Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor herkes için ablan için ailen için senin için çok zor bi durum.Geçmişide geri getirmezsiniz biraz kilişe ama olan olmuş.Ablanızda çok memnun değildir kim bilir o ne hallerdedir yanında olun destek olun neden? niçin? niye böyle oldu? gibi sorular onu dahada bunaltır üzer.Çocuğun babası ise isterse kabul etmesin kanun var bu devlette.Bu süreçte Allah yardımcınız olsun.
bence ablanın yanında olmalısın yaptığı doğru olmayabilir ama oda hatasının farkındadır ve inan çok fazla üzülüyordur kendini onun yerine koy hamile ailesi tarafından dışlanmış ve bebeğin babası bebeği kabullenmiyor ablanın açısından çok kötü bir durum
ablan zaten bu yaşadıklarından dolayı yeterince acı çekiyor sende yanında olmayarak onu cezalandırma yanında ol seninde başına gelebilirdi herkesin başına gelebilir büyük konuşmamak lazım ablan bunalıma girip kendine zarar verise mutlumu olacaksın artık olan olmuş dışlamayın destek olun yanında olduğunuzu hissettirin
Gönül koyuyorsun ama sence öyle bir durumdayken ne kadar ince fikirli olabilir ki insan?
Belki sen olursun çünkü sen sensin ablanda ablan varsın aramasın..
Ona destek olun nasıl oldu ne oldu bilinmez ama yanında olduğunuzu hissettirin.
Herkesin başına gelebilir bir şekilde böyle talihsiz olaylar..
Birde şuan hamile zaten farklı düşünüyordur. Gerçi bu kadar yalana gerek yoktu aile içinde.
Neyse Allah hayırlısı neyse onu versin .
cnm abim zaten farkında,biz evlendi dedik ama ortada adam yok..hamile olduğundan ses çıkarmıyor abim çok merhametlidir..alam aldırmak istemediği için saklamış bizden..çocuk doğunca dna testi istemiş bebeğin babası ..........siz inanmıyormuş..şu an ben ablamla limoniyim,ister istemez tavır aldım ve anneme benden için hain demiş onu aramadığım için..ir taraftan üzülüyorum..çok kötüyüm inan..yapayalnız ve hamile şu an ama içimdende gelmiyor bazen çünkü hala ukala ve eziklik yok yaa..şimdi bişeyler yapıp göndersemmi diye düşünüyorum..dolma çok sever..inan ağlıyorum bunları yazarken