Kendi ayaklarim ustunde durmak istyrm olmuyor

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhaba buraya cogu kez konu actim ama sonuc heppayni benim.cocuk dort yasina gircek ben de iki yillik univ bitirdim ama dort dersim var vermem gereken oyle alcam diplomayi benim durumum su ben cocugu yakinimda bi krese verdim.sabah oglen arasi 12 de aliyodum ama gtmemek icin elinden geleni yapti uyim saglayamadi uc hafta sonra baya hastalandi aldim kresten ben dusunuyodumki kresegiderbwlki bi is bulurum ama yook bu calisan annelerin cocuklari nasi alisiyo krese anlamiyom orda bi cok xoxuk gordum ne guzel alismislar ha sakince oynuyolar ama bizimkisi bi felaket yanii calismak istiyorum para kazanip kendi ayaklarim uzerindedurmak ama olmuyoo ya hep bi yerde tikaniyom birde bnm okul bittiya ne bileyim kreslerde falan calisabilirmiyim ya yardmci olrk falan lutfen beni aydinlatin kafam karisik

4dersin olunca okul bitmil olmuyor ki bunu sen de söylemişsin diplomam yok diye. Neden ısrarla kendini mezun olarak anlatıyorsun anlam veremedim

Derdin bununla bağlantılı olduğu için sormuş olabilir miyim acaba? İşe nasıl gireceksin okul bitmeden

Mezun olmadan düşük bir ücretle işe girerek deneyim kazanan çok kişi var fındıkçığım.
Belki konu sahibi böyle bir şey amaçlıyordur.

Bu arada çoktandır görünmüyordun. Nasılsın?

ya ben mezun oldum dedimmi okul bitti donrm bittii sadece vercegim ders kaldi hem ben bunun derdinde drgilim tamam mii
Derdin bununla bağlantılı olduğu için sormuş olabilir miyim acaba? İşe nasıl gireceksin okul bitmeden
Ya guldurmeyin beni ben cocugu krese verdigimde bileordan bi yatdinci cikmistive benden once elini cabuk tutan biri girmis ben soledigkmdekeske onceden deseydin aeni alirdik daha iki gun once birini aldikdedilerr yani sansim var benim bolum sosyal politikalarbanaliga bagli burda demek iatemiyorum ek olarak bi meslegim daha var is yeri acabilecegim onuda demek iatemiuorum kusura bakmayin ama benim ise girmem icin odtu bitirmeme gerek yok diyorumya iki tur meslegim var tek sorun cocuk

Mezun olmadan düşük bir ücretle işe girerek deneyim kazanan çok kişi var fındıkçığım.
Belki konu sahibi böyle bir şey amaçlıyordur.

Bu arada çoktandır görünmüyordun. Nasılsın?
Anlayisin ici ccok tesekkur ederimm pdrnegin mezun olup atanip 2, 5 tl yerine ozelde askari ucret calismak gibi olabilirr bundan bahsettim ama arkadas farkli anladi galibaa

Merhaba buraya cogu kez konu actim ama sonuc heppayni benim.cocuk dort yasina gircek ben de iki yillik univ bitirdim ama dort dersim var vermem gereken oyle alcam diplomayi benim durumum su ben cocugu yakinimda bi krese verdim.sabah oglen arasi 12 de aliyodum ama gtmemek icin elinden geleni yapti uyim saglayamadi uc hafta sonra baya hastalandi aldim kresten ben dusunuyodumki kresegiderbwlki bi is bulurum ama yook bu calisan annelerin cocuklari nasi alisiyo krese anlamiyom orda bi cok xoxuk gordum ne guzel alismislar ha sakince oynuyolar ama bizimkisi bi felaket yanii calismak istiyorum para kazanip kendi ayaklarim uzerindedurmak ama olmuyoo ya hep bi yerde tikaniyom birde bnm okul bittiya ne bileyim kreslerde falan calisabilirmiyim ya yardmci olrk falan lutfen beni aydinlatin kafam karisik

3 hafta cok az bir sure alismasi icin. ne yapacaksin ilkokuladada mi alacaksin aglayip hastalaniyor diye ?

soyle yorumlara sınır oluyorum yasadınız mı aynısını ??? bakın ben yasadım evladım sabahları harap oldu ağlamaktan attı kendını yerlere...sonunda bende aldım evladımı....mutsuzdu o donem psıkolojısı bozulmuştu sımdı mutlu bır çocuk...ılkokulla kreşe gıden 2-3 yas çocuğu aynı sey degıl....psıkolojık acıdan hasta bır çocuk mutsuz bır çocuk yetiştirmek kım ıster acaba????
konu sahıbı arkadaşım en ıyısını yapmışsın...sabret seneye ana sınıfına verırsın ana sınıflarında oğle uykusu yok ortam daha güzel ıllakı alışır ....

