Kemoterapi sonrası kaş

yumusak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
56
19
3
31
Merhaba arkadaşlar bir konuda fikirlere ihtiyacım var kayınvalidem kemoterapi alacak ve kaşları saçları dökülecek. Saçlarını çok umursamıyo ama kaşları için üzülüyo yüzü çok ifadesiz kalıyo diye. Bende kaşları dökülmeden mikrobleyding yaptırsam dedim aynı şeklinde kıl tekniği acaba döküldükten sonra nasıl görünür en azından ifadesini kaybetmez diye düşündüm fikri olan varsa yardımcı olurmusunuz

Kanser hastalarından ücret almayan yerler de var. Araştırın isterseniz.

Bence güzel olur güzel bi yerde yaptırırsanız.

Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum

Cok güzel fikir , ben 2-3 sene sonra yaptırdım , geç kalmışım diyorum şimdi, çok memnunum .
İsmini bilmiyorum ne yaptıklarının ama çizgi çizgi çok doğal ve güzel duruyor

Cok güzel fikir , ben 2-3 sene sonra yaptırdım , geç kalmışım diyorum şimdi, çok memnunum .
İsmini bilmiyorum ne yaptıklarının ama çizgi çizgi çok doğal ve güzel duruyor
Kıl tekniği diyolar
Kanser hastalarından ücret almayan yerler de var. Araştırın isterseniz.

Bence güzel olur güzel bi yerde yaptırırsanız.

Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum

İnşallah bi sorun olmazda yapılır amin çok teşekkürler
Allah şifa versin ne iyi bir insansınız belli ki kaynananız da iyi. Allah razı olsun.
Ama bu işlemler için doktora sormanız lazım kimyasal işlemler sonuçta. Eğer onay verirse bence kötü durmaz
Teşekkür ederim inşallah sorduk bakalım cevap bekliyoruz

Kemoterapi hastalari her işlemi yaptiramazlar Denize girmeye bile izin vermedi doktorum enfeksiyon kapabiliyorsunuz çünkü.Ayrica fizik tedavi de diş tedavisi de yasak o dönemde.Doktorunuzdan bilgi almadan birşey yaptırmayın.

Yapıştırılan ve çok doğal görünen sticker kaşlar var. Instagramda alopesi hastası bir kadında görmüştüm

değişik teknikler var, doktora danışıp yaptırabilir. İyi olunca hepsi geri gelecek inşallah. Allah şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…