Eksisozluk yazarlari Brad Pitt, Matt Damon, Tom Cruise lar zaten.
Dikkat ederseniz sozlugun yarisi ya kadinlara elestri, ya kadinlara pislik atma. Bu insanlar kadinlarla kafayi bozmuslar, her gun ayri tespitler yapip yaziyorlar. Merak ettigim sey bu insanlar ne is yapiyor? Yani benim yetistirmem gereken bunca is varken asla baska insanlarin burunlari hakkinda dusunmedim ve yazma ihtiyaci da duymadim.
Turk kadinlari bosbeyinli, yuzeysel, goruntuye onem veriyor, kulturle alakasi yok bibibiibi konusuyorlar. Kim yuzeysel sozlukculer, kadinlarin goruntusu, giysisi, burnu, kici basi hakkinda sayfalarca yazan sizlersiniz. Sonra da kadinlar goruntuye takili diyorsunuz, kim goruntuye saplantili sizce ??
Meme yazip aradigimda 1000 entry, popo yazip aradigimda 189 entry, kiz yazip aradigimda 1000, kadin yazip aradigimda 1000 entry cikti. Isleri gucleri yok meme , popo, bacak hakkinda yazan zavalli insanlar bunlar.
Sozum size sozluk yazari ezikler:
0. Milletin burnu size mi kaldi? Kadinlara bosbeyinli dersiniz, kendiniz oturur elalemin kadinlarinin burnuna 1 saat bakar, ustune bir de yazi yazarsiniz. Oksijen israfisiniz.
1. Kemerli burunlu kadin guzel de olsa cirkin de olsa sozluk yazarlarina yuz vermemis anlasilan, ates yagmuruna tutulmus.
2. Yuz verseydi kasar, vermeseydi kezban olacakti zaten.
3. Dunya guzellik standartlarini sozluk mu belirliyor?
4. O kadin guzel olsa ne, cirkin olsa ne? Kadinlarin hayati guzel olmak ustune mi kurulu? Guzel olmak her sey mi?
4.5. Tekrar yazayim, kadinlar guzel de olsa cirkin de olsa nasilsa size yuz vermeyecekler o yuzden guzel kafalarinizi bu islere yormayin. Siz Elizabeth le olan samimi dostlugunuza devam edin.
5. Cirkin olsa bile size ne, kendi hayati.
6. Mevlam neylerse guzel eyler, onun yarattiklarina hayran olun siz; Mevalnin yarattiklarina cirkin damgasi yapistirmak ne haddinize?
7. Bir insana cirkin demeyi hala aklim almiyor. Sizin cirkin dediginiz insanlar, baskalarinin anneleri, kardesleri, arkadaslari, esleri, sevgilileri, sevdikleri. Gonul kimi severse guzel odur, anlayin artik. Baskalrinin sevgi duydugu bir insan cirkin olamaz.
Simdi dagilin.