- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Bir evin bir kızıydım . Herkes el üstünde tutardı . Parasal anlamda bir sıkıntım hiç olmadı . Arkadaşlarımla aram çok iyiydi , aranan her ortamda istenen biriydim . Mezun oldum kolaylıkla güzel maaşla bir işe başladım .
Sonra özel sektör zor geldi kpss hazırlanmaya basladim.. ne olduysa o seneden sonra oldu . Puanımı aldım mülakattan elendim. Pes etmedim 4 senem gitti atanamadim.
Sonra eşimle tanıştım . Peşimde pervane gözümün icine baktı. Ayrıldık mahvoldu. Aylarca vazgeçmedi. Sevgisine inandım sonra bende sevdim. Evlendik ... aynı eve girdikten sonra huyu çıktı resmen . Iyiyken çok çok iyi . Inanamazsiniz. Iyi halini görseniz beni dünyanin en şanslı kadını ilan edersiniz ama kötü hali... Ben onun düşmanıyım sanki . Günlerce aynı evin içinde küser konuşmaz . Hatasını kabul etmez .
Bende nefret ederim kuslukten . Hele ki aynı evin içinde ... sırf sorun çıkmasın diye gidip konuştum tek tek gerizekaliya anlatır gibi bugüne kadar hatasını anlattım . Ama artık bundan biktim ben . Adam o kadar alışmış ki inanın 10 gün küs olsak kalkıp bi konuşalım edelim demez alıştı çünkü her seferinde benim gitmeme. Bu bana artık kendimi değersiz hissettiriyor . Simdiden sonra ben bu carki nasil degistiririm ? Bugüne kadar el bebek gül bebektim ben.
Madem böyle sorunlariniz vardı bebek neden oldu diyenler için peşinen yazayım. Bebeğimiz sürpriz yaptı. Allahın verdiği cana kiyamazdim
Geç değil tavrınızı koyun hatta YouTubeda adil Yıldırımı dinleyin faydası olacaktır.Bir evin bir kızıydım . Herkes el üstünde tutardı . Parasal anlamda bir sıkıntım hiç olmadı . Arkadaşlarımla aram çok iyiydi , aranan her ortamda istenen biriydim . Mezun oldum kolaylıkla güzel maaşla bir işe başladım .
Sonra özel sektör zor geldi kpss hazırlanmaya basladim.. ne olduysa o seneden sonra oldu . Puanımı aldım mülakattan elendim. Pes etmedim 4 senem gitti atanamadim.
Sonra eşimle tanıştım . Peşimde pervane gözümün icine baktı. Ayrıldık mahvoldu. Aylarca vazgeçmedi. Sevgisine inandım sonra bende sevdim. Evlendik ... aynı eve girdikten sonra huyu çıktı resmen . Iyiyken çok çok iyi . Inanamazsiniz. Iyi halini görseniz beni dünyanin en şanslı kadını ilan edersiniz ama kötü hali... Ben onun düşmanıyım sanki . Günlerce aynı evin içinde küser konuşmaz . Hatasını kabul etmez .
Bende nefret ederim kuslukten . Hele ki aynı evin içinde ... sırf sorun çıkmasın diye gidip konuştum tek tek gerizekaliya anlatır gibi bugüne kadar hatasını anlattım . Ama artık bundan biktim ben . Adam o kadar alışmış ki inanın 10 gün küs olsak kalkıp bi konuşalım edelim demez alıştı çünkü her seferinde benim gitmeme. Bu bana artık kendimi değersiz hissettiriyor . Simdiden sonra ben bu carki nasil degistiririm ? Bugüne kadar el bebek gül bebektim ben.
Madem böyle sorunlariniz vardı bebek neden oldu diyenler için peşinen yazayım. Bebeğimiz sürpriz yaptı. Allahın verdiği cana kiyamazdim
Aynı durumdaydık biraz sabret ve yüzüne bakma tartıştığınız zaman. İnan egolarını okşuyoruz zannediyorlar ki peşlerinden koşuyoruzYemek konusunda bende takılmam hiç yiyorsa yesin yemiyorsa zıkkımın pekini yesin ama tartışıp onca lafı birbirimize sayıp sövüp sonra odaya kendini kapatıp günlerce küsünce tahammül.edemiyorum
14senelik evliyim ilk senelerde eşimde öyleydi kuserdi yatak ayirirdi aman sıkıntı olmasın huzur olsun diye hep ilk adımı ben atardım sakince konusurdum duzelirdi ,birazda etrafımdaki insanlar bana aman alttan al anan ses etme tartışma diye diye beni zaten adamı simartma moduna sokuyorlardi,Bir evin bir kızıydım . Herkes el üstünde tutardı . Parasal anlamda bir sıkıntım hiç olmadı . Arkadaşlarımla aram çok iyiydi , aranan her ortamda istenen biriydim . Mezun oldum kolaylıkla güzel maaşla bir işe başladım .
Ben eşimin ailesini toplamda 3 4 kez anca gördüm . O yüzden bilmiyorum ki var mi yok mu ? Kimden öğrendiyse artık...Ay okurken daral geldi fazla.empati kurdum.sanirim dellendim
Açıkçası küsen insanlara zerre tahammülüm yok
Arkadaş olsa aman banane dersin de aynı evde olunca tam cinnetlik!
Ben sanırım tek bir konusma yapardım ilk ve son olurdu. Ya küsme huyundan vazgec hoslanmiyorum/sana saygi duymuyorum bendeki saygini bitiriyorsun/sana erkek gözüyle bakamiyorum tarzı net bir konusma ya asamiyorsan terapi secenegi ya da defol git kuslugunu ananin evinde devam ettir derdim.
