kendi evimi ayip olur diye kiraya veremiyorum

Niye ayıp olsun yahu?? Ölüm hak miras helal diye boşuna mı demişler. Hemen ölüm ertesi olmaz tabi ama iki üç ay geçince verilir bence.
İhtiyacınız da yok demekki, eşinin de gelecek parada gözü yokmuş bu da güzel bir şey. Başkası olsa cenaze ertesi satalım evi derdi.

bence burda doğru kelime ayıp değil etik. yani etik olmaz hemen ev üstünüze geçer geçmez onu bekiloymuş gibi kiraya vermek. boş durmasının da kimseye faydası yok ama bilemedim eşin haklı gibi geldi bana

olur mu canım öyle şey.. sizin artık o ev. değerlendirin.
Bakalim ikns etmeye calisiyotum 2 3 ay bos dursun verelim dedi babamda tapumu yollamak icin aradi dediki isterseniz emlakciyla konusayim ilan yapistirsin dedi yok drdim simdilik bos dursun. Tamam biz 3 hafta sonra gelecegiz ozaman konusururz siz buraya gelirsiniz dedi. Yapacagiz biseyler..

Kizlar meraba, Perşembe gunu babam esi ve oglu bize geldiler ayri sehirlerdeyiz,pazartesi yurtdışına cikacaklar onun icin bugunde gittiler konuma geçeyim. Babamlar yurtdisinda yaşıyorlardi babaannem rahatsizlaninca grldilrr Ankarada yasiyorlar babaannem rahmetli olunca bi surr kaldilar simdi yine dönecekler . Babaannem öldüğünde bana bi ev birakti. Dundr babam Ankaradaki evin birini sana birakicam ustune yapayim dedi vekalet verdim. Sorun şu ki esim kiraya vermeye yanasmiyor ayip olur diyor . Babaannemin biraktigi ev aylardir bos duruyor oda Ankarada simdi bu evde bos kalacak. Nasil ikna etsem bilemedim

Hayırlı olsun. Baban iyiymiş yine babaannen dışında sana yine bir ev vermiş ne güzel.

O ev sizin artık, kiraya vermenizde hiçbir ayıp yok. Sonuçta yaşlı insandı ve eceliyle öldü. Allah rahmet eylesin.

Back
X