Merhaba, implant takılana kadar geçici diş yapabilirler ya da ön bölge için şeffaf plak.özel klinikten bu konuda destek alabilirsiniz. Asıl işlemi üni hastanesi yaparken geçici dişle ya da plakla en azından psikolojik olarak rahat edersiniz.
Kemik erimesi sizin yaşınız için çok erken. Damağınızla ilgili bir erime mi sadece, eğer öyleyse çoğunlukla iltihaba bağlı gelişiyor erime,dikkatli bakımla durdurabilirsiniz.greft konulduğunda enfeksiyon yoksa bölge kendini toparlar. Ancak bu işlem sürecinde kesinlikle sigara içmemeniz gerekiyor, konulacak greftlerin tutmasını engelliyor. Daha önce yaşadım biliyorum.
Beslenme de çok etkili,vitamin değerlerinizi referans aralığında tutmaya çalışın. D vitamini kalsiyum çinko magnezyum iyileşme sürecini hızlandırır. Tabiiki kan tahlili sonuçlarına bakarak almak gerekiyor. kemik suyu da kemik iyileşmesi için iyi gerekiyor.
Benim de şu an implant bekleyen ön dişim var. Enfeksiyona bağlı diş kaybettim. Benzer şeyler yaşıyoruz. Şeffaf plakla bölgenin toparlanmasını bekliyorum.