Kendi ayaklarim ustunde durmak istyrm olmuyor

Çocuğunuzu başka kreşe verebilirdiniz aslında.
Benim çocuğum da ilk gittiği kreşi istemedi hiç..
Sonraki kreşinde 3,5 sene şahane zaman geçirdi..
Küçüğü de o kreşe gönderdim..
Çocuğun kreşe nasıl girdiğine değil nasıl çıktığına itibar edin..
Çoğunlukla ağlıyor çocuklar başlarken.
Sizden de etkilenmiş olabilir.
Siz onu okula verirken kaygılı davrandıysanız ve bunu hissetiyse de o sorunları çıkarmış olabilir..
4 yaş erken bir yaş değil kreş için..
Orda mutlu olacağını tam olarak anlatıp hissettirmeniz de gerekiyor..

okulunuz bitmemişki dersleri vermeden okul bitmez diplomanız yok iş ararken olmaz öyle
bence çocuğu kreşten hemen almamanız gerekiyordu hastaysa iyileşsin mesela hemen geri kreşe
ben çalışan çocuğuyum biz bilmemkaç aylıkken başladık kardeşimle kreşlere annem diyor habire hasta olurdunuz ama napsın mecburdu
çocuğu kreşe geri gönderin derslerinizi verin sonra da güzelce iş arayın derim...

Benim kizim 1.5 yasinda okulum oldugu icin haftada bi kac gun krese verdim. Cok buyuk olmamasina ragmen daha yeni adapte olmaya basladi ve vereli 4 ay oldu. Cocuga zaman vermeniz lazim yeni bir ortam sonucunda

Çocuğun kreşe alışması diye bir söze katılmıyorum ben, çalışan anneyim ve kızım kreşte büyüdü. Doğru kreş seçmek vardır 3 hafta sonunda hala kreşe gitmekte sorun yaşıyorsanız zaten o kreşte sorun vardır. Kreşe giden çocuk, sevgiyi buluyorsa, eğleniyorsa, öğreniyorsa zaten alışıyor. Tek zor gelen yaşı itibari ile bazı disiplin gerektiren uyku saati, yemekler vb konuları olur ki bunuda öğretmenleri yine sevgi ile aşar. Kreş seçerken araştırın, referanslar alın.

Birsey anlasilmiyor ki azcik sakin olun oyle yazin kelimeler harfler birbirine girmis
Cocugunuzu okula alistirmaniz icin zaman lazim. Ayrica zaten 2 yillik bir okulda 4 dersi veremeyince yaklasik olarak hala 1. Siniftasiniz demektir. Siz dersleri verene kadar biraz daha zaman gecer sonra da cocugunuz okula alisir. Alismadi mi bir sure daha beklersiniz. Az sabir. Cocuk bu biraz beklemeniz gerekebilir. Daha biz alisamadik bazi seylere o yavru icin neden bu kadar acelecisiniz?

Lütfen yazdıklarınız anlaşılır olsun.
Site kullanım sözleşmesi maddesi:
Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Asgari yazım kurallarına uyulması (Cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek) gerekmektedir.
Bu sebeple lütfen yazım kurallarına uyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…