soyle yorumlara sınır oluyorum yasadınız mı aynısını ??? bakın ben yasadım evladım sabahları harap oldu ağlamaktan attı kendını yerlere...sonunda bende aldım evladımı....mutsuzdu o donem psıkolojısı bozulmuştu sımdı mutlu bır çocuk...ılkokulla kreşe gıden 2-3 yas çocuğu aynı sey degıl....psıkolojık acıdan hasta bır çocuk mutsuz bır çocuk yetiştirmek kım ıster acaba????
konu sahıbı arkadaşım en ıyısını yapmışsın...sabret seneye ana sınıfına verırsın ana sınıflarında oğle uykusu yok ortam daha güzel ıllakı alışır ....
ay cok utandim şimdi
sakin ol. Bu kadar sinir olmana gerek yok.. buda benim fikrim. iki cocugumuda verdim ve hemen hemem aynilarini yasadim. sana ters gelen bana duz bana duz gelen sana ters gelebilir. sinir oluyorum falan ne yahu.

yazdıklarınız tam anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla yorum yapmak istiyorum.
çocuğunuzun okul dışında arkadaşı var mı ?
yeni ortama uyum sağlayamamış olması hiç arkadaşı olmadığı izlenimini uyandırdı bende.
parka falan gittiğinizde kaynaşıyor mu diğer çocuklarla yoksa uzak mı duruyor.
bu konunun üzerine giderseniz, alışırsa diğer çocuklarla oyunlar oynamaya, kreşe başladığında da bu kadar zorluk çıkarmaz belki ?

yazdıklarınız tam anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla yorum yapmak istiyorum.
çocuğunuzun okul dışında arkadaşı var mı ?
yeni ortama uyum sağlayamamış olması hiç arkadaşı olmadığı izlenimini uyandırdı bende.
parka falan gittiğinizde kaynaşıyor mu diğer çocuklarla yoksa uzak mı duruyor.
bu konunun üzerine giderseniz, alışırsa diğer çocuklarla oyunlar oynamaya, kreşe başladığında da bu kadar zorluk çıkarmaz belki ?
Merhaba biraz gec xvp veriyorum cocugum pek payladimci degil ve hic arkadasi yokk ciddi anlamda cocuk iyice sanki psikolojosi bozuldu krese giden yoldan bile gitmiuoo biyere getisini siz dusunun esimde biri cocuga orda kotu davrandi orda kesin bidaha asla yollamam diyo ben bilemiyorum ya

Istek cok onemli bazi kresler deneme sureci oluuoo alisana kadr uc gun filan fakat bazi kresler sirf para gelsin diye uyum saglayamayan alisamayan cocuklari zorla aliuoo bu ne kadar makul ve saglikli sizcee bir yil sonra inss bu isi bende yapicam ve artik kesin kanaatimm zorlaa ve isteksiz cocuklara asla aynisini yapmicam sirf para alayim diye

Merhaba biraz gec xvp veriyorum cocugum pek payladimci degil ve hic arkadasi yokk ciddi anlamda cocuk iyice sanki psikolojosi bozuldu krese giden yoldan bile gitmiuoo biyere getisini siz dusunun esimde biri cocuga orda kotu davrandi orda kesin bidaha asla yollamam diyo ben bilemiyorum ya
ben evli değilim çocuğum yok ama ben olsam ne yapardım diye düşündüm. ben olsam çocuğumun daha önce aşina olduğu akraba, komşu çocuğu falan varsa onlarla kaynaşmasını sağlardım öncelikle. kendi yaşlarında ara sırada olsa gördüğü çocuk vardır illaki yanılıyor muyum ?

iki yillik univ bitirdim ama dort dersim var vermem gereken oyle alcam diplomayi b

Şimdi bu durumda iki yıllık üniversiteyi daha bitirmemişsiniz. Bitirdim demeniz için diplomaya hak kazanmanız lazım. Çocuk okula alışamadı mecburen aldım dediniz. Şuanı derslerinize çalışıp kalan derslerinizden geçmek için kullanın bence. Mezun olmadan işe girmeyi istemişsiniz ama çocuğunuzun durumu buna izin vermiyor. Sizde evde geçen zamanınızı olumlu kullanmaya çalışın.

Birde lütfen düzgün yazı yazın. Bende telefondan yazıyorum zor birşey değil. İş hayatına başladığınızda da işinize yarar bu emin olun. Kolaylıklar diliyorum

Back
X