öyle
ama çok şaştım senin burnunda garip bir şey yok ki bunu diyen doktor herkesi tek düze insan haline getirmek için uğrasan paragözlerden farksız.Yapıpda sonrasında sıkıntı yaşamayanı görmedim neden herkesi aynı kalıba sokma peşindeler onu da çözemedim.
Aslında dediğin gibi çok garip ya da çok kemerli bir burnum da yok ama doktor sanırım müşteri mi arıyordu neydi artık :D Ben düşünmüyorum deyince evli misin diye sormuştu, evet deyince zaten beğenen beğenmiş gibisinden bir şeyler söyledi. Ay sanki millete beğendirmek için ameliyat olacağım. Erkekler de her şeyi onlar için yapıyoruz sanıyorlar galiba.. :KK12:

Estetiği kendin için değil de başkaları yüzünden yaptıracaksan diyecek lafım yok yazık:KK51:

Kemerli ve biraz büyük :KK43:

4 bine gayet güzel estetik yaptırırsın bence biran önce yaptır başkaları için değil kendin için emin ol çok iyi hissedeceksin kendini iki arkadaşım oldu burun estetiği dediğim gibi zaten güzellerdi ama şimdi acayip çok çokk güzeller :)

Aslında dediğin gibi çok garip ya da çok kemerli bir burnum da yok ama doktor sanırım müşteri mi arıyordu neydi artık :KK70: Ben düşünmüyorum deyince evli misin diye sormuştu, evet deyince zaten beğenen beğenmiş gibisinden bir şeyler söyledi. Ay sanki millete beğendirmek için ameliyat olacağım. Erkekler de her şeyi onlar için yapıyoruz sanıyorlar galiba.. :KK12:

Cahilliğin son noktası ya şaşırdım . :D
valla ben kendimi beğenmeyi önemserim daima banane baskasının beğenisinden
En Büyük KK

açılın benim burnumda kemerliydi . oldum bitti gitti. çok kafama takılıyordu. Etraftan söylenen lafları söylemiyorum bile.
Ama ben kendim rahatsız olduğum için yaptırdım.
İnsanlarla konusunca yan durmak istemiyordum resmen. Eğer etkiliyorsa seni olmalısın ama kendin için .
Çünkü zorlu bir süreç.

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Ne kadar takma desem bile biliyorumki insan cok etkileniyor.Benimde yillar once esimin annesi ve teyzesi ..k burunlu diye dalga gectiler.O anda kendini uzmekten baska birsey yapamiyorsun cvp verebilirsin ama saygini yitirmek kimseyle kotu olmamak icin susuyorsun susmak gercekten cok yannismisss.Yillardir bu laflari kulaklarimda cinledi.Gercekten zor bir durum sen onlar uzulmesin diye kotu yanlarini yuzlerine vuramazken onlar sana lakap takarak hitap edebiliyorlar.

Hiç üzülme konu sahibi ben ankara da devlet hastanesinde 2bin liraya yaptırdım.
Eski arkadaşlarım bile anlamadı bi güzellik var sende ama anlamadik dediler o kadar doğal oldu yani.
Çok iyi araştır imkanın varsa gel ankarada ol hatta doktor orhan aydın benim doktorum instagramdan takip et.
Şu ana kadar memnun olmayan hastasını görmedim pek.

Merhabalar ben de kendisine ameliyat olacağım öncesi sonrası fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Anaokulu çocukları bile yapmıyor artık bunu yaa.
"Senin de beynin kemerli insan gibi düşünmeni engelliyor sanırım deseydin."
Nefes alıp vermen de bir problem yoksa boş ver.

Back
X