• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi açımdan haksızmıyım?

Ewet kizlar artik hersey eskisi gibi olmuyacak bunu bana esim ogretti beni kendime getirtti sag olsun dunden beri aglamaktan gozlerim sisti isyerindekiler bile anladi komsularim goren herkez halimden anladi yok cok kirildim uzuldum ama artik kendimi uzmucem aksam halimden oda anladi ben hic muhtap olmadim sesizdim onlada oturmadim kitap okudum ve 1 saat sonra kardesimi almaya gidicez hic caktirmamaya calisicam bu aksamda esimin arkadasinda da davet vardi orayada giicem bir hafta sonumuda artik onun ailesine ve arkadaslarina ayirmicam evime ve kendime ayiricam

Gayet yerinde bi karar bence.
Sürekli eşime yaranayım, ailesine yaranayım,arkadaşlarına yaranayım diye düşünürseniz işte sonunda böyle üzülen siz olursunuz.
Birazcık kendinizi düşünün Allah aşkına.
Dünyaya bi kere geliyoruz

Daha 3 aylık evlisin ve sürekli gelen misafirlermi nasıl bir genişliktir bu anlamadım.. Anlayamamda canım sen tepkini neden başta koymadım.. Bu arada anlamadım sen evine girmeden misafirlerlemi karşılıaşıyosun eğer öyleyle çok geçmeden tepkini koy kaynanam dahil ben evimde olmadan kimse olamaz de.. Hayret bişey ya eşin tabikide sucla sen onunkilere o kadar yakınken o sana ne hakla oyle yapabiliyor.. Ayrıca evinden ayrılan sensin özleyen sen yeni eve alışmaya çalışan sen.. Ailesine hizmet eden sen ama tepki gören yine sen sürekli burnunun dibinde tutma kimseyi canım.. Ben kaynanamla aynı apartmandayım gorumcelerım karsımdalar dusun 1 kere gelmiştir gorumcelerım.. Kaynanamda ben cagırmadan gelmez bana kalsa cagırmamda eşimin gönlü olsun sırf onun için.. Sen cok fedakarlık yapmışsın kendini kullandırma derim ben.. :34:

çok çok haklısın afranı tafranı yaptıktan sonra burda bize anlattıklarını ona da anlatmalısın ama çünkü erkekler bu anlattığın herşeyi sanki bizim görevimizmiş gibi görüyorlar onlar için bu bir fedakarlık alan değil anlamıyorlar yani bence açık açık söylemelisin durumu ki o da yaptığı afedersin eşekliği anlasın

bu arada o cumartesi uykusunu da ona zehir ederdim en az bir ay boyunca

Bu kadar fedakarlığın ve evetin sonu ,bundan başka sonuç doğuramazdı zaten.
Bu erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin gerçekten.
Siz onun kıymetli ailesini bu kadar memnun ederseniz, o da sizin kardeşinize 1 gün bile katlanamaz işte böyle.

kesinlikle haklısın canım..
seni çok iyi anlıyorum yaşanmışlıklarımla..
herşey çok taviz vermekten oluyor..
kendimizi iyi göstericez,herkesi memnun edicez bizede sanki madalya takacaklar ya..
ben şunu öğrendim..
misafir istemiyorsan uygun bir dille belli edeceksin..
anlayacak..
ama aynı şeyi sen eşine yapsan kıyamet kopar dimi?
bu erkekler neden böyle:(:(
sen herşeyi boşverip kardeşinle eğlenmene bak..
canını sıkma..
eğlenemeyecek gibi olursan,eşinin annesi veya akrabalarının sen istemediğin zamanlarda geldiklerinde..sen hiç hoşlanmazken eşinin nasılda neşeli olduğunu hatırla ve 2 kat fazla eğlen

çok sevdim bu fikri :52:
çok çok haklısın afranı tafranı yaptıktan sonra burda bize anlattıklarını ona da anlatmalısın ama çünkü erkekler bu anlattığın herşeyi sanki bizim görevimizmiş gibi görüyorlar onlar için bu bir fedakarlık alan değil anlamıyorlar yani bence açık açık söylemelisin durumu ki o da yaptığı afedersin eşekliği anlasın

bu arada o cumartesi uykusunu da ona zehir ederdim en az bir ay boyunca
bunu da :52:

haklıydın bi arkadaşın demesiyle eski konularını okuyuncaya kadar.

