Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası ben pek anlaşamıyorum çünkü çok alıngan oluyorlar daha mevzuyu anlamadan küsüyorlar çabuk kırılıyorlar,............. daha neler nelerçocuk gibiler of of bir türlü olgunlaşamıyorlar bana katılan varmı? siz ne düşünüyorsunuz? kendi cinsimle anlayamıyorum diyen varmı?
Kesinlikle katılıyorum..aynenn dedıklerınekatılıyorum cocuk gıbılerrr vee gereksız kıskanclarrr en yakın görunduklerıne bıle :) birde dedıkodu merakları illalllah![]()
çok doğru söylemişsin onlara sürekli durmaları gerektikleri yeri hatırlatmak lazımBu yüzden de en yakın arkadaşlarım hep erkek oldu benim de. Dedikodu yapılacaksa da dozunda erkeklerle daha iyi yapılıyor. En azından erkekte kıskançlık olmadığı için daha rahat konuşuluyor :). Ama erkeklerde de arkadaşlık dozunu ayarlama sıkıntısı oluyor ister istemez. Sonuçta ateşle barut gibi bir şey
. Onu ayarlayabildiğin bir erkek dost bayan dostlardan kat kat daha güzel benim için.
çok doğru söylemişsin onlara sürekli durmaları gerektikleri yeri hatırlatmak lazım![]()
Kesinlikle katılıyorum..
Sürekli birilerini eleştirirler halbuki asıl eleşitirlmeleri gereken özelliklerin kendilerinde olduğunu bilmezler...
Çok kıskançlar ve seni kıskançlıkla suçlarlar
Çevremde tahammül edemeğim bir çok insan var![]()
eleştırı kabul etmezlerr sureklı elestırırken ne yazık kı :) bırde kıskanclıklarııı yalancı samımıyetlerı yok muen yakın arkadasım dıo o kısının arkasından sallıo yada yakısmamıs dıo bısey alsa daha bıcok örnek var :) en basıtındenn genelde kaynana gelın çatısması yada görumce gelın catısması cıkar sen hıc erkekle kayınpeder arasında sorunlar duydun muu çok çok nadırdırr yanıı :)
a aaa ciddi misin ..
"eleştırı kabul etmezlerr sureklı elestırırken ne yazık kı " kesinlikle burda bahsetmeyi atlayıpta anlatamadığım çok özel bir duruma değinmişsin canım.Artık kime inanıp güveneceğimi bilemez oldum çok özür dileyerek söylüyorum biraz argo gelebilir kelimem çok ama çok "yalaka" insanlar olduğunu düşünüyorum. Sırf bi iki güzel kelime duyabilmek için yalan sözlere yalakalık yapmaya ne gerek var o tip insanlar çevremde haddinden fazla olduğundan dostlukları da kısa süreli oluyor
Ve samimiyetlerine asla ve asla güvenmiyorum![]()