Hosgeldin tatlim yasin cok genc spor ve birazcik dikkat ettin mi verirsin rahatlikladikkat ar merhabalar yarında bende başlıyorum diyete inşallah kiloları birlikte veririz. Bu arada 59 kiloyum 158 boyum var 23 yaşım ilk hedefim 5 kilo :)
hoşbulduk :) inş hep birlikte veririrzHosgeldin tatlim yasin cok genc spor ve birazcik dikkat ettin mi verirsin rahatlikla
Kızlar merhabalar yarında bende başlıyorum diyete inşallah kiloları birlikte veririz. Bu arada 59 kiloyum 158 boyum var 23 yaşım ilk hedefim 5 kilo :)
Korkma tatlim.gayet ii gidiyorsun. Neredeyse hic kacamk yapmadin. Eminim bayaa kilo verdin. Merakta birakma bizi hemen tartil sabah.Tatlim ben yarin tartilcam insallah
Seminerden yeni geldim
Sabah activia kahvalti zamani ve acik cay
Ogle eti form kepekli bisküvi yedim yani henuz bi kacamak yok
Bu arada ben yine kabizim bakalim yarin kac cikacak kilom cok korkuyorum((
Olsun misafirligin tadini cikarin abla kardes ne guzel iste:)))Korkma tatlim.gayet ii gidiyorsun. Neredeyse hic kacamk yapmadin. Eminim bayaa kilo verdin. Merakta birakma bizi hemen tartil sabah.
Ben de suan bekar erkek kardesimin evine misafirlige geldim. Hafta sonu icin.Ona yapip yedireyim derken ee haliyle ben de yiyorum. Az zararla donsem eve bari
Tatlim gunduz yuruyus yapmaya vaktin varsa gündüz yap ya da evde netten hareketlere bakip yapabilirsinMerhabalar bende aranıza yeni katıldım . Bende 6 kilo vermek istiyorum .
Size bir sorum olacak ben yürüyüşe çıkmak istiyorum . Yaşadığım ortamda serseri dolu bende açıkçası bir genç kız olarak korkuyorum . EN son yürüyüşe çıktığımda birisi takip etmişti . Sizce nasıl spor yapmalıyım ?
En iyisi netten bakıp evde spor yapmak , tavsiyen için sağol .Tatlim gunduz yuruyus yapmaya vaktin varsa gündüz yap ya da evde netten hareketlere bakip yapabilirsin
hoşgeldin evdede yürüyüş yapabilirsin youtube a leslie seasone's walk at home yaz orda evde çok rahat yapabileceğin yürüyüşler var :)Merhabalar bende aranıza yeni katıldım . Bende 6 kilo vermek istiyorum .
Size bir sorum olacak ben yürüyüşe çıkmak istiyorum . Yaşadığım ortamda serseri dolu bende açıkçası bir genç kız olarak korkuyorum . EN son yürüyüşe çıktığımda birisi takip etmişti . Sizce nasıl spor yapmalıyım ?
hoşgeldin evdede yürüyüş yapabilirsin youtube a leslie seasone's walk at home yaz orda evde çok rahat yapabileceğin yürüyüşler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?