Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabul etmezdim derken? bu kadin bu cocugu tek basina yapmadi. madem kabul etmeyecekti erkek kendisi korunsaydi, oyle degil mi?Ben birçok insandan farklı düşünüyorum yukarda ipek adlı bir üye çok mantıklı bir yorum yazmış.%90 ablanızı hatalı buluyorum bence baba adayı kabul etmek zorunda falan değil..çünkü bir erkeğin bir bayanla cinsellik yaşaması ondan çocuk sahibi olmaya boyun eğmek zorunda kalmasını gerektirmez.arkadaşında dediği gibi belki sadece cinsellik amaclı birlikte oldular belki tek gecelikti belki baba olmaya evlenmeye hazır değil belkide zaten evli ve çocukları olan bir adam.bebek sahibi olmak tek başına ablanızın verebileceği bir karar değil..ha eğer adamla isteği dışı beraber olup hamile kalmış olsaydı anlardım ama bu durumda bende adamın yerinde olsam kabul etmezdim..onun dışında artık olan olmuş bence ablanıza tavır almayın yanında olun..allah kolaylık versin
herkes biliyor nişanlımda ayrıldım ve depremler yaşadım,yerin dibine çakıldım,yaşadıklarım beni hayata ve insanlara karşı soğuttu..yaşadığım hayal kırıklığı ve gördüğüm haksızlıkları henüz atlatamamışken,bir başka depreme maruz kaldık ailece..2 ablam var ve biri evli diğeri ise,bekar benim gibi..ablam yaklaşık 4 aydır hamileymiş,baba adayını ise tanımıyoruz..sadece kısa dönem flört ettiği biriymiş bu kadarını biliyoruz..ve biz bunu henüz yeni öğrendik..evli olan ablam oturduğumuz başka bir semtten ev tutmuş,ablamı oraya yerleştirdi..tabii herkese ablamın evlendiğini söyledik..aldırmak istemediği için ablam bunca zaman saklamış bizden..abime ise ablamın gizliden evlendiğini,evi onun tuttuğunu,bebeğin babasının ise şu an yurtdışında olduğunu söyledik ama tabiki inanmadı..yalnızca ablam hamile olduğundan üzerine gelemiyor.bebeğin babası ise asla kabul etmiyor çocuğu..yaa kızlar inanın yaşadıklarıma ve yaşadıklarımıza inanamıyorum..yaa şaka gibi..alamın hatası çok çok büyük ama bünyesi zayıf,ve doktor masada kalır riskli hamileliği iyi bakın diyor..kimse bişeyde soramıyor üzerinede gidemiyor..ben ise şu an yaşadığı eve gitmiyorum çünkü,hazmedemiyorum yaptığını..annem ise bana sitem ediyor sende insanlık yokmu neden yanında olmuyorsun ablanın diye..diyorum yaa şaka gibi,film gibi yaşananlar..isyan etmiyorum asla. teyze olucam ancak bu şekildemi olacaktı..buraya bu konuyu açıp açmamak konusundada çok düşündüm ama,paylaşmak istedim sizinle..tek isteğim sonuçta ablamdır,lütfen yorum yaparken dikkat edin lütfen çünkü bu beni dahada olumsuz etkiler..