Kendi dengim olan biriyle mi evlenmeliyim?

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım bu evlilikten bir çocuğum var bir daha evlilik düşünürsem çocuklu biriyle mi düşünmeliyim eğer çocuksuz biri olursa bunu ileride yüzüme karşı vurur mu? Sizce kendi dengimle mi evlenmeliyim? Annem diyor ki evlenirsen çocuğu vermem çocuk benim yanımda kalsın eğer böyle bir şey olursa benim çocuğum yanımda olmayacaksa karşı tarafında çocuğunun olmamasını isteme hakkım var mı sizce?
Çocuk sizin anneniz ne hakla vermem vs diyebiliyor evlenecem diye çocugu bırakmayı mı düşürüyorsunuz en sinir olduğum şey bu elin adamı her yerde bulunur evlat bulunmaz yarın o insanlar sizi terk ettiği zaman geri dönüp evladınızdan hayır bekliyorsunuz. Aklınızı başınıza alın siz annesiniz önce onu hakkı ile yapın sonra zaten doğru insan karşınıza çikarsa herşey oluruna varır bu öyle önceden planlanacak bişey değil

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım bu evlilikten bir çocuğum var bir daha evlilik düşünürsem çocuklu biriyle mi düşünmeliyim eğer çocuksuz biri olursa bunu ileride yüzüme karşı vurur mu? Sizce kendi dengimle mi evlenmeliyim? Annem diyor ki evlenirsen çocuğu vermem çocuk benim yanımda kalsın eğer böyle bir şey olursa benim çocuğum yanımda olmayacaksa karşı tarafında çocuğunun olmamasını isteme hakkım var mı sizce?
Çocuk yüzüne vurma değil de.Evet bekar birisi hiç evlenmemiş gibi yaşamak ister.Sorumluluk almak istemeyebilir.Cocugunuzun sorumluluğunu almak istemez.Baba gibi sevemez. Çocuklu birisi kendi çocuğuna daha düşkün olur zor bu işler ya.

Vay be kedi yavrusu sanki.

D
Kendi özgür iradenizle doğurduğunuz çocuğunuz keyif almak için beslediğiniz fino dan bahsetmiyorsunuz diyeceğim ama de siz süs köpeğinden bahseder gibi bahsetmişsiniz anlamazsınız.😡

Bir erkek için çocuklarımı anama bırakıp gideceğim ve rahatça o elin adamıyla gezeceğim, tozacağım vs hatta ondan hamile kalıp çocuk yapıcam falan öyle mi? Kardeşim sizler kafayı mı yediniz? Hastane muhabbetine 2 gün benim evimde annem baktı da çocuklarıma böyle ciğerim sökülecekti sanki ki eşim de yanlarındaydı.
Nasıl bu kadar rahat olabilirsiniz? Ay tutmayın beni lohusayım valla aşırı moralim bozuldu!
Yazık değil mi bi de karş taraf da bıraksın gelsin diyor deli mi ne! :kızgın:
Sizin gibiler niye ana olur anlamam, kardeşim niye doğuruyorsunuz cidden?

Evlenen siz, çocuğu yapan siz ve eski eşiniz. Hiç sütten ağzı yanmayıp tekrar koca derdine düşerken, çocuğunu anasına bırakıp çocuksuz koca isteme hak oranınızı soran yine siz. Sormak istiyorum neden ürüyosunuz? Annenize çocuk mu lazımdı. İki cihan bir araya gelse çocuğumu annem dahil kimseye bırakmam. Gerekirse tekrar evlilik dahi düşünmem yine bırakmam. Vicdan başka şey de, annelik çok çok başka.

Ne alaka evlenmek için çocuğınuzu annenize mi bırakmayı düşünmüyorsunuz herhalde? Akla geldi soruya bakın yakıştıramadım..
Ömür boyu evlenmeyecek miyim? Anneannesi yabancı biri mi benden çok daha iyi bakıyor tüm çocuklarından daha fazla seviyor

Evlenen siz, çocuğu yapan siz ve eski eşiniz. Hiç sütten ağzı yanmayıp tekrar koca derdine düşerken, çocuğunu anasına bırakıp çocuksuz koca isteme hak oranınızı soran yine siz. Sormak istiyorum neden ürüyosunuz? Annenize çocuk mu lazımdı. İki cihan bir araya gelse çocuğumu annem dahil kimseye bırakmam. Gerekirse tekrar evlilik dahi düşünmem yine bırakmam. Vicdan başka şey de, annelik çok çok başka.
Ne kadar önyargılısınız ben evlenirken evlendiğim kişimin hasta olduğunu öğrendim kişilik bozukluğu vardı bu yüzden boşandım keyfi yaptığım bir şey değildi ve 1 yıl evli kaldım evliliği yaşadım sayılmaz hayatımın sonuna kadar bekar mı kalayım benim de ihtiyaçlarım yok mu bende sevilmek istiyorum kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum ayrıca kızım yabancı ellerde değil sanki sokağa atmış gibi ön yargıyla yaklaşıyorsunuz umarım kınadığınız başınıza gelmez

