Kendi abim böyleyse, elin oğlunda suç aramak boşa..

Cevap veren, beni haklı ya da haksız bulan herkese çok teşekkür ederim. Abim çok gel gitli bir insan. Ve evet durumu en başından ortadaydı ve bu ömür boyu sürecek maalesef. Ama hayatında birisi mutlaka olucak. Onu kabullenip sevecek birisi. Ve o kişide var şuan. Çok şükür ki var.. Abimi en az benim kadar anlayan birisi var.. Benim tüm kızgınlığım onu elinin tersiyle itmesinde dolayı. Ben kıza bi şekilde ulaşmaya en azından ona destek olmaya çalıştım ama ulaşamadım. Ve kız herşeye rağmen abime hala sarılıyo ve şükür ki ayrılmadılar. Abim evlilik düşünüyo ama maddi sebepleri ortaya koydu şimdide. Ben gerekirse kendi hayatımı harcayıp genede ona destek olmak için söz verdim. Rabbim utandırmasın inşallah..

abinin rahatsızlığından dolayı gelgitlerinin olması, psikolojisinin bozuk olması gayet normal. oda korkuyordur. misal ben astım hastasıyım. rahatsızlığımdan dolayı bazı işlerimi yapamıyorum. eşime yetmediğimi de düşünüyorum. hatta eşim benimle değil de her şeyi dört dörtlük yapan bir kızla evlenseydi diye de düşünüyorum. halbuki eşimi kimseyle paylaşamam, onu çok seviyorum ve çok kıskancım. uzun süreli yaşanan hastalıklar psikolojiyi çok etkiliyor...

Back