Cidden küsen insana zerre saygı duyamam, bu cocukluktan gelen ailede öğrenilen bir durummus, kayinvalide veya kayınpederde var mi öyle kusme huyu?
İlk evlendik eşimin böyle küsüp konuşmama huyu vardı ben hep derdim benim inadım pis beni zorlama diye sonra birgün beni çok kızdırdı bende her defasında barışma taraftarı olurken bu defa hiç umursamadım tek kelime etmedim 5 gün salonda yattım yemek hazır bile demedim o kadar yani sesime hasret kaldı şimdi küsmeye korkuyor o inadımı gördükten sonra kavga etsek hemen gece gelir sarılır yada benim sevdigim şeyleri yapar bu hafta yine tartıştık o suçluydu beni baya üzdü ama yine sorunu çözdü hep kadın çözmeye çalışınca alışıyor lar burnunu bir sürt görsünBir evin bir kızıydım . Herkes el üstünde tutardı . Parasal anlamda bir sıkıntım hiç olmadı . Arkadaşlarımla aram çok iyiydi , aranan her ortamda istenen biriydim . Mezun oldum kolaylıkla güzel maaşla bir işe başladım .
bence iletişim şifresini çözerseniz çözülür. küsen insanların genel sorunu iletişimdir. tek sorunu buysa tabi...Bir evin bir kızıydım . Herkes el üstünde tutardı . Parasal anlamda bir sıkıntım hiç olmadı . Arkadaşlarımla aram çok iyiydi , aranan her ortamda istenen biriydim . Mezun oldum kolaylıkla güzel maaşla bir işe başladım .
Benim de küsme huyum var ama derdimi anlamıyor eşim.haklıysam bile sonuna kadar beni suçluyor, sıkıntı çektiğim şeyleri hiç umursamıyor, gene bende arıyor sorunu. O istiyor ki çocuk, ev işi, yemek her şey bende olsun, kendisi ne çocukla ilgilensin ne benimle iki sohbet etsin. Elinden hiç telefon düşmeden bütün gün yatsın. Benim de artık bi şey anlatmak gelmiyor içimden başka odada oturuyorum, ayrı yatıyorum, yemek yapmıyorum . Küsmeyip ne yapabilirim kibence iletişim şifresini çözerseniz çözülür. küsen insanların genel sorunu iletişimdir. tek sorunu buysa tabi...
iletişim şifresini çözemediğiniz sürece yapabileceğiniz fazla bir şey yok evet. şifreyi çözmenin yolu da öncelikle onu gözlemlemek ve dinlemek. ama bunu yaparken kendi tarafınızı tutmamalısınız. hatta içinizden onun tarafını tutmak işi hızlandırabilir.Benim de küsme huyum var ama derdimi anlamıyor eşim.haklıysam bile sonuna kadar beni suçluyor, sıkıntı çektiğim şeyleri hiç umursamıyor, gene bende arıyor sorunu. O istiyor ki çocuk, ev işi, yemek her şey bende olsun, kendisi ne çocukla ilgilensin ne benimle iki sohbet etsin. Elinden hiç telefon düşmeden bütün gün yatsın. Benim de artık bi şey anlatmak gelmiyor içimden başka odada oturuyorum, ayrı yatıyorum, yemek yapmıyorum . Küsmeyip ne yapabilirim ki
Benim eşimde öyleydi hele yemeğimi yememesine deli oluyordum cıkdıracak kadar hemde. Sonra erkek adam Küsmez hele insan yemeğe küsermi bu ne aptallık sacmalık diye diye onun yaptığının hiçbir erkeğe yakışmadığını söyledim iğneleye iğneleye. Güzellikten anlamadı hiç. Sonrada yiyeceksin o yemeği yoksa evi basına yıkarım yada tencereyi dökerim basına yada balkondan asagı atarım yada birdaha bu evde yemek yiyemezsin geliyormusun gelmiyor musun karı dedim14 aylık evliyiz. En ufak kavgada yatağı ayırmaya kalkar falan, bazen yaptigim yemeği yemez çocuk çocuk şeyler. Ben 30 yaşındayım o 41. Bir de büyük olacak benden, 5 yaşında çocuğa dönüşüyor bir kavgada.
Ben bir süre sonra anladım ki cildirmaya gerek yokmuş. Sizde konusmayinca bir süre sonra konuşmak zorunda kalıyorlar. Küslük boyunca sabretmesi bazen zor oluyor ama alıştım artık.Benim eşimde öyleydi hele yemeğimi yememesine deli oluyordum cıkdıracak kadar hemde. Sonra erkek adam Küsmez hele insan yemeğe küsermi bu ne aptallık sacmalık diye diye onun yaptığının hiçbir erkeğe yakışmadığını söyledim iğneleye iğneleye. Güzellikten anlamadı hiç. Sonrada yiyeceksin o yemeği yoksa evi basına yıkarım yada tencereyi dökerim basına yada balkondan asagı atarım yada birdaha bu evde yemek yiyemezsin geliyormusun gelmiyor musun karı dedimyavas yavas bu huyunu unuttu. Sonra umursamadım yemekte yapmadım birdaha ve bu huyu tamamen bitti. Şimdi küste olsak o yemeği yer. Eskiden o cok küserdi ben üstüne gidip konısmaya calısırdım şimdi ben umursamıyorum hatta günlerce küs kalırım günlerce barısmaya calısır hayat işte dünya tersine döner döner ama senden de giden gider
Kusen insanlar susarak o konu kapandı hersey duzeldi saniyorlar ama öyle değilBen eşimin ailesini toplamda 3 4 kez anca gördüm . O yüzden bilmiyorum ki var mi yok mu ? Kimden öğrendiyse artık...
Güya tartışma kapansın diue susuyormuş bende konuştuğumda açıklaması bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?