Kendi dengim olan biriyle mi evlenmeliyim?

8 yıl olmuş boşanalı eski eş evlenmiş mutlu mesut yaşarken ben neden evlenmeyeyim 10 ay evli kalmıştım evliliği yaşadım sayılmaz ki bende sevmek sevilmek istiyorum annem çok kuralcı bana karşı ve eve çok fazla misafir geliyor kendime ait odam bile yok kendi düzenim olsun istiyorum kendi evim olsun bi erkek tarafından sevileyim istiyorum
Siz evladı olarak annenizden kaçmak için evlenmeyi düşünürken kizinizi nasıl annenize bırakacaksınız?

Ayrıca kimse evlenmeyin demiyor,karşınıza düzgün biri çıkarsakızınızala beraber çıkarsınız o yola. Ona göre yaparsınız evliliğinizi.

Siz evladı olarak annenizden kaçmak için evlenmeyi düşünürken kizinizi nasıl annenize bırakacaksınız?

Ayrıca kimse evlenmeyin demiyor,karşınıza düzgün biri çıkarsakızınızala beraber çıkarsınız o yola. Ona göre yaparsınız evliliğinizi.
Bu kadar azgın karı görmedim ya bu ne ya.

Allah bilir bulduğu tip nasıl bir kekodur anca bir varoştan çıkar böyle düşünce yapısı

8 yıl olmuş boşanalı eski eş evlenmiş mutlu mesut yaşarken ben neden evlenmeyeyim 10 ay evli kalmıştım evliliği yaşadım sayılmaz ki bende sevmek sevilmek istiyorum annem çok kuralcı bana karşı ve eve çok fazla misafir geliyor kendime ait odam bile yok kendi düzenim olsun istiyorum kendi evim olsun bi erkek tarafından sevileyim istiyorum
Kendin kaçıyorsun evden yazık değil mi kızına yaşlı bir kadına bırakacaksın s.k sevdası uğruna yazık yazık ya

Sokağa mı atcam diyorum annem daha çok düşkün ben çalıştım yıllarca çocukta anneme düşkün
Burada daha fazla ne görebilirim dedikçe daha saçma ve uçuk konular ve kişiler geliyor. Yuh sana be kadın yuh!!
Çalışıyorsan ne olmuş?! Burada çoğu kadın çalışıyor, bir çoğuna anneannesi, babaannesi bakıyor ama hiçbirinin çocuğu annesinden daha fazla başka kişilere düşkün değil. Demek ki hata ve sorun sende! Ne koca meraklısı kadınsın, çocuğunu çocuksuz eş için annene bırakacaksın, pes ya! Ay sinirlerim zıpladı, yazık günah o çocuğa nasıl bir annesi var. Akıl yok, vicdan yok, evlat sevgisi yok, aklı fikri kocadan, erkekte. Sen evlenme ve üreme daha fazla lütfen. Bakmayacağın, başkalarına vereceğin, sevgi durmayacağın çocuklar dünyaya getirme.

Yahu annemle geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı bi takım soğumalar oldu aramızda çocuğumu canından fazla seviyor ben çocuğu tamamen bırakmayı düşünmüyorum sadece 2 günlük falan bırakırım tamamen ayrı kalamam ki zaten orda belirttim annem vermek istemiyor şeklinde. Herkes beni kınamış ama ben bırakcam demedim

Ne saçmalıyorsunuz ya çocuğu sokağa mı attım annem tüm çocuklarından daha fazla seviyor ayrılamaz ondan ben istesem bile vermez ki çocuğum anneannesine daha düşkün ben hep çalışıyordum onlara alıştı
Keşke sizde çocuğunuzu anneniz kadar sevseydiniz de evladım yanımda olsun evlenmesem de olur deseydiniz. Yuh birde burda çocuğu sokağa mı atıyorum diyorsunuz. Tekrar evlenmicek miyim ben çocuğum var diye diyorsunuz. Evlenmek için çocuğunuzu bırakmayı olmayan koca adayı için düşünüyorsunuz. İnş kızınızda annenizi sizden daha çok seviyordur da ilerde sizi arayıp da üzülmez.