Bu çocuğu annenize verip evlenin, yeni adamdan bir tane daha yapar onu da babannesine verirsiniz. Hayret bişey.
Ne saçmalıyorsunuz ya çocuğu sokağa mı attım annem tüm çocuklarından daha fazla seviyor ayrılamaz ondan ben istesem bile vermez ki çocuğum anneannesine daha düşkün ben hep çalışıyordum onlara alıştı

Ne saçmalıyorsunuz ya çocuğu sokağa mı attım annem tüm çocuklarından daha fazla seviyor ayrılamaz ondan ben istesem bile vermez ki çocuğum anneannesine daha düşkün ben hep çalışıyordum onlara alıştı
Çocuğunuz bu sizin kediniz değil kendinize gelin. Ne demek vermez?

Ne kadar önyargılısınız ben evlenirken evlendiğim kişimin hasta olduğunu öğrendim kişilik bozukluğu vardı bu yüzden boşandım keyfi yaptığım bir şey değildi ve 1 yıl evli kaldım evliliği yaşadım sayılmaz hayatımın sonuna kadar bekar mı kalayım benim de ihtiyaçlarım yok mu bende sevilmek istiyorum kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum ayrıca kızım yabancı ellerde değil sanki sokağa atmış gibi ön yargıyla yaklaşıyorsunuz umarım kınadığınız başınıza gelmez
Seviyeyi korumaya çalışıyorum ama bu konuda hassasım hanım efendi. Okuduğunuzu anlamaktan haberiniz yok. Sizin yaptığınız evliliğe bir laf etmiş miyim ben? Neyin ön yargısı? Neyden sebep ayrıldı iseniz ayrıldınız. Bekar kalmayın tabi evlenin elbet kalabilecek gibi de durmuyorsunuz ancak sizin ihtiyaçlarınızdan önce düşünmeniz gereken evladınız var ya hani? Önce gelmesi gereken odur Hani, annelik? Haberdar mısınız bunlardan? Sokağa atmanın vicdanlı hali kendi keyfi için anane babane eline bırakılan atılan çocuklardır üzgünüm. Bununla yüzleşseniz iyi olur çünkü burda hiç kimse bunu olumlamanıza normalleştirmenize çanak tutmaz. Evladımı bırakamam kimseye ama yuva kurmak da istiyorum, çocuklu çocuksuz ne önerirsiniz deseydiniz durum başkaydı. Ama şuan ki durumda en makul böyle ifade edebiliyorum

İnsanlar kedi, köpek sahiplendikten sonra bile sorumlu davranıp bırakmıyor, kıtalararası ülkelerarası taşınırken bile hayvanlarını yanlarında götürüyorlar. Ben köpeğimi dünyayı verseler değişmem. Sizin çocuğunuzun kedi yavrusu veya bir hamster kadar bile değeri yok, atıp gidiyorsunuz öyle mi?? Vayyy be, vay arkadaş atılıp gidilen o çocuk ne olacak peki, o çocuk büyüyünce yüzünüze bakar mı sanıyorsunuz? Çocuk beni bir erkek için attın gittin demyecek mi? O çocuk tek başına anneanneyel kalırken elina damının koynuna rahatça girip uyauyabileceksiniz yani?? Vay beeee, tebrik ediyorum anne de siz de amma rahat, gamsız insanlarmışsınız.

Çocuk bırakılır mı ya..çocuğun size ihtiyacı var sizin bir kocaya değil..Ben de boşandım 2 çocuğumla gül gibi yaşayıp gidiyorum,onlardan ayrı bir yaşam düşünemiyorum
Sizin konunuz var mı ,merak ettim ,izniniz olursa

Annenize Allah uzun sağlıklı ömürler versin diyelim ki evlendiniz anneniz çocuğu vermedi ömrü oldukça baktı ikinci evliliğinizden bir çocuk yaptınız bekar bir erkekse çocuk sahibi olmak isteyecektir anlaşamadiniz ayrıldınız bu çocukta anneye hooopp başka bir kocaaaa bu nedir yaaa annenizin evi kreş mi bu ilkinden bu ikinciden nasıl bir kafa ya Bi çocuğunuzu büyütün çocuk yolunu çizsin karşınıza biri çıkar bu ne acele vallahi bazı kadınları anlayamıyorum insan evladını nasıl anne evine bırakır gider başka bir eve yuva kurmaya

Kız insan bir odun için canından vazgeçermi hiç o çocuğun psikolojisi ne olur hiç düşünmüyormusun konu evliliğe gelince bence davul bile dengi dengine artı çocuğu cocuksuzlugu bir tarafa bırakıp acaba hayatıma girecek kişi çocuğuma yaklaşımı nasıl olur artisiyla eksisiyle düşünmen gerek herşeyden önce evlat gelir kendinize gelin sinir oldum birazcik🙇‍♀️)

Back
X