- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Helal Paraná haram katma canım altın al faize bulaşmaBirine 10 bin borç vermiştik 2 yıl önce geçen gün borcunu verdi para 2 yılda yeterince öldü:) neyse ben 5 binde ustune koyup altın yapayım diyordum ama arkadaş bankaya yatır belli süre parayı bankaya bağlayınca iyi faiz veriyormuş dedi ama söylediği rakam bana uçuk geldi...Banka işlerinden hiç anlamam nasıl olur yani banka 15bin tl ye 1 yılda ne kadar faiz verir mesela az da olsa kenarda dursun diyorum nasıl değerlendireyim
Altın hesabı olunca altın düştü mesela ozaman değer kaybetmiyormuBankada altın hesabı yaptırın, hem değer kaybetmez hem de evde çalınacak korkusu yaşamazsınız.
Altın bir gün 1 lira düşer ikinci gün 5 lira artar. Altından uzun vade de zarar etmezsiniz.Birine 10 bin borç vermiştik 2 yıl önce geçen gün borcunu verdi para 2 yılda yeterince öldü:) neyse ben 5 binde ustune koyup altın yapayım diyordum ama arkadaş altın düşerse zarar edersin şuan yüksek bankaya yatır belli süre parayı bankaya bağlayınca iyi faiz veriyormuş dedi ama söylediği rakam bana uçuk geldi...Banka işlerinden hiç anlamam nasıl olur yani banka 15bin tl ye 1 yılda ne kadar faiz verir mesela az da olsa kenarda dursun diyorum nasıl değerlendireyim
Sende eşimin kafasındansın bacı oda öyle diyorAltın bir gün 1 lira düşer ikinci gün 5 lira artar. Altından uzun vade de zarar etmezsiniz.
Şu an düşük mesela yarın bile alabilirsiniz. 170leri buldu geçen hafta. Döviz ve altın uygulamasını indirip gözlem yapın.Sende eşimin kafasındansın bacı oda öyle diyor
Aynen 5bin 600 tl ye bilezik aldım ocak ayında şuan 7800 lira olduEn guzeli altın 5 yılda altindan hiç zarar etmedim düşmedi de ki 5 yılı da geçtim altinin cok fazla düşüş yaşadığını uzun zmndir görmedim uzun vadili bir yatirim ise altın en guvenilir olani
evet değer kaybediyor ama kısa vadede. Uzun vadede altın asla değer kaybetmiyor. Bir iki aylığına yatırım düşünüyorsanız altını tavsiye etmem ama uzun vadede çok kazandırıyor. Yıllar içinde altının artış oranına bakabilirsiniz.Altın hesabı olunca altın düştü mesela ozaman değer kaybetmiyormu
Perşembe günü para alıcaz bilezigime eş yapmak istiyorum aynısından inş yükselmeden yaparım canımŞu an düşük mesela yarın bile alabilirsiniz. 170leri buldu geçen hafta. Döviz ve altın uygulamasını indirip gözlem yapın.
Biz yükselmesini bekleyenlerdeniz bozmak için umarım size de yararPerşembe günü para alıcaz bilezigime eş yapmak istiyorum aynısından inş yükselmeden yaparım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?