Kenan İmirzalıoğlu'ndan Deniz Gezmiş hazırlığı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Kenan İmirzalıoğlu'ndan Deniz Gezmiş hazırlığı
fft107_mf5184964.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/kenan_imirzalioglundan_deniz_gezmis_hazirligi-1397596

Tecrübeli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu , yeni rolü için hazırlıklara başladı. Dizi süreleri kısalmadıkça bir daha ekranda yer almayacağını söyleyen oyuncu sinema filmindeki rolü için hazırlıklara başladı. Senaryosunu Can Dündar’ın kaleme aldığı Deniz Gezmiş rolü için kamera karşısına geçecek olan İmirzalıoğlu zayıflamaya başladı. 10 kilo verecek olan ünlü oyuncu, diyetisyene gidiyor ve spor yapıyor.

Filmi cok merak ettim. Deniz'in hikayesi beni cok üzmüstü. Daragacindan üc fidan'i hüngür hüngür aglayarak okumustum. Hatta kac gece uykusuz kalmistim, deniz'in o ipte boguldugunu düsününce. :KK61:

Filmi cok merak ettim. Deniz'in hikayesi beni cok üzmüstü. Daragacindan üc fidan'i hüngür hüngür aglayarak okumustum. Hatta kac gece uykusuz kalmistim, deniz'in o ipte boguldugunu düsününce. :KK61:
nedense ben etkilenmemiştim. evet genç insanların ölümü üzücü ama Deniz olmak üzülmemeyi gerektirir.

Bence kenan imirzalioglu bu rol icin yasli ki zaten tepkiler geldigi icin rol rafa kalkti hanimlar.
Haberi bulup paylasacagim.

İmirzalıoğlu'nun Deniz Gezmiş rolü rafa kalktı
17-07-2015 09:KK25:07

kenan-imirzalioglunun-deniz-gezmis-rolu-rafa-kalkti.jpg

logo__5.png

İmirzalıoğlu'nun Deniz Gezmiş rolü rafa kalktı
17-07-2015 09:KK25:07

kenan-imirzalioglunun-deniz-gezmis-rolu-rafa-kalkti.jpg

(İleri Haber) Geçtiğimiz hafta senaryosunu Can Dündar'ın yazacağı filmde Deniz Gezmiş rolünün Kenan İmirzalıoğlu tarafından oynanacağı haberleri ortaya çıkmıştı. Ancak Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde haberlerin yalan olduğunu, uzun zaman önce Gezmiş ailesi istemediği için projenin rafa kalktığını yazdı.

Ali Eyüboğlu'nun yazısında, konuyla ilgili bölüm şöyle:

“Soruşturmacı gazetecilik” can çekişiyor.

PR’cılardan gelen basın bültenlerini olduğu gibi kullanmak, sosyal medyada çıkanları “kopyala yapıştır” yöntemiyle sayfalara taşımak moda artık.

Hal böyle olunca yalan yanlış ayrımı yapılmadan bir mecrada çıkan bir haber anında kuş gribi gibi yayılıyor.

Haberde adı geçenler, “Durun, o iş öyle değil” dese de iş işten çoktan geçmiş, ipin ucu kaçmış oluyor.

Günlerdir sosyal medyadan internet sitelerine, gazetelerden televizyonlara birçok mecrada Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı Deniz Gezmiş rolüne sıkı bir şekilde hazırlandığı haberleri çıkıyor.

Senaryosunu Can Dündar’ın yazacağı filmde Deniz Gezmiş rolü için zayıflamaya bile başladığı yönündeki haberler doğru değil. Maalesef İmirzalıoğlu, Deniz Gezmiş’i canlandıramayacak.

Çünkü, Deniz Gezmiş’in ailesi izin vermediği için o proje çoktan rafa kalktı.

Nereden mi biliyorum bunu?

İmirzalıoğlu’na Deniz Gezmiş filmi için teklif götüren Can Dündar’a sordum, o söyledi.

Kardeşi Hamdi Gezmiş’in, abisi Deniz Gezmiş’in filminin çekilmesine sıcak bakmadığı için projenin rafa kalktığını söyleyen Dündar, “Kenan İmirzalıoğlu ile son buluşmamızda bu durumu ona anlattım ve başka bir film projesi için konuştuk. Sevgili Kenan, belki de o rol için zayıflıyordu” dedi.

Can Dündar’a o projeyi de sordum, ama İmirzalıoğlu’na ayıp etmemek için ser verip, sır vermedi. Dündar, sadece o projenin de bir dönem filmi ve bir kahramanın hikâyesi olduğunu söylemekle yetindi.

http://m.ilerihaber.org/imirzalioglunun-deniz-gezmis-rolu-rafa-kalkti/18766/

nedense ben etkilenmemiştim. evet genç insanların ölümü üzücü ama Deniz olmak üzülmemeyi gerektirir.

