kemerli burunlu kadınlar

az önce ekşi sözlük hesabımda geziniyodum bi başlık dikkatimi çekti.

'' kemerli burnuna ragmen güzel olan kadın '' diye.

yazar arkadaşlar öyle bi kadın yoktur her uzvu güzel olsa da burnu kemerliyse çirkindir vs. baya geçirmişler argo tabirle.

ve benim de burnumda çook göze batmasa da kemer var.

ama hiç bi zaman Allah inancımdan ötürü degiştirmeyi düşünmem böyle kabullendim de biraz agır konuşmuşlar işte özgüvenim acıcııkk zedelenmedi desem yalan olur.

siz ne düşünüyosunuz bu konuda burnu kötü kadını çirkin diye bi kaide mi var yahu? ben kendimi güzel bulurum oysa kii:KK16:
ben de burnu kemerli bi kadındım,kendimi de gayet güzel hissediyordum,iki buçuk yıl önce estetik ameliyat oldum şuan çok daha güzelim,burnum öyle hayatımda muhteşem değişiklikler filan da yapmadı,hala aynı adamla evliyim,aynı işyerinde çalışıyorum,hala bi tane kızım var,eskiden de keyifli bi insandım hala öyleyim,yani rinoplasti işte çok önemli olan bişe değil güzelliğinizi bi tık öteye götürüyor hepsi bu,ekşidekiler halt etmiş:halay:

Söz meclisten dışarı ama o platformdaki insanlar normal değiller. Çok saçma yorunlar yapıyorlar. Hayattaki tek amaçları bir şeyleri fütursuzca eleştirmek.İnsanları acımasızca yerden yere vuruyorlar ki hiç tasvip etmiyorum o platformu. Sanki kendileri mükemmel. Herkesin bir kusuru vardır. Varsın burnunuz kemerli olsun ne olacak? Kemerli olup da çok güzel olan birsürü kadın var. Hiç düşmesin övgüveniniz.

benime azcık kemerim var bu zamana kadar sadece ilkokuldayken cocugun teki koca burunlu demişti:KK45:
ben begenıyorum, bence ayrı bi hava katıyor. sanki herkes kusursuz da.

Kemerli burun kusur sayılıyor. Benim de burnum aşağı doğru biraz. Burun ucu düşük yani. Kendimi güzel buluyorum yine de bütüne bakinca :))) abartmamak lazım. Ekşi sözlük kadın aşağılama timi her şeyimizi eleştiriyor. Bu başlıklar da bilerek açılıyor ki tepki çeksin. Aldırış etmeyin.

Back
X