Kemerli burun((

çoğunlukta minik burun ilgi görür ama kemerli olması falan çirkin olduğu anlamına gelmezki..benimde öyle azbişey ama hiçte şikayetçi değilim..
hatta ortaokulda sınıftaki erkek arkadaşımla birbirimize şaka yapıyorduk bahçede ve şemsiyesi açılıp burnuma çarptı gözüme yakın yere..kanar gibi oldu ve yamuk kaldı benim burnum ogünden beri yamuk dolaşıyorum sene geçti düzelmedi:))..yani sorun ve takıntı haline getirme onu..

megan fox milyonlarca kişinin önünde biri dolayısıyla en ufak bir yamukluğu bile düzelttiriyor
ben fotolarına baktığımda önceki halini görmüştüm ve ne kadar gereksiz demiştim ameliyatı
tüm doğallığını götürmüş şuan kalemle çizilmiş gibi sanki çizgi film karakteri gibi boyamışlar kadını.
dolayısıyla kötü bir burun değil bu.
ne burunlar gördüm ben sen buna kötü diyorsan bir daha düşün bence.
yok soldan çekilen fotoların fotojenik değilmiş yapma ama yaa :) (yoksa sağ mıydı)
boşver hayat kısa sırf bu yüzden ameliyat gereksiz,
ben burnumu severim sağlık yüzünden ameliyat olmam gerekti, aynı anda küçüklüğümden beri gözlük takmaktan burnumun üstünde ufak bi kemik oluşmuştu onu da yaptırabilirdim ama yaptırmadım çünkü bikaç tane arkadaşım böyle gayet normal bir burna sahip olmalarına rağmen yaptırdılar ve inanır mısın hani her yerini yaptırıp şarkı söylemeye çıkan şarkıcılar olur böyle yüzlerinde uyuz bi ifade olur ya, heh işte aynen öyle oldular, öncesinden ne kadar güzel dediğim arkadaşım tikivari uyuz bi kız oldu çıktı. bir tanesinin de ama burnu suratının yarısı kadardı, acayip bi kemeri vardı onu düzelttirdi doğal oldu ve çok yakıştı, yani objektif bakabilmek lazım, bence senin burnun ameliyata değecek ve kafaya takmaya değecek bir burun değil, ben sağlık yüzünden ameliyat oldum ve sürüyle işkencesini çektim çok kez yakardım allaha allahım kocaman çirkin bi burnum olsaydı da bunlarla hiç uğraşmasaydım diye. bence sahip olduklarına şükretmelisin

canım Allah sana bunu yakıştırmış ve eminimde yakışıyordur ameliyat olup herkesle aynı burna sahip olacağına sana yakıştırılana şükür et şu anda çoğu kadının burnu aynı hepsi yapma başkalarına benzemek çok hoşlarına gidiyor kadınların kendin gibi olmak doğal olmak daha iyi değilmi bende burnumu beğenmiyorum ama yaptırmam da çünkü zaten Allahın yaratığını değiştiremem aslında beğenmemekte haddimiz değil..

bence türk kızları fazla büyütüyor bunu.geçmişte ben de bunu sorun etmiştim,ama sonradan özellikle burnumun yüzüne yakıştığına dair çok iltifat aldım.bazı sevgililerim özellikle burnuma iltifat etti.çünkü kesinlikle güzel bir burnum yok,ama o burna sahip olduğumda mimiklerim,gülüşüm üzülüşüm herşey farklı görünüyor,dediğim gibi karakteristik.

başta ben de takıyordum ama insanlarla konuştukça kuruntu yaptığımı farkettim -ki benim ailem adımdan burnuma kadar değiştirmek istediğimde bana karışmayan insanlar ve maddi durumum da var.

Arkadaslar gercekten yorumlarinizla guc verdiniz bana Benim biraz ozguven eksikligim var.Oyuzden hep takacak bisey buluyorum ama biyandan da kendime kiziyorum.Cunku Allah bizi boyle yaratmis kendini begenmemek sukretmemek gunah biliyorum Tekrar sagolun.Bu tur seyleri sikinti etmekten vazgecmeliyiz aslinda

böyle düşünmene sevindim arkadaşım..takıntılara takılırsan hiç bitmez arkası gelir..bugün burnum dersin yarın başka yerin huzurunu kaçırır..kendinle barışık olmaya çalış..herkes kendine aşık değildir mutlaka takıntı gibi olmasada beğenmediği yeri oluyordur gün gün..ama artık düşünme öyle burnun kemerli diye..inan kimide minik burunlu diye şikayetçi..aynaya baktığında kendini hayal ettiğin gibi tabikide görmek istersin ama kötü düşünme..şımart kendini gerekirse..bakma aynaya düşlediğin gbi hisset kendini bu şekilde güveninde olur belki..yani bu huydan takıntından vazgeçmek elinde biraz..öv kendini:)

eğer Allahh senin yüzüne o burnu verdiyse kesinlikle bir bildiği vardır. seni yaratan sana yakşıacak şeyi bir estetisyenden daha mı az bilecek (haşa) o yüzden ben asla burnumu takmam benimde burnum kemerli. bence bu güzelik bozan birşey değil. bana göre kusurda değil.

çünkü derin düşünecek olursak Allah ın yarattığı birşeye kusur demek ne haddimize.

şimdik bence millet olarak bakıyoruz ünlülerin hepsinin burnu, dudağı hemen hemen kaşları aynı. bunlar güzellik şartı değildir. ve en önemlisi örneğin bir kadın vardır. yüzüne direk bakınca güzeldir. ama insanlar artık ayrıntı düşkünün olduğu için iyice inceler der ki güzel kız ama tek kusuru burnu ya da elleri vs. vs. hiç düşünmeden konuşuyoruz oysa bakmasını bilirsek her yüzün ayrı güzelliği vardır. ama tabi günümüzde herkes aynı fabrikanın ürünü gibi aynı burun aynı dudak biizim de bir farkımız olsun değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…