Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1) Canım burnunda çıkan kemiğin gözlükten olduğuna emin misin? Çünkü burun kulakla beraber ölene kadar büyüyen organımızdır, zamanla kemer kısmı belirginleşebilir, genişleyebilir hele ki ergenlikte. Ergenliğe küçük burunlu giren birçok insan burnu büyüyerek çıkıyor. Benim de burnum minnacıktı çocukken çok hafif bir çıkıntı vardı burnumun köprüsünde ergenlikte burnum hafif genişledi o çıkıntı da biraz daha genişledi ha büyük mü değil ama eskisi gibi minik de değilYani o kemer gözlükten olmayabilir, çünkü ilk kez senden duydum böylesini.
2)Canım ne yazık ki göz numaraları gerilemez gözlük takmayla, özellikle ergenlik döneminde fiziksel gelişimle beraber göz numarası hızlıca büyür ama sakın korkma 1 2 seneye numaran ya sabitlenir ya da çok yavaş yavaş artar, yani ölene kadar sürekli her sene 1-2 numara büyümez ergenlikteki gibi. Sıkma canını o yüzdenNe yazık ki numara ilerlemesini durduracak bir çare yok.
3)Gözlük takmamak ya da takmak numara artmasına etki etmez, ama gözlük takmaman gözlerini zorlar, farkında olmadan gözlerini sıkarak nesnelere bakmaya başlarsın bu da alnında kırışıklık yapar, bir de gözlüksüzlük baş ağrısı ve halsizlik de yapar birçok insanda hele ki bir de alıştıktan sonra.![]()
Eki Görüntüle 1173855
gözlükte buruna mesafeyi ayarlayan şeffaf şeylerden var mı yoksa hiçbir destek olmayanlardan mı? çerçevesizleri beğenmiyorsan eklediğim resimdeki gibi gözlükler hoşuna gidebilir.
ilk defa senden duydum burnun yapısının değiştiğini
Benim burnum da yamuk geliyor yıllardır gözlk kullanıyorum kemik ama zaten bizim ailede de burun yapıları hep öyle.
Burun yapınız genetiktir belki takma kafaya fazla
Gözlük takmayla burun yapısı değişiyor mu?![]()
Merhaba bayanlar , benim drdim de bu :/ Gözlerim 3 derece miyop ve 1 senedir kemik gözlük kullanıyorum ama gözlük burnumun şeklini bozuyor.Ama gözlüğe muhtacım en azından bir kaç sene için.Lens kullanmama ailem izin vermiyor.Yeterince titiz olmayıp gözlerime zarar vermemden korkuyorlar.Endişelerini anlıyorum ama burnumda sonradan olan kemer sinirimi bozuyorGözlerimi çizdirmem de şu an için imkansız çünkü yaşım 15 ve gözlük numaram ilerliyor.Ben de en azından evdeyken gözlük kullanmamaya karar verdim(zararı olur mu acaba?) ama bu çok zorladı beni.Gözlerimin numarası yüksek ve bu da görmemi epey zorluyor.Hanımlar benim size danışmak istediğim konu şu ; gözlük numaramın gerilemesini nasıl sağlayabilirim? Yada en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim?Bana bir akıl verin lütfen.Gòzlerinin numarasını düşürmeyi başarabilen var mı?Şimdiden teşekkür ederim ...
20den sonra goz ilerlemesi dururmus bana doktorum ole soylemisti.Ben 24 yasimdayim daha yeni durdu gerci.Biri 4.75 biri 5.25di.Miyopum ben de bu arada.Son kontrolumde 5.25 olanda gerilemis 4.75 olmustu.Lens guzel ama ozel gunlerde veya arada takmak icin daha iyi.Gozluk rahatligini vermiyor.Bir de hassassa gozlerin batma yanma filan yapabilir.
