nedense ben etkilenmemiştim. evet genç insanların ölümü üzücü ama Deniz olmak üzülmemeyi gerektirir.Filmi cok merak ettim. Deniz'in hikayesi beni cok üzmüstü. Daragacindan üc fidan'i hüngür hüngür aglayarak okumustum. Hatta kac gece uykusuz kalmistim, deniz'in o ipte boguldugunu düsününce.
nedense ben etkilenmemiştim. evet genç insanların ölümü üzücü ama Deniz olmak üzülmemeyi gerektirir.
Beni en cok üzen ne biliyor musun? Sadece sucsuz yere öldürülmesi degil, ölümünden sonra birseyin degismemesi. Hatta Türkiyenin durumu simdi daha berbat. Olan Denizlerimizin, Mahirlerimizin anne babalarina oldu
Bu arada, nasil etkilenmedin? Deniz'in babasina yazdigi mektupta bile?
Etkilenmedim, ne bileyim. anne babası- abisi dahi yazdıkları kitapta (abim deniz) aslında bir noktada gurur duyduklarını anlatıyorlar. çok üzücü bir olay gerçekten ama ülkenin gerçeği bu. sanırım artık üzülemiyorum.
Berkin, ali ismail, abdocan ... hepsi gözümde kahraman. Deniz daha fazla belki ama mahir de öyle, yusuf da öyle... diğerleri de öyle.
hatta devlet eliyle olmasa bile 1980 lerde olan bavul cinayetinde ki kişiler. hepsi mağdur hepsi üzücü ama yüreğim katmerlendi mi nasır mı tuttu bilmiyorum. üzülemiyorum.
sadece daha çok nefret ediyorum suçlulardan
Gurur duyuyorlardir elbet ogullar ile fakat her ana cocugunu yaninda ister. Abim deniz kitabini okumadim, fakat zaman makinesi olsa, geriye gidilebilse, bence anneleri farkli davranirmiydi?
Bilemedim, bir taraftan devrimi daima desteklerim, diger taraftan o evlat acisi iste...Umarim hic kimse bu aciyi yasamaz (gerce yasamasini istedigim istisnalar var elbet )
O kitaptan ben de cok etkilendim. Su an abim denizi okuyorum. Daha guzel bir kitap olmus. Tavsiye ederim. Ulucanlar cezaevi muzesinde asildiklari daragacini gordugumde ben de aglamistim. Iskence yapilan zindanlari... Gidip gormeyen varsa ankaraya yolunuz dusunce mutlaka gidin. Esyalarina yataklarina zindanlarina daragacina bakin.Filmi cok merak ettim. Deniz'in hikayesi beni cok üzmüstü. Daragacindan üc fidan'i hüngür hüngür aglayarak okumustum. Hatta kac gece uykusuz kalmistim, deniz'in o ipte boguldugunu düsününce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?