• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ayağımı kaydirdim.Dünyam basima yikildi.

Kizlar burada epey başınızı agritmistim bu konuyla ilgili olarak.Toplamda 7 kez Ösym cagri merkezini arayip girebilirsin cevabi aldiktan sonra bu konuyla beraber araştırma yaptığımız bir arkadaştan gelen bu mesajla dünyam basima yikildi.

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-14-13-57-41-1.webp
    Screenshot_2017-07-14-13-57-41-1.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 69
Pardon da hayatınızı nasıl bbu sınava baglayabiliyorsunuz?? 93 alıp hiç bir yere giremeyen bir arkadaşım var.

canım önlisans hangi bölümden mezunsun bölümün ataması iyimiki o yuzdenmi önlisansta ısrarcısın
Aslinda atamasi neredeyse yok ama lisans bitirirsem o da bundan beter olacak.83 puan almıştım bir önceki sinavda bunda 90 alabilirsem atanabilirim oyuzden böyle yana yakila araştırıyorum.

Çok kafamı verip okuyamadım, yıllar, lisanslar önlisanslar işin içinde olmayan için çok anlamlı olmuyor.
Mesleğinizle ilgili bir b planınız var mı? KPSS ve özel sektör dahil.
Yoksa mesleğinizi değiştirme şansınız var mı?

Çok kafamı verip okuyamadım, yıllar, lisanslar önlisanslar işin içinde olmayan için çok anlamlı olmuyor.
Mesleğinizle ilgili bir b planınız var mı? KPSS ve özel sektör dahil.
Yoksa mesleğinizi değiştirme şansınız var mı?
Suan için önümde bir tek bu şansı görüyorum çünkü özel sektor de cok denedim bolumumle alakali olarak ama malesef arkanda biri yoksa mülakatta tekmeyi yediğinle kaliyorsun.Suan icin bana uygun olan tek çıkış bu gözüküyor ama şimdilik.

Suan için önümde bir tek bu şansı görüyorum çünkü özel sektor de cok denedim bolumumle alakali olarak ama malesef arkanda biri yoksa mülakatta tekmeyi yediğinle kaliyorsun.Suan icin bana uygun olan tek çıkış bu gözüküyor ama şimdilik.
Bu da mümkün değilmiş diyorsunuz. Öyleyse ya başka plan yapacaksınız ya da evde oturacaksınız. Biraz sakin kafayla düşünmeye çalışın.
Eşiniz destekliyor mu çalışmanızı veya okumanızı?

Bu da mümkün değilmiş diyorsunuz. Öyleyse ya başka plan yapacaksınız ya da evde oturacaksınız. Biraz sakin kafayla düşünmeye çalışın.
Eşiniz destekliyor mu çalışmanızı veya okumanızı?
Evet o çalışmamı istiyor zaten ama esimin işi dolayisiyla özel sektörü düşünemiyorum esim asker ve Suan dag basinda bir lojmanda yaşıyoruz istesem de özelde suanlik mümkün degil yani

Kizlar Lisans sinavina girdikten sonra dondurdum.Mantiken bizim söylediğimiz gibi ama mezun olsam da olmasam da giremiyormusum.Yani giremeyen var.Zaten ben de giremedim bu yüzden.Ama merak ettigim ayni senede iki farkli b grubu puanı olamaz diyorlar.Ben acaba 2018 de demi giremem diye arastiriyorum ona da yok deniliyor ;(
Tabi ki aynı sene 2 sınava giremezsiniz. Birini tercih edeceksiniz

eger lisansi bitirdiysen onlisans sinavina giremezsin. daha bitirmediysen girebilirsin

Back
X