- 14 Kasım 2001
- 21.417
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.535
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi ironihayat
Buna ek olarak konuyu acan ablanin bu 2. uyeligi digerinde site kullanim hatasi yapmis 1 gun cezazi dolmak uzereyken +1 uzattim !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi oyle tipler varki forumda yaslari ufak gibi gozukse evlenmis veya evlenme cagina gelmis bu ablalar bazilarininda kil tuy sorunlari var bir kacida tup bebek bolumunde aktif. Aylarca guzelce paylasim yapip aradannnn aylar gunler gecince
- bazilari yeni uyelik almis
- bazilari kullanici isimlerini degistirmis
- bazilarida eski tas eski hamam konularina devam ediyor.
Oyle genis bir kitleden bahsettim ki simdi herkes acaba benden mi bahsediyor diye icinden geciriyor.
Evet senden bahsediyorum
- profilinde ucten fazla cezasi olan (1 tane olan bile olabilir)
- her konuda sagliksiz yorumlar yapan
- elestiren ama elestiriye acik olamayan
- elestiride zayif kaldiginda arkadaslarina msn uzerinden haber veren zavalliya ithafen yaziyorum....
Kizim bu forum sana 3 beden buyuk gelir ! Akilli ol, git entel dantel islerle ugras. Sorna biri gelir der ki "elalemin dergi seni mi gerginlestirdi" (bak ne kadar kibar yazdim)
Tutamassin kendini sonra kapisirsin. Zaten son ceza hakkin kalmis, yakarim uyeligini......
Ya bu deveyi guzelce gudelim ya bu diyardan gidelim !
Baydiniz, SIKTINIZ insanlari ! Siz saniyorsunuz ki her konuda yorum yazinca itibar tavan yapiyor ! Oysa ASiL uyeler size bakiyor ve diyorki ZAVALLI ! Cok agir oldu degil mi ? Ama bana boyle yazdilar bunlar onlarin sozleri. Nasilsa bana ceza verilemiyor, siz icinizdekileri soyleyin ben onlara iletirim dedim ..... Sadece yuzunuze soyleyemiyorlar ...
Simdi gelecek yorumlari okuyalim
- Bir yoneticiye yakismayan uslup, sokak agzi, hettore huttoro ! Yahu bana bakmadan once konusuna saygisizlik yapana hot desene ! Bu sebeple sakin bana laf soyleme beni elestirecek zan !
Bu konudan kac kisinin uyeligi biter sizce ? Ben 5 kisiyi belirledim bana kafa tutmalarini bekliyorum !
Not : konu sahibinden ozur dilerim boldum konusunu ama bak heriste bir hayir vardir !
heee anladigim tek sey, artik kk da konuya degilde yoruma yorum yapanlar acayip cogaldi ve üyelerde acayip bir asabiyet saldirganlik var. yorum yaparken on kere düsünüyom acaba yine saldiriya müsaitmi diye ama yok yine satirlardan cimbizla cekip hatta senin baska bir konundan hatirladim deyip simdiki yazimda bulamassa bile saldiracak biseler buluyolar acayip bir düsmanligin olmasi
hic eglenceli degil artik![]()
ve bir üye konu acar, sonra 2. bir üyelik alir, kendi actigi 1. üyeliginin önce tüm mesajlarini begenir, bikac gün sonrada 1. üyeligine hakaret eder
:18:
düsüncem su konu sahibi konusuna gelen yorumlar begenmeyince 2. bir üyelik alir tüm begenmediklerine hakaretler yagdirir
sonra da fake bunlar deyince tepki aliyoruz![]()
Buna ek olarak konuyu acan ablanin bu 2. uyeligi digerinde site kullanim hatasi yapmis 1 gun cezazi dolmak uzereyken +1 uzattim !
Merhaba Kazen;
Sanıyorum yine aklı evveller ikinci üyelik alıp soytarılık yapıyorlar forumda.
Bence bu kişiler deşifre edilse belki bu tarz uyanıkları biraz olsun indirgeyebilirsiniz.
Birkaç defa daha denk geldim böyle;tartışma oluyor yada saçma sapan bir konu açılıyor ve sonuç genelde:İkinci üyelik...
Forum yönetimi ne düşünüyor bu konuda?:26:
heee anladigim tek sey, artik kk da konuya degilde yoruma yorum yapanlar acayip cogaldi ve üyelerde acayip bir asabiyet saldirganlik var. yorum yaparken on kere düsünüyom acaba yine saldiriya müsaitmi diye ama yok yine satirlardan cimbizla cekip hatta senin baska bir konundan hatirladim deyip simdiki yazimda bulamassa bile saldiracak biseler buluyolar acayip bir düsmanligin olmasi
hic eglenceli degil artik![]()
Şahsen ben çok olumlu bakıyorumHatta ceza alan üyelerin mesajlarını da yayınlasak, bizlere özelden gönderdiklerini, attıkları maillerdeki güzel üslupları da deşifre etsek. Yapsak da yapsak.. ama olmuyor işte. Biz bir hata yapınca bin defa yüzümüze vurulup, ekip arkadaşları toplanıp taşlanıyoruz ama..
Neyse... Öyle işte...