kemerli burunlu kadınlar

poposu çıkık kadın kadın değildir o başka bir şey.
aşırı zayıf-zayıf mı o da ne hint fukarası gibi o da kadın değil.
kısa mı ,g.tü yere yakın ondan hayır gelmez.
uzun mu, zürafa gibi kadın mı olur.

.
.
.
.
.
ne kadar çok kulp var takılacak takmak isteyene.bir de konu bulamayıp konuşmak isteyene.

Sözlükte Neslihan darnel'in sayfasına bakın, kemerli burnun ona ne kadar yakıştığını yazan bir çok entry görebilirsiniz.

ekşi sözlüktekiler ciddiye alınacak insanlar değiller, sürekli türk kızlarını aşağılama çabası içindeler zaten kendilerine bakmadan. takılma arkadaşım o yorumlara. benim de burnum kemerli, napalım yani ölelim mi :) hem iri kemikli ya belki diğer burunlardan daha sağlamdır boşver :9:

Takılacak birşey değil bence.
İnsanın ruhunda kemer olmasın yeter. :ssz:

Eksisozluk yazarlari Brad Pitt, Matt Damon, Tom Cruise lar zaten.

Dikkat ederseniz sozlugun yarisi ya kadinlara elestri, ya kadinlara pislik atma. Bu insanlar kadinlarla kafayi bozmuslar, her gun ayri tespitler yapip yaziyorlar. Merak ettigim sey bu insanlar ne is yapiyor? Yani benim yetistirmem gereken bunca is varken asla baska insanlarin burunlari hakkinda dusunmedim ve yazma ihtiyaci da duymadim.

Turk kadinlari bosbeyinli, yuzeysel, goruntuye onem veriyor, kulturle alakasi yok bibibiibi konusuyorlar. Kim yuzeysel sozlukculer, kadinlarin goruntusu, giysisi, burnu, kici basi hakkinda sayfalarca yazan sizlersiniz. Sonra da kadinlar goruntuye takili diyorsunuz, kim goruntuye saplantili sizce ??

Meme yazip aradigimda 1000 entry, popo yazip aradigimda 189 entry, kiz yazip aradigimda 1000, kadin yazip aradigimda 1000 entry cikti. Isleri gucleri yok meme , popo, bacak hakkinda yazan zavalli insanlar bunlar.

Sozum size sozluk yazari ezikler:

0. Milletin burnu size mi kaldi? Kadinlara bosbeyinli dersiniz, kendiniz oturur elalemin kadinlarinin burnuna 1 saat bakar, ustune bir de yazi yazarsiniz. Oksijen israfisiniz.

1. Kemerli burunlu kadin guzel de olsa cirkin de olsa sozluk yazarlarina yuz vermemis anlasilan, ates yagmuruna tutulmus.

2. Yuz verseydi kasar, vermeseydi kezban olacakti zaten.

3. Dunya guzellik standartlarini sozluk mu belirliyor?

4. O kadin guzel olsa ne, cirkin olsa ne? Kadinlarin hayati guzel olmak ustune mi kurulu? Guzel olmak her sey mi?

4.5. Tekrar yazayim, kadinlar guzel de olsa cirkin de olsa nasilsa size yuz vermeyecekler o yuzden guzel kafalarinizi bu islere yormayin. Siz Elizabeth le olan samimi dostlugunuza devam edin.

5. Cirkin olsa bile size ne, kendi hayati.

6. Mevlam neylerse guzel eyler, onun yarattiklarina hayran olun siz; Mevalnin yarattiklarina cirkin damgasi yapistirmak ne haddinize?

7. Bir insana cirkin demeyi hala aklim almiyor. Sizin cirkin dediginiz insanlar, baskalarinin anneleri, kardesleri, arkadaslari, esleri, sevgilileri, sevdikleri. Gonul kimi severse guzel odur, anlayin artik. Baskalrinin sevgi duydugu bir insan cirkin olamaz.

Simdi dagilin.

Son düzenleme:
Kemerli buruna sahip bir kadınım ve kendimi karizmatik bulurum açıkcası(mütevazi olmaya gerek yok).:ssz:
Herkes minnak burunlu olacak diye bir kural yok.
Üzülmene gerek yok bence,farklı görünmek güzeldir.:51:

Burun eğer -abartı bir deformitesi yoksa- güzelliğe büyük katkı yapan bir organ değil. Yüz güzelliğine etkisi çok olan organlar çıkık elmacık kemiği ve büyük çenedir. Estetik cerrahlar bile böyle düşünüyor. Kaldı ki bu özelliklere sahip olmayıp güzel olan çok insan var. Güzellik yüzdeki uyumla alakalı birşeydir... Ayrıca herkes herkesin göz zevkine hitap edecek diye bir şey yok, sağlıklı olmak güzel olmaktır bence...

İnsanların burnuna boyuna kilosuna laf etmeden önce o organların bir hücresini yoktan var edip ondan sonra konuşsunlar. Acizlik ve cahilliğin aynı anda aynı yerde olmasının sonuçları...

Benim de burnum kemerli, üstelik kocaman =)) Laz burnu diye tabir edilenlerden =)) Biz iyi geçiniyoruz burnumla, ekşi halt etmiş sallamayın şunları boşverin =))

$649863637836.webp

Kenan İmirzalioğlu, burnu ne kadar büyük ve kemerli bakın.
Ama bana göre dünya yakışıklısı... Hayatımda bu kadar hoşuma giden başka bir adam olmadı şahsen :32:
Daha bir çok örnek var ama hatırlamıyorum.
Ay mesela Berdan Mardini , hatırlar mısınız burnu büyüktü, gitti estetik yaptırdı çok çirkin oldu ...
Bazı büyük ve kemerli burunlar, insana karakter katıyor.
Beğenmediğim ,bana büyük gelen, özgüvenimi düşüren bir burnum olsaydı ben estetik yaptırırdım şahsen.
Asla karşı değilim estetiğe. Her gün aynaya bakıyoruz ne de olsa :13:

Keşke biraz kemerli ve karakteristik bir burnum olsaydı, denilenin tam aksine küçük, yuvarlak ve üste doğru sivri bir burnum var...
Beğenmiyor, yüzüme anlam katmadığını düşünüyorum....

