- 10 Haziran 2012
- 633
- 0
- 116
gerçekten çok yardımcı oldun ve beni çok iyi anlamışsın:)çok da benzer şeyler yaşamıssın..bence çokta takma bu konuyu derim :) çünkü sen eşine gidelim demene rağmen o gitmiyorsa,sonuçta kayınvaldenin düşüncesi hep aynı olacaktır.gelin izin vermiyor.....bu düşünceyi değiştiremezsin,değiştirmeye çalıştıkçada daha çok yanlış anlaşılırsın.bence o eşinin ailesi ve bir sorun varsa bırak eşin kendi düşünsün.sana bişey derlersede duyma derim.ben bugün gittim kayınvaldlere :) biz ayrı şehirlerdeyiz ama evliliğimizin ilk yıllarında tüm tatillerde hatta hafta sonlarında hep oradaydık,ama kayınvaldem birkere dahi olsun beni yüceltmedi bu konuda oysa ben eşimden daha önce düşünürdüm annenlere gidelim özlemşlerdir seni derdim.ama kayınvaldem her gittiğimizde oğlum çok sağol geldin derdi.bana ise hiçbişey yoktu..bebeğim olduğundan beri uzun aralıklarla ve günü birlik gidiyoruz ayrı şehirlerdeyiz ama yakın şehirler.şimdi eşim gitmeyi istemiyor ne zaman gitsek dertleri bitmiyo kaprisleriyle uğraşıyoruz.gittiğimize bin pişman ediyolar,görümcelerim aynı şehirde onların kocalarının ilgilenmeleri gereken şeyleri bile bize atıyolar,işin birde maddi boyutu var .her gittiğimizde görümceler için onların çocukları için para istiyolar,siz iki maaşsınız deyip duruyolar.bende restti çektim önceden çook yaptık ama bebeğim olduğunda yüzüme bakmadılar doğum yaptım aylar sonra geldiler bir ihtiyacım varmı diye sormadılar...bende dedim bizimde kendimize göre masraflarımız var veremeyiz diye,eee kötü gelin oldum..heleki birde yurtdışına tatile gittik geçen sene demediklerini bırakmadılar hani paranız yoktu diye ...ben duymazdan geldim,sanki bizimle kazanıyolar..işte o gün bugündür arada giderim oturup geri dönerim.eşimin ailesinin durumu olmasa anlayacağım kayınpederim bulunduğu yerin eski belediye başkanydı düşünün artık...ve düğünüzde eşya alırken bile gına getirdiler,neyi beğensem o bütmezi aşar dediler,bizde kendimiz aldıkvs...sen gelinsin unutma ve eşinin kendi ailesiyle ilgili problemlerin arasında kalma,arabulucu hiç olma,sonuçta onlar ana oğul..oğlu ne dese ne yapsa unutulur .ama seninki unutulmaz..oğlu gitmek istemiyosa aralıklı gidersiniz.sana yakınırsada yorum yapma sessiz kal