- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
Canım bende aynen balığım sevgilim kova 3 yıllık bi ilişkim var.Aynı senin gibi benim erkek arkadaşımda asker şuanda.
İlk başlarda belki seni zorlayabilir kova çünkü zor alışabiliyorlar zor güveniyorlar ama sonrasında çok güzel oluyor herşey.Belki bana oyle denk geldiburçlara fazla takılma bence canım Herşey gönlünce olsun
burçlara pek takılma bence de....ben oğlak eşim kova....bir arkadaş da belirtmiş..çok aksi çok dikkafalı olabiliyor zaman zaman....iyiliğine çok iyi ama öfkelendiğinde tanınmayacak hale gelebiliyor..aslında çok sakin bir insan....damarına basarsam deli gibi bağırır beni çıldırtırama tabi birde karakter meselesi bu bence....sadıktır da....o da yapı meselesi inşallah güzel günler bekler sizi...mutlu olursun....
Daha önce tanıdığın kovalara benzemiyordur belki bu.
Zaman içinde tanıyarak karar vermelisin.
Sadece esas yani güneş burcu değil ki hem kişiliği belirleyen ...
Yükselen burç var, ay burcu var vs.
Alınmayın da bence endişeniz biraz yersiz
Bir insanı burca göre tanımlayamazsınız
İnsanları mevsimsel dönemlerde doğmak etkiliyordur belki, eğlencesine de muhabbeti yapılır, çok da zevklidir ama ciddi anlamda buna takılmayı doğru bulmuyorum
Misal ben yay burcuyum en çok aldatan burçtur, çapkındır, asla bağlanamaz derler
Çok pis çarpıldım, aşığım, bağlıyım ve sadakat konusunda çok katıyımdır
ben balık burcuyum eşim kova. 3 yıllık evliyiz. çok şükür iyi bir evliliğimiz var. bence burçlata takılarak hareket etmek fazla abartı çünkü karakterleri belirleyen tamamen burçlar değildir. ayrıca evlendikten sonra zamanla birbirinizi birbirinize benzetiyorsunuz.....
ben balik esim kova burcu:) arkadasin biri demis birbirinize benzersiniz die.kesinlikle oyle oluo:) ama tabi kova erkegi biraz zordur bu da bi gercek.sadakat olayina gelince esim sadiktir evliligine ve bana:) tabi simdilik.kimseye guvenmemek lazimsen burclara bu kadar takma.onemli olan adam gibi adam olmasi.
anlaşamazsınız bence de
ama zamanla idrak edersin
daha sorun olmadan olmaz
bir ilişkiye başlamak üzreyim sanırım. yıllardır tanıdığım biri . üniversitede çok aşıktım ona. sonra başkaları geldi gecti hayatımızdan ve birgün yollarımız kesişti yeniden.
hep evlilikten bahsediyordu ve bugun askere gittikafamı bulandıran tek şey burcu. kova burçlarıyla pek geçinemem bir balık olarak. bir de cevreden duyduğum kadarıyla sadakatsiz oluyorlarmış
sizin cevrenizde var mı bu burçtan evlilik yapmış olanlar? uyumları nasıl?
lütfen yardımcı olun bayanlar hayatımın kararını vereceğim çünkü..
bir ilişkiye başlamak üzreyim sanırım. yıllardır tanıdığım biri . üniversitede çok aşıktım ona. sonra başkaları geldi gecti hayatımızdan ve birgün yollarımız kesişti yeniden.
hep evlilikten bahsediyordu ve bugun askere gittikafamı bulandıran tek şey burcu. kova burçlarıyla pek geçinemem bir balık olarak. bir de cevreden duyduğum kadarıyla sadakatsiz oluyorlarmış
sizin cevrenizde var mı bu burçtan evlilik yapmış olanlar? uyumları nasıl?
lütfen yardımcı olun bayanlar hayatımın kararını vereceğim çünkü..
daha önce de 16 subat doğumlu bi sevgilim olmuştu ve çok umursamazdı hiç anlaşamadık. şimdi bu da 16 şubat olunca...
ozgurlugune duskun die bilinir ama bundan kasit bana gore dusunce ozgurlugudur.dusuncelerini karsisindakinin zoruyla bicimlendirmek istemez.benim esim ev kusudur.oyle arkadas olaylari yoktur.beni yalniz birakip bensiz hic birsey yapmaz.duygusuz demiyelim de duygusal diildir.mantik olayi daha agir basar.balik duygusaldir.ama zit kutuplar birbirini ceker:) birbirinizi tamamlarsiniz. bi de benim esim yalan soylemez neyse onu soyler.kizacagimi kusecegimi bilse bile soyler.bu arada biz 4 yil sevgiliydik ve 3 yillik da evliyiz.toplam 7 yildir hayatimda:)) ama burclara bu kadar takilma.
Burçları takıntı yapma. Boş yere negatif enerji yüklersin kendine.
Aklını bulandırırsın ki bulandırmışsın bile.
Ben balık burcuyum ama ben de ilişkilerimde çok umursamaz olmuşumdur hep.
Bunun burçla ilgisi yok ki.
Bahsettiğin kişi seni yeterince sevmemiştir. Yoksa önemserdi. Sebep burç değil.
canım benim evet mantıkçı oldukları doğru ama yeri geldiğinde duygusaldır da... özgürlük konusunda da çok üstüne gitmemden çok hoşlanmaz ki ben de bundan çok hoşlanmam ara sıra free takılırırz bence bu ilişkimizi ayakta tutuyor..birkaç soru sorabilir miyim arkadaşım? mesela özgürlüğüne gercekten çok mu düşkün? hep mantığıyla mı hareket eder? duygusuz muudur? romantik değil midir? cvplarsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?