kendi derdimi dert zannedermişim.

Buna ek olarak konuyu acan ablanin bu 2. uyeligi digerinde site kullanim hatasi yapmis 1 gun cezazi dolmak uzereyken +1 uzattim !

Simdi oyle tipler varki forumda yaslari ufak gibi gozukse evlenmis veya evlenme cagina gelmis bu ablalar bazilarininda kil tuy sorunlari var bir kacida tup bebek bolumunde aktif. Aylarca guzelce paylasim yapip aradannnn aylar gunler gecince

- bazilari yeni uyelik almis
- bazilari kullanici isimlerini degistirmis
- bazilarida eski tas eski hamam konularina devam ediyor.

Oyle genis bir kitleden bahsettim ki simdi herkes acaba benden mi bahsediyor diye icinden geciriyor.

Evet senden bahsediyorum

- profilinde ucten fazla cezasi olan (1 tane olan bile olabilir)
- her konuda sagliksiz yorumlar yapan
- elestiren ama elestiriye acik olamayan
- elestiride zayif kaldiginda arkadaslarina msn uzerinden haber veren zavalliya ithafen yaziyorum....

Kizim bu forum sana 3 beden buyuk gelir ! Akilli ol, git entel dantel islerle ugras. Sorna biri gelir der ki "elalemin dergi seni mi gerginlestirdi" (bak ne kadar kibar yazdim)

Tutamassin kendini sonra kapisirsin. Zaten son ceza hakkin kalmis, yakarim uyeligini......

Ya bu deveyi guzelce gudelim ya bu diyardan gidelim !

Baydiniz, SIKTINIZ insanlari ! Siz saniyorsunuz ki her konuda yorum yazinca itibar tavan yapiyor ! Oysa ASiL uyeler size bakiyor ve diyorki ZAVALLI ! Cok agir oldu degil mi ? Ama bana boyle yazdilar bunlar onlarin sozleri. Nasilsa bana ceza verilemiyor, siz icinizdekileri soyleyin ben onlara iletirim dedim ..... Sadece yuzunuze soyleyemiyorlar ...

Simdi gelecek yorumlari okuyalim

- Bir yoneticiye yakismayan uslup, sokak agzi, hettore huttoro ! Yahu bana bakmadan once konusuna saygisizlik yapana hot desene ! Bu sebeple sakin bana laf soyleme beni elestirecek zan !

Bu konudan kac kisinin uyeligi biter sizce ? Ben 5 kisiyi belirledim bana kafa tutmalarini bekliyorum !

Not : konu sahibinden ozur dilerim boldum konusunu ama bak heriste bir hayir vardir !

hicbisey anlamadim :44:

heee anladigim tek sey, artik kk da konuya degilde yoruma yorum yapanlar acayip cogaldi ve üyelerde acayip bir asabiyet saldirganlik var. yorum yaparken on kere düsünüyom acaba yine saldiriya müsaitmi diye ama yok yine satirlardan cimbizla cekip hatta senin baska bir konundan hatirladim deyip simdiki yazimda bulamassa bile saldiracak biseler buluyolar acayip bir düsmanligin olmasi

hic eglenceli degil artik :50:

heee anladigim tek sey, artik kk da konuya degilde yoruma yorum yapanlar acayip cogaldi ve üyelerde acayip bir asabiyet saldirganlik var. yorum yaparken on kere düsünüyom acaba yine saldiriya müsaitmi diye ama yok yine satirlardan cimbizla cekip hatta senin baska bir konundan hatirladim deyip simdiki yazimda bulamassa bile saldiracak biseler buluyolar acayip bir düsmanligin olmasi

Insan bazen gercekten konu acmaya cekiniyor!!!

kardesim ben ne yapayim hayatim sorunlu ise???

bu bile insanin basina kakilabiliyor...ben istemezmiydim dertsiz olmayi vs...of yaaa

Konu sahibi arkadaş artık mutlu değil.Sadece bir kelimeyi yanlış yazdı diye dertsiz başına dert açaraktan onu bu korkunç durumdan kurtardınız.Şimdi burdaki dertleri okurken ohhhh!demez.Siz de rahatlarsınız onun yerine Ohhhh'u kalbiniz söylerken.

Allah akıl fikir ihsan eylesin hepimize.(Hazır oruç duası yazılmışken ben de dua edeyim)

ve bir üye konu acar, sonra 2. bir üyelik alir, kendi actigi 1. üyeliginin önce tüm mesajlarini begenir:25:, bikac gün sonrada 1. üyeligine hakaret eder :53::18:

düsüncem su konu sahibi konusuna gelen yorumlar begenmeyince 2. bir üyelik alir tüm begenmediklerine hakaretler yagdirir:50:
sonra da fake bunlar deyince tepki aliyoruz:59:

ve bir üye konu acar, sonra 2. bir üyelik alir, kendi actigi 1. üyeliginin önce tüm mesajlarini begenir:25:, bikac gün sonrada 1. üyeligine hakaret eder :53::18:

düsüncem su konu sahibi konusuna gelen yorumlar begenmeyince 2. bir üyelik alir tüm begenmediklerine hakaretler yagdirir:50:
sonra da fake bunlar deyince tepki aliyoruz:59:

Allah akil fikir versin!

