Planim o yönde. Takmicam. Esimin de psikolojisini bozdum. Dediklerin cok dogru. Ben fasulyeye koptum ama hahahahaha cidden adamlarda etkileniyor.
Geçen ay ben boyle bisey yaşayınca garip bisey oldu mesela.
Kafam bozuk yatak odasindan çıkmıyorum esim oturma odasinda takiliyor e kolaymi aylardir görmediğin cift cizgiyi gormussun ama sonuc negatif
Neyse sabah uyanmis esim,makinayi boşaltmış,kahvalti hazirlamis. Geldi beni uyandirdi. Hadi ilacini ic yumurta yapiyorum diyo, tiroid ilacimi icip 20 30 dakika sonra yemek yiyebiliyorum. Sonra sofrayi topladı falan
Ben şok acaba hangi dagda kurt öldü diyorum

Yani normalde bana yardimci olur ama boyle jestleri yoktur pek of onada üzülüyorum zaten
Valla kendimi dinlemicem
Zaten havalar ısındı spora baslicam. Yürüyüş. Geçen esim hadi kalk kalk yuruyuse gidelim dedi 2 gun evel ben sabah uyudummmm dedim uyanmadım. Dengesiz yasiyoruz biraz. Almis kopegi gezmis.
Bende ona takilcam. Simdi ben bebek isine sarmaya başladım. O da bana sarmaya başladı. Kafami dagitmami istiyor yazik. Bana egzersiz videosu falan aciyor televizyona baglamis ceptelefonunu bak hayatim yap bunlari falan diyor. Benim kronik agrilarim da var.
O arkadasini anliyorum bende bendede sivilce işleri başladı hafiften. Bende baslicam cidden haa. Tobe tobe
Bu rahim filmini cekileyim bugun doktora dicem 3 ay rahat takilcam. Asilama dusunuyordum onumuzdeki ay ondan da vazgeçtim
Beynimi ve kendimi yemicem.
Sigarayi birakma planimda var tabi. Ya abinde cok tatli ama :) yazik telaslanmis o da . Herkesi etkiliyoruz aslinda cevremizde.
Farkinda olmadan tabi.
Zaten oturunca kös kös mutsuz mutsuz derdimizi bilenler anliyor
Ve doktor bana dediki Hayat,cocugun olcak merak etme stres yapma sen bana birak.
Bilirsin doktorlar boyle konudmaz pek
Mesela oda stres yapma dedi ama zoruma gitmedi
Esimde bana dioki bak doktor ayni seyleri soyluyor. Doktor sigara icinde biseler soledi. Ama biz soyleyince yook takmiyorsun dio... Esime de gun doğdu ha laf solemek için basak ya hani.

cennetim benim.uyuyor deminden beri uyandirmaya çalışıyorum. Insallah burda seviniriz hep birlikte. Cok guzel moral verdin bana kuzum.