- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
26,20 hayır bekarlar şuanda. Hayır anlaşamadıkları çok konu var ama bana karşı hep o tarafı tutuyorlar onlar da sorun yaşadıkları halde. Sorum tamamen silmek doğru mudur? Ailem oldukları için tereddüt ediyorum. Evet belki de yabancı gibi düşünüp resmi davranmak gereklidir, teşekkür ederim.Kardesler kac yasinda ? Evli olan var mi? Hepsi uvey anneden, babadan memnun mu?
Sorunu da cok iyi anlayamadim. Madem yaninda degiller , sen neden onlara yaklasmaya calisiyorsun.
Artik bir aile kurmussun. Sadece resmi bir sekilde ozel gunlerde gorusmelisin.
Kendileri rahatsiz durumda oldugu icin , seni rahat goruyor olabilirler. Seni sucluluk psikolojisine suruklemeleri bundan.
26,20 hayır bekarlar şuanda. Sorum tamamen silmek doğru mudur? Ailem oldukları için tereddüt ediyorum. Evet belki de yabancı gibi düşünüp resmi davranmak gereklidir, teşekkür ederim.
Eşimle de tartışmalarım oldu çok sert konuşur sinirlenince kendi ailesine dahi, ama benim aileme laf etmedi kırılırım diye. Şimdi düşünüyorum da ailemin de etkisi çok oldu ben eve çok yansıtıyordum. Eşimin ailesiyle de yakındık eskiden altlı üstlü oturduk. Şimdi uzakta olduğumuz için daha sağlıklı düşünüp konuşabiliyoruz. Bir de ben üvey annem çok ağır laflar etmesine rağmen babam benim hatrım için davet et dedi onu dahi kırmadım. Eşim kimseye birşey demediği halde evime giremez dendi. En son ramazan bayramında sordum babama barışalım bitsin diye ki amcam da kalacaktım yatılı kalmayacaktık el öpecektik, küfür etti ben de bir daha asla bu konuyu açmam dedim artık. Haksızlık olduğunu düşündüğüm için ben de gitmedim torununu da göremiyor.Anlattiklariniza gore esinizle bir problem yok. Anlayisli davraniyor size. Babanizin o cocugu tek buyut demesi cok igrenc. Insanlar neler yasiyorda ailesi son soz senin diyor. Ben olsam hafizamdan silerdim onlari.
Zaten siz onlar icin varla yok arasi bir seysiniz. Kendi mutlulugunuza bakin lutfen
Seninki 28 galiba. Kardeslerini, tamamen silmemelisin. Ihtiyaclari oldugunda sana gelebileceklerini bilmeliler. Kucuk olanin mi psikolojik problemleri var.
Onlarin da hayati kolay olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, düzelecekler diye beklemekten yoruldum, ben yıprandım haklısınız.Eski konuyu actiginizda da soykemistim yine soyluyorum ,
Bazi davranislar karakterle alakali ,
Sizin kardesleriniz ve babaniz cikarci ,
Kendinizi ezdirmeyin ,onunuze bakin ,cocugunuz ve esiniz sizin aileniz ,
Esinizi boduna sucladilar,birde istemiyorlar ,
Asla gitmeyin ,aramayin ,
Yuvasnizda mutlu olun ,
Benim içimde de öyle bir düşünce var, gene işleri düşerse arayacaklar, işleri olmadığı sürece de önemsemiyormuş gibi bana değersiz hissettirecekler. Teşekkür ederim.Bence önünüze bakın.
Apaçık ortada sizi önemsemedikleri.
Çıkarları için yanınızda olacaklarına hiç olmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?