• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ailem ve eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz

asi85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
633
0
116
Kendi ailem ve eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz.Eşim ailesiyle iyi anlaşamıyor.Bu yüzdende onlara pek gitmek istemiyor,evimizede davet etmiyor.Anlaşamaması konusunda Ben eşime hak veriyorum.Kayınvalidemde sürekli bizi yanında istiyor.Sürekli aramamızı gidip gelmemizi istiyor.Eşimde dediğim gibi gitmek istemiyor.Bende arada kalıyorum.napacağımı bilemiyorum.Ve bizde durum böyle olunca geriliyoruz.Bu durumda sizin fikirleriniz nedir:((

neden esiniz gitmek istemiyor kayınvalideniz kendisine bir rahatsızlık mı veriyor değilse evlat sonucta yani en azından iki haftada bir de olsa ziyaret edilip bir kahve icilmeli.anne baba hakkı var.arada kalmayın siz bence sizlik br durum değil ailesiyle onun arasında.sizde esinizle bu yüzden kötü olmayın sorsanız oğlu neden gelmiyor diye belki gelin yüzünden derler yani insanoğlu nankör...

annesi eşime sürekli söyleniyor.bi derdi oldumu umursamıyorlar.tersliyorlar..bu hareketlerinden dolayı annesine gitmek istemiyor.bende gelin yaptırıyor demelerini istemiyorum.hatta ben gidelim diyorum ama eşim gitmiyor.ayrıca 2 haftada bir oturmak yetmiyor kayınvalideme.2güne bir yanında istiyor bizi

adam kendini bildi bileli bıkmıstır belkide...anne evladına huzur vermeli.kadın 2 haftadaya da razı olmayıp iki günde bir bekliyorsa bu durumda ayda biride bulamaz ya! o ayrı tabi. esine söyle kendisi söylesin bence kırmadan.bizimkiler de hergün bekliyorlar gitmeyince dünyayı burnumuzdan getiriyorlar böylesi de zor inan.fazla muhabet tez ayrılık getirir.esin ne zaman gidiyorsa sende karısma esine bence bu konuda.ama senin hassaslıgından kaynaklanyor bu rahatsızlıgın senin hakkında yanlıs düsünsünler istemyrsn haklısında esin tamamen kendi üzerine alsın durumu ve söylesin.

kadın demekki oğlunu özlüyor niye 2 hafta da bir görsün ki..bu konuda haklı bence

eğer sizin göndermediğinizi felan düşünmesin diyorsanız haftada bir yalnız gidin :ssz:
aynı şehirde olupta 2 hafta boyunca görüşmemek bana göre değil ama adam istemiyorsa yapacak bişey yok:31:

eğer sizin göndermediğinizi felan düşünmesin diyorsanız haftada bir yalnız gidin :ssz:
aynı şehirde olupta 2 hafta boyunca görüşmemek bana göre değil ama adam istemiyorsa yapacak bişey yok:31:

yani..insan annesini bir gün bile görmemeden duramamalı...

ya annede annelik duygusu yok,ya oğlunda evlatlık...

yani..insan annesini bir gün bile görmemeden duramamalı...

ya annede annelik duygusu yok,ya oğlunda evlatlık...

demekki anne o sevgiyi ona iyi aşılayamamış
eşimde bende ailelerimizden başka şehirlerdeyiz ben günde 4 5 kez eşimde bir kez arar annesini..kendimi koyuyorum yerlerine çocuğum evlenip beni arayıp sormayacak insana baya koyar herhalde

8 ayda ilk kez olacak ins :1:
Ayni sehirde olsaydik, bizde2 haftada 1 giderdik sanirim.
Haftasonlari falan, her zaman olsada ugramaya muhakkak calisirdik.
Uzun zamandir rahatsiz mesela kayinvalidem, buralardan hicbir sey yapamiyoruz, aramak disinda.
Sizin kv araniz iyi ise, kendi basiniza haftada1 yada 2 haftada 1 ziyaret edebilirsiniz.
Ogluyla neden aralari iyi degildir bilmiyorum ama sizin sebep olmadiginizi gostermeniz gerekir bence.

