- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi cimcimesevilay
-
kızlar p.tesi doktora gittim 12+3 hamileyim ben cinsiyetini sormadım doktor baktı cinsiyetine bi bakim dedi görünmüyo belli değil ama kemik yapısına göre % 90 erkek dedi çok şaşırdım çok emindi yani pipi falan görmedi sadece kemik yapısından öyle dedi 3 hafta sonra tekrar gidecem bi yanılma olmuş olabilir mi değişir mi sonradan bu kadar net konuşması doğru mu ayrıntılı bile bakmadı sadece bi an baktı ve söyledi bu konuda fikri olan yada yaşayan doğru çıkan veya tersi çıkan varsa paylaşabilirmi meraktan çatlicam artık
_bende cumartesi doktordaydım ikili tarama testi yaptırdım benimde yavrumun kemik yapısına bakıp kız dedi :) arkadaşımınkine de doktoru %70 kız demişti şimdi 8 aylık oldu ve bebeği kız :) valla bizde etkilendik senin gibi kız isimleri bakar olduk netten hayırlısı artık... Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almaya nasip etsin inşallah...
Benim doktoruma israrla heyecanla sormama ragmen hic kemik yapisiyla ilgili su olur demiyo gormedigi icin bekliyo cok heycanliyim cok merakliyimmm
galiba kalça kemiğine bakıp öyle söylüyolar bi umut beklicem bi sonraki randevuyu kesin denilenler bile değişiyo inşallah gönlümüzden geçen olur ben çok istedim bi kızım olmasını hep dua ettim ama galiba alışmam gerek...
-hayırlısı olsun diyelim canım...sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
WAlla ben 1 ay sonra gitmeye karar werdim her seferinde bilinmez oldu bu :) ocagin sonunda ayrintili ultrasonum war insallah onu beklicem sabredebilirsem :)bilmiyorum ki bende damdan düşer gibi söyledi sormadığım halde bu kadar erken haftada daha pipi görmeden % 90 erkek demesi bi garibime gitti o da çok incelemedi bile 2 3 saniye baktı ve söyledi okudum formda kemik yapısı % 70 erkek demiş ama kızı olmuş bakalım hayırlısı olsun 3 hafta sonra tekrar gidecem hayırlısı olsun ne diyelim
WAlla ben 1 ay sonra gitmeye karar werdim her seferinde bilinmez oldu bu :) ocagin sonunda ayrintili ultrasonum war insallah onu beklicem sabredebilirsem :)
doktor bu kadar erken bi dönemde bu kadar kesin konuşması beni şaşırttı ben sormadım bile aslında bende 16 haftalıkken gidecektim ama 2 ay göremicektim en son 7 haftalıkken görmüştüm merak ettiğim için gittin gittim 3 hafta sonra tekrar var kontrolüm ben hiç demicem bakalım erkek dediniz diye bu sefer kesin bişe görüp söylemeden de sormicam insan boşa hayallere kapılıyo yada hayal kırıklığına uğruyo sen kaç haftalıksın cnm
Merhaba kızlar aynı şey benimde başıma geldi 12+0 haftalık salı günü ikili test için gittim. ultrasona bakar bakmaz cinsiyeti erkek dedi. şok oldum bu kadar erken beklemiyordum ilkimde 17.-20. haftaya kadar beklemiştim sorduğum halde söylemediler.bu ben sormadan pat diye söyledi erken değilmi dedim bak bacak arası bu da çıkıntısı dedi.bende gördüm az çok nub dan biliyorum şekilleri. 2 gün sonra hocadan randevum vardı aynı yerde. ikili testi yapan doktorda ordaydı.Hoca baktı ama cinsiyet söylemedi hocam dun doktor cinsiyet söyledi siz bişey gördünüzmü dedim döndü baktı doktora bukadar erkenmi söyledin dedi kızar gibi.Nyse bende bişey gördüm ama gelecek ay söyleriz dedi. Gerçekten bu kadar erken söylenmesi iyi olmuyor ya değilse ya yanıldıysa acaba değişirmi 1 ay strese gircez.Erkek bebekler daha çabuk belli olurmuş ve yanılma az olurmuş diye okudum ama bakalım ne olacak
15+1 haftalik canim benim ki ama kac doktkr oldu bu hic biri demedi suna benziyo diye hep erken dediler sadece 12 haftalikken 2li taramadaki doktr kiza benziyo ama yanilma payim yuksek dedi odur budur bise diyen yok
Benim doktoruma israrla heyecanla sormama ragmen hic kemik yapisiyla ilgili su olur demiyo gormedigi icin bekliyo cok heycanliyim cok merakliyimmm
yok belli olmaz, benim kizimada oyle dendi 13. haftada
dr kemikleri iri genelde erkek çocuklarinda boyle olur demisti ama kizim oldu : )
SAGLIKLI olsun insallah canim hayirlisi olsunkalça kemiğinin yapısına bakıp öyle söylüyolarmış ne kadar doğru bilmiyorum peki sana yüzde oran verdi mi yada kesin konuştu mu kaçıncı haftada kesin kız olduğunu öğrendin ay çok sordum cnm ya kusura bakma bi umut böyle şeyler duyunca acaba diyorum
Kemik yapısı falan demedi canım direk cinsiyeti erkek dedi bacak arasını gösterdi buda pipi dedi Allah gönlümüzdekileri nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah :)bu haftalarda herkese erkek diyolar bende anlamadım sana kemik yapısı falan dedi mi yoksa bişeler gördü bacak arasında ondan mı dedi erkek ve kızda fazlalık oluyomuş bu haftalarda 16. haftadan sonra ya kayboluyomuş yada erkekse kalıyomuş erkek erken belli eder derler ama yanılan çook kız derse değişme ihtimali az ama erkek derse bence değişme olasılığı fazla gördükleri her sakalllıyı dedeleri sanıyolar :):)
Sevilay merhaba kontrole gittinmi canım umarım prensesin sürpriz yapmıştır sanadoktor ense kalınlığı normal dedi eşimde ensesi kalın onun için erkek olduğunu anladı diyo :):):):):)o da çok kız istiyodu onunda içinde bi umut bi dahaki kontrolde doktorun ensesi kalın erkek gibi bi kızınız olacak demesi hayaliyle yaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?