Canım bende kemer oluştu malesef ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm aileni ikna et kens kullan esim numarali kullanir hergunde takar hicte sorun yasamadi bende haftada 4 gun fikan renkli lens takiyorum bende yasamadim yillardirda kullanirz ki herkes kullaniyo neden kullanamayasin nasi mutluysan onu yap kimseye aldrs etme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Òncelikle ilgin ve yorumun için teşekkür ederim.Canım burun yapım anneme benziyor ve annemin burnu kemerli değil ama babamın burnu kemerli mi bilmiyorum.Eğer kemerliyse bile o da gözlükten kaynaklanıyor olabilir çünkü o da çok uzun süredir gözlük kullanıyor.. Ve evet gözlük numaram çok hIzlı büyüyor.Gözlük numaram değişeli 1 yıl olmasına rağmen göz numaram yine büyüdüFakat keşke bunu geri çekemesemde en azından durdurabilsem.Gözlük kullanmamak işe yaramaz demişsin ama bir arkadaşımda da küçük yaştan beri gözlerinde problem varmış.Numarası büyükmüS ve doktor bir zamandan sonra gözlük numarasını düşürmüş şimdi gözleri sadece 1 numara ama ben bunu daha önce doktara sorunca şehir efsanesi diye ciddiye almamıştı ayrıca bu arkadaşım gözlüğü sadece derste kullanıyor, ders aralarında ve sivil hayatında kullanmıyor.Yanı başımda böyle bir örnek olunca acaba işe yarar mı ki dedim :)
Òncelikle ilgin ve yorumun için teşekkür ederim.Canım burun yapım anneme benziyor ve annemin burnu kemerli değil ama babamın burnu kemerli mi bilmiyorum.Eğer kemerliyse bile o da gözlükten kaynaklanıyor olabilir çünkü o da çok uzun süredir gözlük kullanıyor.. Ve evet gözlük numaram çok hIzlı büyüyor.Gözlük numaram değişeli 1 yıl olmasına rağmen göz numaram yine büyüdüFakat keşke bunu geri çekemesemde en azından durdurabilsem.Gözlük kullanmamak işe yaramaz demişsin ama bir arkadaşımda da küçük yaştan beri gözlerinde problem varmış.Numarası büyükmüS ve doktor bir zamandan sonra gözlük numarasını düşürmüş şimdi gözleri sadece 1 numara ama ben bunu daha önce doktara sorunca şehir efsanesi diye ciddiye almamıştı ayrıca bu arkadaşım gözlüğü sadece derste kullanıyor, ders aralarında ve sivil hayatında kullanmıyor.Yanı başımda böyle bir örnek olunca acaba işe yarar mı ki dedim :)
Keşke daha erken durdurabilsekevet gözlük rahat ve yakıştırıyorum kendime ama burnumdan da olmak istemiyorum...
18 yaşında ablam var ve mezuniyet gecesi için kullanmak istedi ona izin vermeyen bana da vermez canım ya
Merhaba bayanlar , benim drdim de bu :/ Gözlerim 3 derece miyop ve 1 senedir kemik gözlük kullanıyorum ama gözlük burnumun şeklini bozuyor.Ama gözlüğe muhtacım en azından bir kaç sene için.Lens kullanmama ailem izin vermiyor.Yeterince titiz olmayıp gözlerime zarar vermemden korkuyorlar.Endişelerini anlıyorum ama burnumda sonradan olan kemer sinirimi bozuyorGözlerimi çizdirmem de şu an için imkansız çünkü yaşım 15 ve gözlük numaram ilerliyor.Ben de en azından evdeyken gözlük kullanmamaya karar verdim(zararı olur mu acaba?) ama bu çok zorladı beni.Gözlerimin numarası yüksek ve bu da görmemi epey zorluyor.Hanımlar benim size danışmak istediğim konu şu ; gözlük numaramın gerilemesini nasıl sağlayabilirim? Yada en azından ilerlemesini nasıl durdurabilirim?Bana bir akıl verin lütfen.Gòzlerinin numarasını düşürmeyi başarabilen var mı?Şimdiden teşekkür ederim ...