eşimde bende ailelerimizden başka şehirlerdeyiz ben günde 4 5 kez eşimde bir kez arar annesini..kendimi koyuyorum yerlerine çocuğum evlenip beni arayıp sormayacak insana baya koyar herhalde

Benimde cok zoruma gider aramazsa cocuklarim beni, Rabbim hayirli evlat nasip etsin ins.
Arama konusunda ben hafta 2-3 kez ararim ailemi, annemde bizi sik sik arar konusuruz.
Esim ise ben ararsam ailesini anca konusur.
Kendisi aramaz, esimin aileside bizi hic aramaz.

bazen evlat da hayırsız olabiliyor cnm..benim dayım gibi...:50:

rahmetli yaşıyorken hemen hemen hergün görüşüyorduk ama o da bıkkınlık veriyor:19:hepsi aynı kayınvalidelerin sanırım rahmeti de hep bizi yanında isterdi ama bende yeni evliyiz biraz daha özgür olalım başbaşa kalalım isterdim olmazdı benim koca ana kuzusudur annesini görmezse rahat edemezdi.ne benim kocamın ne de senin eşinin tavrı doğru değil herşey ölçülü güzel:31:

arkadasım valla kocana şaşırdım

bence kocanın anesını ıyıce özlemesını bekle emınımkı özler

kayınvalıdenede durumu anlat işte annecım çok gorusmek tez ayrılık getırı ..

bıraz özleyın bır bırınızı ..tmm sen annesın dayanamzsın ama oglun bıraz özlesın senı gör bak sen cagırmadan gelecek

desen olmazmı ....

.......

annesi eşime sürekli söyleniyor.bi derdi oldumu umursamıyorlar.tersliyorlar..bu hareketlerinden dolayı annesine gitmek istemiyor.bende gelin yaptırıyor demelerini istemiyorum.hatta ben gidelim diyorum ama eşim gitmiyor.ayrıca 2 haftada bir oturmak yetmiyor kayınvalideme.2güne bir yanında istiyor bizi

aynı benim eşimde böle.benim kv kötü biri değildir,ama çok sevgisiz anlayışsız.hiç evlatlarına candan sarıldığını görmedim.her gördüğümde kp ve 2 kaynıma sölenir durur.elini oraya koyma ayağını uzatma yastığı düzelt düzgün ootur vs.çok soru sorar aldığın maaşa kadar herkese ama.çok soğuk bi kadın.güler yüzlü gibi görünür ama ben hiç rahat edemem evinde.3 ay arama öldünüzmü yahut özledim die asla aramazlar.hep biz gideriz eşimide bazen zorla götürürüz die.sonuçta ailesi görmemek olmaz.mesela karne günü oğlum çok istedi anne ne olur babaanneoplasam me gidelim die.bizde aradık oğlum karne gösterecekmiş özlemiş seni die.pazardayım bilmem kimle geldim die.aradığımızdada öğlen 1 gibiydi.diebilirdi şu saatte gelin evde olurum falan die demedi.her zamanki huyu.ben güzdüz kv en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum.1-1,5 sene olmuştur.asla kabul etmez ya mevlütte olur ya pazarda yada komşuda.ama oğlum ogün çok üzüldü.babaanne ne zaman gelelim die soruyo çocuk tlf megafon açık duyuyorum evde değilim dior.tamamda eve ne zaman gidicen dio oğlum bilmiyorum dior.bende en sonunda kızdım tamam anne dedim kapadım.oğlum çok üzüldü gecesinede ateşlendi.6,5 yaşında babaannem bizi sevmiyomu anne neden kabul etmiyo die soruyor.ben haklarında kötü söz etmem.işi varmış annem sevmez olurmu die konuşuyorum ama hep soruyo çocuk.sabah bile uyandı anne arasana belki evdedir die.kabul etmediği gibi gelmiyoda.benim için hiç önemli değil ama oğlum çok seviyor.kv ilgilenip bakmadığı halde düşkün ona kan çekiyo herhalde.doğduğundan beri toplasam 3-4 kez bikaç saat bakmıştır oğluma.çok sevgisiz ve ilgisizler.eşimde bu hallerine sinir oluyo hiç gitmek aramalk istemiyo...

