Kendi Halinde..

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
38
Günlüğümü okuyan herkese merhaba!

Kocaman kocaman laflar etmeden, büyük iddialarda bulunmadan, sessiz sakin ama özgüvenli bir diyet günlüğüm olsun istedim.
Saglikli beslenmeye yarindan itibaren basliyorum ama bugünden kendimi bu fikre alistirmak için açtım günlüğümü..

01 agustos baslangic: 92.1 kg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyetimle ilgili Planlarım şöyle:
günde altı öğün beslenmeyi düşünüyorum.
baska şansım da yok zaten daha az öğün beni kurtarmiyor:)
Gunde 2.5 lt su içeceğim.
2 fincan çay içeceğim.
saat 08.00-09.00 arası kahvaltı yapıp akşam 19.00 da yemegi sonlandıracagim.
Ara ogunlerde sut gurubu ve meyve tüketecegim ki tatli ihtiyacimi beni alistirmayacak sekilde karsilayabileyim..
Şimdilik böyle..

Duygu ve düşüncelerime gelince.,
Artık bu kilolu halimden cok sıkıldım yaşımın üstünde göründüğümü soyleyenlerden sıkıldım girdigim her ortamda fazla yer kaplamaktan sıkıldım.
Kendime yapmak istedigim her bakimi bu kilolu halimle yapmayi para ziyani olarak gördüğüm icin ertelemekten bıktım.
Imali bakislardan gelin oldugum icin zayif olan eltilerle arada kıyas yapilirken kilomla ilgili nitelendirilmekten sıkıldım. .
Vel hasıl benim ben olabilmek,kendimi iyi hissedebilmek için zayiflayip hafiflemekten baska carem yok.

Üçüncü çocuğu istiyorum ama biraz zayiflayip sonra hamile kalmak istiyorum.
Hamile kalsamda kontrol altinda tutacagim kendimi ve lahusaligi da atlatip çıtır bir hatun olmak istiyorum..
Üç çocuk annesi bir çıtır olmak istiyorum:) hiccc tezat degil bence:)

Diyetimle ilgili Planlarım şöyle:
günde altı öğün beslenmeyi düşünüyorum.
baska şansım da yok zaten daha az öğün beni kurtarmiyor:)
Gunde 2.5 lt su içeceğim.
2 fincan çay içeceğim.
saat 08.00-09.00 arası kahvaltı yapıp akşam 19.00 da yemegi sonlandıracagim.
Ara ogunlerde sut gurubu ve meyve tüketecegim ki tatli ihtiyacimi beni alistirmayacak sekilde karsilayabileyim..
Şimdilik böyle..

Yanlış yazıyı duzeltiyorum:
Beni aciktirmayacak şekilde karsilayabileyim..

Günaydın
Ilk kahvalti raporunu vereyim hemen

1 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
Yarim domates
Yarim kk peynir
5 zeytin
Maydanoz
2 dilim k ekmek

Feraceli Feraceli den ornekle yanina da yeşil cay kondurdum:))
Cok iyi hissediyorum kendimi kac gündür kahvaltida yedigim börekler pogacalardan sonra boylesi daha iyi

Günaydın
Ilk kahvalti raporunu vereyim hemen

1 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
Yarim domates
Yarim kk peynir
5 zeytin
Maydanoz
2 dilim k ekmek

Feraceli Feraceli den ornekle yanina da yeşil cay kondurdum:))
Cok iyi hissediyorum kendimi kac gündür kahvaltida yedigim börekler pogacalardan sonra boylesi daha iyi
Afiyet olsun harika bir kahvaltı :KK66:

canım hiç merak etme. 3 çocukla da çıtır olursun. yeter ki vazgeçme... ben de 5 tane var. ramazanın sonuna doğru 38 bedendim. şimdi bi 5 kg aldım ama kendimi başlamaya hazır hissettiğimde onu da vericem inşallah

canım hiç merak etme. 3 çocukla da çıtır olursun. yeter ki vazgeçme... ben de 5 tane var. ramazanın sonuna doğru 38 bedendim. şimdi bi 5 kg aldım ama kendimi başlamaya hazır hissettiğimde onu da vericem inşallah

Masallah canim böyle cok cocuklu annelere çok saygım var benim.. 38 beden demekkk muhtesemsin. Bencede bu kadar cocuktan sonra hala 38 e girmeyi basarmis bir kadın 5 kiloyu gözü kapali verir inşallah..

Ara ogun 1 fincan sütlü sekersiz nescafe gold

Öğle yemegi
2 tavuk but 2 kaşık pilav 1 kase cacık

Ara ogunde sütlü kahvenin yanında yarım paket form bisküvi vardı unutmusum:)

Hepimiz aslında birbirimize o kadar benziyoruz ki :KK66:

Malesef öyle canım kilolu bütün kadınların sıkıntıları dusunceleri aynı. Ben bazen kilolu ama cok neşeli kadinlar görünce ilk bakista ne kadar da kendisiyle barışık diyorum hayranlık duyarak.. sonra sohbet muhabbet ilerleyince o insanin içindekilerinde benimkinden bir farki olmadığını görüyorum..
Özgüvenli olmak,zayıf olmak,bakımlı olmak bunlar birbiriyle baglantili. Biri olmayinca digeride olmuyor..

Ara
1 şeftali ve Yarim kase yogurt

Aksam kendimi tutamadigim icin 1 cay kaşığı cikolata sürülmüş küçük bir lokma ekmek
2 kasik pilav
1 kucuk kase yogurt icine biraz pul biber ve 2 dilim ekmek dogradim..

Yine o tatli ve karbonhidrat krizini iyi atlattim :) bi an korktum kendimi kaybetmekten

Akşam ara öğünüm: bir anda 2 kaşık pilav yerken buldum kendimi bu aralar pilava acaip duskunlugum var nedense:KK43:
1 kupa sütlü şekersiz nescafe

Günaydın :)

Kahvaltidan once 2 bardak su ictim. Kahvalti: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 5 zeytin, 1 dilim peynir, maydanoz, 2 dilim kepek ekmegi yeşil çay

Duygu ve düşüncelerime gelince.,
Artık bu kilolu halimden cok sıkıldım yaşımın üstünde göründüğümü soyleyenlerden sıkıldım girdigim her ortamda fazla yer kaplamaktan sıkıldım.
Kendime yapmak istedigim her bakimi bu kilolu halimle yapmayi para ziyani olarak gördüğüm icin ertelemekten bıktım.
Imali bakislardan gelin oldugum icin zayif olan eltilerle arada kıyas yapilirken kilomla ilgili nitelendirilmekten sıkıldım. .
Vel hasıl benim ben olabilmek,kendimi iyi hissedebilmek için zayiflayip hafiflemekten baska carem yok.

Üçüncü çocuğu istiyorum ama biraz zayiflayip sonra hamile kalmak istiyorum.
Hamile kalsamda kontrol altinda tutacagim kendimi ve lahusaligi da atlatip çıtır bir hatun olmak istiyorum..
Üç çocuk annesi bir çıtır olmak istiyorum:) hiccc tezat degil bence:)
Ben de istiyorum

X