Ne varmış,benimde burnum kemerli ama çok güzelim.Gerçekten de güzel olan arkadaşalrım var yeşil gözlü,kumral,kıvırcık saçlı gerçekten çok dikkat çekici ve güzel arkim var ama bi ortama girdiğimizde kiloma kemerli burnuma rağmen bana bakıyolar hep.Hıhhh sen onu diyen adamlara ne bakıyosun ki canım .Mesela Fahriye evcen onunda burnu kemerli ama bak ne kadar güzel.Benim burnu kemerli arkilerim de var sahiden çok güzeller ama o burun onların güzelliğini bozmuyo kii:1:

benimde burnumm kemerli ve rahatsz oluyorum burnumdan :( hadi hafif kemerli olsa rahatsiz olmazdim ama nefret ediyorum burnumdan :( dikkat cekiyor resmen sadece kemerlide degil ucuda düsük :( birde rahatsiz oldugum sadece burnum olsa keske ben cenemide begenmiyorum. önden bakildiginda güzel bi kizim ama yan taraf berbat berbat :( zaten boy pos yok tip desen oda yok, sükredin halinize :p

O zaman kemersiz burunlu kadınların hepsi çok mu güzel oluyor bu duruma göre.Öyle birşey yok.

Valla benim de hafif kemerli burnum, takılmıyorum hiç. Küçük bir burun yüzüme yakışmazdı gibi geliyor zaten.:1:

Kemerli buruna sahip bir kadınım ve kendimi karizmatik bulurum açıkcası(mütevazi olmaya gerek yok).:KK14:
Herkes minnak burunlu olacak diye bir kural yok.
Üzülmene gerek yok bence,farklı görünmek güzeldir.:KK51:
keşke sizin kadar olumlu bakabilsem ama ben sanırım ameliyat olucam zaten nefes alma problemimde var bakalım doktor arayışındayım

Bunları yazanların g.tünde bi kilo bok var kusura bakmayın da :)
Ekşideki güzel kadın tabircilerine Kezban diye niteledikleri kadınlar bile dönüp bakmıyor da bu hırsları ondan bacım.
He oh içimde kalmadı şimdi banlayabilirsiniz hadi Allahaısmarladık

Benimde burnum kemerli. Cirkin bi burnum var. Burnumun goruntusunu sevmem. Ama genel goruntum hosuma gidiyo. Degistirsem oda bozulacak hic ellemem burnumu :) yani yuzunun genel goruntusunde sadece burnundan dolayi hosuna gitmeyen biseyler varsa o zaman tamam ama burnun kemerli olsada sen genel goruntuyu seviyosan bence kafana takma.
(sporcuyum judo yapiyodum. Benimki carpmaktan kemeri artti. Esimde judoya baslamisti onunkinede carptim. Hokka burunlu adam oldu trabzonlu. Begenmeme gibi bi sansi yok beni :KK49:)

Daha önce Kemerli burnu olup estetik olmus biri olarak yazıyorum;

Önemli olan aynaya baktiginizda nasil hissettiginizdir
Kemerli burun bi bayanin guzelligine golge dusurmuyor bence
Bunu ameliyattan sonra anladim. Evet burnum küçüldü ama benim yuz ifadem hala ayni.

Sandimki o kemer gidince dunya guzeli olcam:) sanki tek kusurum bi o var da o da giderse kusursuz olucam... yada burnum küçük olunca estetik mucizesi yüzümde doğacak:)

Yok oyle birsey, bi bayan guzelse zaten guzeldir, bi kemer bu guzelligi etkilemiyor, sadece kompleks yaptiriyor, bu komplekslerde milletin lafiyla oluşuyor...

Eski resimlerimle simdiki resimlere baktığımda burnumdaki kuculmeden cok ; gözlerimdeki özgüven dikkatimi çekiyor,

Bakışlar çok önemli ...

Halbuki estetik yaptirmadan oncede o komplekse kapilmadan özguvenimi yitirmesem bakışlarım kemerli buruna inat parlayabilirdi resimlerde...

Estetige karşı değilim...
Fakat yuzumuzdaki kusurdan cok icimizdeki özgüven eksikligi aslinda duzeltiliyor o ameliyatta

Yoksa her haliyle kendisiyle barisik bayanlar niye estetik yaptirmiyor?
Kusursuz oldugundan mı? Hayir yabiki kendini her haliyle sevip begendigi icin... buda bi özgüvendir..

Majyajsiz dolaşmak da bi tür özgüvendir
Ve bence
Estetik yapmakta makyaj kadar doğaldır.... sadece süreci ve yolu farklı
Ikiside kozmik bence...
Kadini içgudusel tamamlayici etkenler... destekli sudyn ile slikon taktirmak arasindaki ince çizgi gibi...
Aynen böyle.benim özgüvenim buruna silikona dudak dolgusuna botox a rağmen yerine gelmedi mesela hala gözlerimde ışıltım yok.gözlerdeki ışıltı her leyi kapatır.şeffaf lens bile taktım ben belki ışıltı olur diye:halay:halbuki tek ihtiyacım sevilmekmiş

Oraya bakip iki yaziyla ozguvenin eksiliyosa bence gercekten kendine olan guveninde bi sorun varmis. : (

Back
X