Haklısın tabiki aynı şeyleri bende yaşadım evliligimin ilk yıllarında eşim de böyleydi zaman geçtikçe düzeldi anladı hatsını hep sabrettim ama ben çk yıprandım bizim tek hatamız baştan yüz vermek bence kendini yıpratma yorgunum hastayım de kabul etme kimseyi......

:100::100::100::100::100:

Misafir ağırlamaya çok çalışma.Sen kendi keyfine bak..

Valla ben eşime diyorum yorgunum yatacam baştan beri böyle davrandım Tamam buyursun paşalar demedim hiç.

Çünkü hergünde misafir sıkıyor.Benimde özelim var.

Fazla iyi niyetli olma.Yoksa karşılıgını göremeyebilirsin.:19:

evaroğlu evaroğlu konularını takip ediyorum farklı kültürlerin bir araya gelmesi senin evliliğin
iyi bir insana benziyorsun bu sebeple sana bir tavsiyem olacak
3 5 sene yerini sağlama alana kadar kocanı iyice ele geçirene kadar sus herşeyi kabul et geçim ehli ol ondan sonra zaten kocanı parmağında oynatır bu yaşadıklarını tek tek kazanırsın ama eğer acele eder ben ben diye diretirsen korkarım yakın bir gelecekte ya eşim beni aldattı diyeceksin ya şiddet gördüm ya da kızla boşuanıyorum
tüm bunlar olmasın istiyorsan lütfen sessiz ol alttan al büyütme olayları

valla kusura bakmayın önce size hak verdim ve buraya da sizden yana yorum yazdım. Sonra arkadaşların demesiyle bende eski yazdıklarınıza bir göz gezdirdim yemin ederim okudukça benim içim şişti.

Bir kere siz baştan zaten kaynananızı istememişsiniz hep önyargılı olmuşsunuz. Daha 1 aylık evliyken bile demediğiniz bırakmamışsınız. Ne eğitimsizliği, ne başka şeyleri kalmış ama kendi ailenizin ne kadar eğitimli olduğundna bahsetmişsiniz. Ancak herles aynı şartlarda büyümüyor maalesef. Bu onların değil ailelerin suçu. Yer sofrasında yiyorlarmış Antepteymişsin. Onlarında adeti öyle. Sen bunları bile isteye gelin gitmedin mi. Ben aileme uzağım aylardır görmüyorum demişsin. Ama temmuz başında memleketine gitmişsin öyle yazıyor. Kayınvalden sadece bir kere gelmiş sana 3 aylık evliliğinde o da işte habersiz geldikleri zaman sanırım. Bir de heryeri karıştırırlar bakarlar diye yargılamışsınız zaten size bir kere gelen birini neden böyle suçluyorsunuz. 3 ayda ne kadar çok şey görmüşsün. Şurada yazdığın herşey kaynananla ve eltilerinle felan ilgili. Her sözünde uzağa evlendğini üstüne basa basa söylemişsin ama seni zorlayan olmadı heralde isteyerek gittin. Evliliğinde bazı sorumlulukları var. 2 aylık evliyken zaten gitmişsiniz annenize. Çalışırken tabi ki gitmek kolay değil evlenirken bunları göze alacaktınız. Bende o kadar olmasa da uzağa evlendim her zaman gidemiyorum ama bile isteye geldim. Birazda siz yapıcı olun herşeyi büyütmeyin. Birşeyi on kere yazmışsınız. Zaten çok gelen giden biri değillermiş. Bir yerde de ramazanda annem gelecek 15 gün kalacak demişsiniz. Yani siz ailenize saygı istiyorsanı aynı şeyi sizde yapın. Bence biraz takıntı olmuş sizde herşeyi on kere yazdığınıza göre. Daha peki ileriki yıllarda ne olacak. Zaten olan olmuş düğün dernek bitmiş geçmişe dönmemek lazım. Eşinizle anlaşıyorsanuz sorun yoktur ama oralarında gelenekleri böyle demekki. Siz gelinliğini kiralamamışsınız öbürü kiralamış boşverin takmayın...

benim koca bana bunu yapıcak ben onu:41: onun misafirlerine gelince gıkı çıkmıyo da senin kırk yılda bir kardeşin gelicek bin laf. Kırıldığını ve üzüldüğünü hatta kızdığını belli etmezsen daha çooookk incinirsin

Back
X