Son düzenleme:
benim eşim de pek ailesine sık sık gidelim demez köydeler onlar kaynanam devamlı çağırır ama oğlu gidelim demeyince ben mi diyecem sen de öyle yap :ssz:

Biz kayınvalidemlere çok yakın oturuyoruz,arada birkaç sokak var.Eşim her gün gider.Ben haftada 1 giderim.Bazen 2 haftada 1 gittiğimde oluyor.
Kayınvalidem bunu sorun yapmaz çünkü saat 10'a kadar çalıştığımı biliyor.

bence hiç karşma.
eşinin de bir bildiği vardır.
belki evliliğinize zarar vermesinden korkuyordur.
o annesini, annesi onu gayet iyi tanır.

Esin annesine gitmek istemiyorsa sen neden arada kaliyorsun ki. Annesi tavrini biliyordur bir sey diyemez sana.

Biz her hafta olmadi 10 gunde bir mutlaka gideriz kayinvalidemlere.

bence çokta takma bu konuyu derim :) çünkü sen eşine gidelim demene rağmen o gitmiyorsa,sonuçta kayınvaldenin düşüncesi hep aynı olacaktır.gelin izin vermiyor.....bu düşünceyi değiştiremezsin,değiştirmeye çalıştıkçada daha çok yanlış anlaşılırsın.bence o eşinin ailesi ve bir sorun varsa bırak eşin kendi düşünsün.sana bişey derlersede duyma derim.ben bugün gittim kayınvaldlere :) biz ayrı şehirlerdeyiz ama evliliğimizin ilk yıllarında tüm tatillerde hatta hafta sonlarında hep oradaydık,ama kayınvaldem birkere dahi olsun beni yüceltmedi bu konuda oysa ben eşimden daha önce düşünürdüm annenlere gidelim özlemşlerdir seni derdim.ama kayınvaldem her gittiğimizde oğlum çok sağol geldin derdi.bana ise hiçbişey yoktu..bebeğim olduğundan beri uzun aralıklarla ve günü birlik gidiyoruz ayrı şehirlerdeyiz ama yakın şehirler.şimdi eşim gitmeyi istemiyor ne zaman gitsek dertleri bitmiyo kaprisleriyle uğraşıyoruz.gittiğimize bin pişman ediyolar,görümcelerim aynı şehirde onların kocalarının ilgilenmeleri gereken şeyleri bile bize atıyolar,işin birde maddi boyutu var .her gittiğimizde görümceler için onların çocukları için para istiyolar,siz iki maaşsınız deyip duruyolar.bende restti çektim önceden çook yaptık ama bebeğim olduğunda yüzüme bakmadılar doğum yaptım aylar sonra geldiler bir ihtiyacım varmı diye sormadılar...bende dedim bizimde kendimize göre masraflarımız var veremeyiz diye,eee kötü gelin oldum..heleki birde yurtdışına tatile gittik geçen sene demediklerini bırakmadılar hani paranız yoktu diye ...ben duymazdan geldim,sanki bizimle kazanıyolar..işte o gün bugündür arada giderim oturup geri dönerim.eşimin ailesinin durumu olmasa anlayacağım kayınpederim bulunduğu yerin eski belediye başkanydı düşünün artık...ve düğünüzde eşya alırken bile gına getirdiler,neyi beğensem o bütmezi aşar dediler,bizde kendimiz aldıkvs...sen gelinsin unutma ve eşinin kendi ailesiyle ilgili problemlerin arasında kalma,arabulucu hiç olma,sonuçta onlar ana oğul..oğlu ne dese ne yapsa unutulur .ama seninki unutulmaz..oğlu gitmek istemiyosa aralıklı gidersiniz.sana yakınırsada yorum yapma sessiz kal

Back
X