Beni en cok üzen ne biliyor musun? Sadece sucsuz yere öldürülmesi degil, ölümünden sonra birseyin degismemesi. Hatta Türkiyenin durumu simdi daha berbat. Olan Denizlerimizin, Mahirlerimizin anne babalarina oldu :KK43:

Bu arada, nasil etkilenmedin? Deniz'in babasina yazdigi mektupta bile?

Beni en cok üzen ne biliyor musun? Sadece sucsuz yere öldürülmesi degil, ölümünden sonra birseyin degismemesi. Hatta Türkiyenin durumu simdi daha berbat. Olan Denizlerimizin, Mahirlerimizin anne babalarina oldu :KK43:

Bu arada, nasil etkilenmedin? Deniz'in babasina yazdigi mektupta bile?

Etkilenmedim, ne bileyim. anne babası- abisi dahi yazdıkları kitapta (abim deniz) aslında bir noktada gurur duyduklarını anlatıyorlar. çok üzücü bir olay gerçekten ama ülkenin gerçeği bu. sanırım artık üzülemiyorum.

Berkin, ali ismail, abdocan ... hepsi gözümde kahraman. Deniz daha fazla belki ama mahir de öyle, yusuf da öyle... diğerleri de öyle.

hatta devlet eliyle olmasa bile 1980 lerde olan bavul cinayetinde ki kişiler. hepsi mağdur hepsi üzücü ama yüreğim katmerlendi mi nasır mı tuttu bilmiyorum. üzülemiyorum.

sadece daha çok nefret ediyorum suçlulardan

Deniz gezmiş e göre biraz yaşlı gibi
Ama yapabilirse yakışır tabi başarılı bi oyuncu..

Etkilenmedim, ne bileyim. anne babası- abisi dahi yazdıkları kitapta (abim deniz) aslında bir noktada gurur duyduklarını anlatıyorlar. çok üzücü bir olay gerçekten ama ülkenin gerçeği bu. sanırım artık üzülemiyorum.

Berkin, ali ismail, abdocan ... hepsi gözümde kahraman. Deniz daha fazla belki ama mahir de öyle, yusuf da öyle... diğerleri de öyle.

hatta devlet eliyle olmasa bile 1980 lerde olan bavul cinayetinde ki kişiler. hepsi mağdur hepsi üzücü ama yüreğim katmerlendi mi nasır mı tuttu bilmiyorum. üzülemiyorum.

sadece daha çok nefret ediyorum suçlulardan

Gurur duyuyorlardir elbet ogullar ile fakat her ana cocugunu yaninda ister. Abim deniz kitabini okumadim, fakat zaman makinesi olsa, geriye gidilebilse, bence anneleri farkli davranirmiydi?

Bilemedim, bir taraftan devrimi daima desteklerim, diger taraftan o evlat acisi iste... :KK43: Umarim hic kimse bu aciyi yasamaz (gerce yasamasini istedigim istisnalar var elbet :KK14: )

Gurur duyuyorlardir elbet ogullar ile fakat her ana cocugunu yaninda ister. Abim deniz kitabini okumadim, fakat zaman makinesi olsa, geriye gidilebilse, bence anneleri farkli davranirmiydi?

Bilemedim, bir taraftan devrimi daima desteklerim, diger taraftan o evlat acisi iste... :KK43: Umarim hic kimse bu aciyi yasamaz (gerce yasamasini istedigim istisnalar var elbet :KK14: )

İster istemez mi? Bu ülkede ne amaçla olursa olsun ölen gençler ve aileleri var? kimse için ölümü dilemem. Ama hayat böyle bir şey... tek taraflı bakmadım hiç bir zaman olaya.

O kitaptan ben de cok etkilendim. Su an abim denizi okuyorum. Daha guzel bir kitap olmus. Tavsiye ederim. Ulucanlar cezaevi muzesinde asildiklari daragacini gordugumde ben de aglamistim. Iskence yapilan zindanlari... Gidip gormeyen varsa ankaraya yolunuz dusunce mutlaka gidin. Esyalarina yataklarina zindanlarina daragacina bakin.

- Ankarada neden DENİZ yok baba?
- Vardı ama astılar Oğul.. Denizleri astılar...

Üniversitedeyken Tarih hocamızın sayesinde.. Deniz için yürüyüşe sonrada belgeselini izlemeye gitmiştik.. İşte o an ruhunu düşüncelerini sevdiğim ilk adam olmuştu Deniz. Daha sonra kitaplarını okudum... En son Abim Deniz'i okudum. 2 günde bittiği için çok ağlamıştım. Sonun biildiğim halde.. Hep bir mutlu son beklemiştim .. Yalan olsun bunca yaşanmış şey.. Asılmamalı, ölmemeli... Hala aklımda Denizin yazdığı her mektup... Keşke bende onun gibi cesaretli, yürekli olabilseydim..

X