Konu sahibinin üzerine bu kadar giderek ne yapmaya çalışıldığını anlamıyorum.
Geip gidip felsefe amaçlı bi kaç beyeni peşinde koşan insanlara hayretler içinde bakıyorum.
ne yani ya beyenildiğim beyendiğimden fazla olunca havalara filan mı giriyo ki bunlar:27:
Bir tane yanlış kelime yüzünden bu kadar yargılanmamalı bir insan bence.
2.üyelikmiş o konuda bir şey söylemem de genel olarak yapılanlar çok yanlış.

bende ailemden uzak başka sehirde yaşamayı dert edip duruyordum
ağlıyordum bazı zamanlar uzağım diye
burayı okuduktan sona halime şükrettim
ya kaynanamla aynı evde yaşıyor olsaydım
allahıııım düşüncesi bile facia
o yüzden uzakta olmanın avantajlarını düşünüp kendimi teselli ediyorum
tabi buranında epey faydasını gördüm

Buna ek olarak konuyu acan ablanin bu 2. uyeligi digerinde site kullanim hatasi yapmis 1 gun cezazi dolmak uzereyken +1 uzattim !

Merhaba Kazen;

Sanıyorum yine aklı evveller ikinci üyelik alıp soytarılık yapıyorlar forumda.

Bence bu kişiler deşifre edilse belki bu tarz uyanıkları biraz olsun indirgeyebilirsiniz.

Birkaç defa daha denk geldim böyle;tartışma oluyor yada saçma sapan bir konu açılıyor ve sonuç genelde:İkinci üyelik...

Forum yönetimi ne düşünüyor bu konuda?:26:

Merhaba Kazen;

Sanıyorum yine aklı evveller ikinci üyelik alıp soytarılık yapıyorlar forumda.

Bence bu kişiler deşifre edilse belki bu tarz uyanıkları biraz olsun indirgeyebilirsiniz.

Birkaç defa daha denk geldim böyle;tartışma oluyor yada saçma sapan bir konu açılıyor ve sonuç genelde:İkinci üyelik...

Forum yönetimi ne düşünüyor bu konuda?:26:

Şahsen ben çok olumlu bakıyorum :34: Hatta ceza alan üyelerin mesajlarını da yayınlasak, bizlere özelden gönderdiklerini, attıkları maillerdeki güzel üslupları da deşifre etsek. Yapsak da yapsak.. ama olmuyor işte. Biz bir hata yapınca bin defa yüzümüze vurulup, ekip arkadaşları toplanıp taşlanıyoruz ama..

Neyse... Öyle işte...

Son düzenleme:

bu ikinci üyeliği olan 24 yaşında evde kaldığını iddiae eden kim çok merak ettim ama..

Söylediklerine katılıyorum.
"Yoruma yorum " bence forumun sorunu bu !

Ben hiç ceza almadım sanırım uslu biriyim:90::90::90:
Bikere banaad denk geldi kızın konusuna yorum yaptım gayette düzgündü yorumum ki dediğim gibi hiç ceza almadım:nazar::nazar:
Hatun birden saldırmaya başladı hakaret ettin diye bana ama sonunda kendi banlandı :9::9:
Arada ince bir çizgi var bazen gerçekten çok çirkin yorrumlar olabiliyor..
Tabi şunada karşıyım ya ben bunu yazdımda pişman oldum bi siliverin yazma ozaman arkadaşım ??
Hemen kuyruklar sıkıştı mı '' yönetiiiiimmmmmmmm konumu kapatttt '' çok saçma :kkk:

Şahsen ben çok olumlu bakıyorum :34: Hatta ceza alan üyelerin mesajlarını da yayınlasak, bizlere özelden gönderdiklerini, attıkları maillerdeki güzel üslupları da deşifre etsek. Yapsak da yapsak.. ama olmuyor işte. Biz bir hata yapınca bin defa yüzümüze vurulup, ekip arkadaşları toplanıp taşlanıyoruz ama..

Neyse... Öyle işte...

:9::9::9:
Birde özelden mesaj / mail falan mı yazıyorlar?! :9::9::9:
Ay hiç güleceğim yoktu...:9:
Maşallah forumumuzda sırtlanlar, çakallar kol geziyormuş...:60:
Keşke kim oldukları deşifre edilse gerçekten...:27:

ikinci üyelik alıp ortamı gerenlerin deşifre edilmesi taraftarıyım,belki böylece bu tür olaylar engellenmiş olur:34:

bende 23 yaşındayım.. bazen bende ıstıyorum canım evlenmek,geceleri birine sarılarak uyumak...
ama bekarlığın da tadını çıkarmak ıstıyorum.. çünkü bılıyorum kı evlılık kolay değil... bıraz daha zaman verıyorum kendıme..
hem karşıma ''işte aradıgım bu'' dedıgım ınsan cıkmadı henüz..
bence boşver gıyın,süslen,gez,kıtap oku,fılm ızle,kendını gelıstır..
ınanıyorum bıgün kısmet olacak,o zamana kadar kendımı guzel yetiştirmeliyim (gerek ınsan ilişkileri gerek ev işleri :))
daha sonra hersey daha saglam daha guzel olacak....

Back
X