Hayır annem kız çocuğu olduğu için ve ben çalışıp annem baktığı için bu konuda çok hassas
Kız çocuğu olduğu için başka bir adamla aynı evde kalması problem olacak yani? Siz el kadar kız çocuğunuza o gözle bakmayacağından bile emin olamadığınız bir adamla evlenebilirsiniz yani o kadar standardınız düşük? Anneniz haklı gibi gelmeye başladı bana.
Ne kadar önyargılısınız ben evlenirken evlendiğim kişimin hasta olduğunu öğrendim kişilik bozukluğu vardı bu yüzden boşandım keyfi yaptığım bir şey değildi ve 1 yıl evli kaldım evliliği yaşadım sayılmaz hayatımın sonuna kadar bekar mı kalayım benim de ihtiyaçlarım yok mu bende sevilmek istiyorum kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum ayrıca kızım yabancı ellerde değil sanki sokağa atmış gibi ön yargıyla yaklaşıyorsunuz umarım kınadığınız başınıza gelmez
Maşallah 1 yıllık evlilikten hemen çocuk olmuş. Tanımadan etmeden, anlayıp dinlemeden hemen yapıştırmışsınız çocuğu. Kaç yaşındasınız siz meraktan soruyorum.

Burada daha fazla ne görebilirim dedikçe daha saçma ve uçuk konular ve kişiler geliyor. Yuh sana be kadın yuh!!
Çalışıyorsan ne olmuş?! Burada çoğu kadın çalışıyor, bir çoğuna anneannesi, babaannesi bakıyor ama hiçbirinin çocuğu annesinden daha fazla başka kişilere düşkün değil. Demek ki hata ve sorun sende! Ne koca meraklısı kadınsın, çocuğunu çocuksuz eş için annene bırakacaksın, pes ya! Ay sinirlerim zıpladı, yazık günah o çocuğa nasıl bir annesi var. Akıl yok, vicdan yok, evlat sevgisi yok. Sen evlenme ve üreme daha fazla lütfen. Bakmayacağın, başkalarına vereceğin, sevgi durmayacağın çocuklar dünyaya getirme.
Beyniniz yok galiba çocuğu bırakcam demiyorum çocuğu Annem vermek istemiyor çocuğu bırakırsam da iki günlüğüne bırakırım çünkü çocuk annemleri daha fazla seviyor kınamayı kınadınız başınıza gelir

Yahu annemle geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı bi takım soğumalar oldu aramızda çocuğumu canından fazla seviyor ben çocuğu tamamen bırakmayı düşünmüyorum sadece 2 günlük falan bırakırım tamamen ayrı kalamam ki zaten orda belirttim annem vermek istemiyor şeklinde. Herkes beni kınamış ama ben bırakcam demedim
Valla panpa senin hayatını Müge anlıda izledim ben sen yeniden evlencen bak ondan da köpek gibi yavrulayacaksın sonra onu da anneanneye paslayacaksın üçüncü koca için öyle oluyor senin hayatlar

Kız çocuğu olduğu için başka bir adamla aynı evde kalması problem olacak yani? Siz el kadar kız çocuğunuza o gözle bakmayacağından bile emin olamadığınız bir adamla evlenebilirsiniz yani o kadar standardınız düşük? Anneniz haklı gibi gelmeye başladı bana.

Maşallah 1 yıllık evlilikten hemen çocuk olmuş. Tanımadan etmeden, anlayıp dinlemeden hemen yapıştırmışsınız çocuğu. Kaç yaşındasınız siz meraktan soruyorum.
O annemin düşüncesi benim düşüncem değil ayrıca ben çocuğu tamamen bırakmayacam 2 günlüğüne bırakacağım

Beyniniz yok galiba çocuğu bırakcam demiyorum çocuğu Annem vermek istemiyor çocuğu bırakırsam da iki günlüğüne bırakırım çünkü çocuk annemleri daha fazla seviyor kınamayı kınadınız başınıza gelir
Benim beynim var da senin beynin buhar olup uçmuş. Annen kim ki vermek istemiyor?! Diyemiyor musunuz çocuk benim çocuğum, kimi kime vermiyorsun diye? Diyemiyor değil demiyorsun! İşine gelmiyor çünkü. Kolay değil tabi evlenip boşanmış çocuksuz adam bulmak, evlenmek.
Ayrıca çocuk anneni daha fazla seviyorsa bu çocuğun, annenin sorunu değil tamamen senin sorunun! Bir evlat annesinden çok neden anneannesini sever bi otur düşün istersen o küçücük kalan beyninle?! Haa ama calisma bahanesine siginmadan düşün olur mu?! Çoğu kadın çalışıyor çünkü, kimsede de sizin gibi bir durum yok.
2 günlük muhabbetini de kimse yemez burada şimdi durduk yere kimsenin aklıyla oynamaya çalışma, o kazı çevirmeye de çalışma yandı çünkü o kaz çoktan.

Back
X