Kemik eğriliği ve estetik

likethemovies

nothing lasts forever
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
397
294
33
Benim burnumda kemik eğriliği var kbbci ameliyat olman lazım demişti. Nefes problemim var. Ama ben burnumun şeklinden de memnun değilim. Sağlık problemimden dolayı ameliyatı kbbciye olmam gerek. Ameliyatı konuşmaya gittiğimde şeklinden de rahatsız olduğumu söylesem fiyat yine estetik fiyatlarıyla aynı mı olur? Yoksa daha uygun bi fiyata yapabilir mi estetik ve kemik eğriliğini? Devlette olucam bu arada. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden

Devlet hastahaneleri özellere göre çok uygun bildiğim. Ama estetik de istiyorsanız estetik cerrahları ile görüşmenizde fayda var hrm içini hem dışını başarılı biçimde yapıyorlar bir kere olunan bir ameliyat defalarca pişmanlık yaşamamak adına iyice araştırıp doktoru kesinleştirip olun derim

Canım devlet estetik kısmına karismaz.sağlık için değilde .estetik kısmında para alınıyor .ama ne kadar alınır bilmiyorum

H
Hangi sehirde yasiyorsunuz? Cankirida m.gorkem atamani.duymustum.. cok ovuyorlar.devlet hastanesinde. Onu bi arastirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…