- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
öncelikle keşke gerçek olmasaydı diyorum ama maalesef gerçek. altın konusunda çevrem hep ailesi seni istemiyor istese özenli davranırdı dedi ki olay sadece altın değildi hep özensiz ve vurdumduymaz davrandılar ben de iyi niyetlerine verdim. çok şükür ailemin durumu iyi kendim çalışıyorum onlardan gelen parayla altınla zengin olacak değilim ama değer verildiğini görmek herkes gibi benim de hakkım diyorum. değer de sadece altınla olmuyor yaşanılan her konuşmayı buraya yazmadım ama çok kalp kırdılar diyeyim siz anlayınsallıyor da nişanlı mı yoksa konu sahibi mi? bilmiyorum ama nedense bu konu bana çok inandırıcı gelmedi.
konu sahibinin 1-2 ay öncesi için çevresindekilerin nişanda takılan altınları az bulması nedeniyle "acaba yanlış mı yaptım?" diye konusu var. sonra "nişanlım agresif, öfke kontrolü sorunu var. nasıl kendimden soğuturum?" konusu epey bir gündemdeydi. şimdi de bu.... (gerçekten merak ettim. askerdeyken bu kadar uzun uzun telefon görüşmeleri yapma imkanı var mı? konu sahi nişanlısını kendinden soğutmak istediği dönemde videolu görüşmelerden bahsediyordu)
dedim ya, nedense bu konu bana çok inandırıcı gelmedi.
fazla şüpheci oldum BDV okudukça sanırım...![]()
agresif konusuna gelince nişanlım hep agresifti inkar edemem ama hiç çığrından çıkmış halini görmemiştim bana ya da başka şeylere kızsa bile geçerdi siniri. ne olduysa nişandan sonra oldu beni cepte gördü sanırım kavgaların psikolojik şiddetin boyutu günden güne arttı en son tehditlere vardı hem de çok kısa bir zamanda. hem kendi hayatımı hem seni bitiririm noktasına geldi.
görüntülü konuşmaya gelince de açıklamıştım nişanlım er değil astsubay telefonu istediği gibi kullanıyor koğusta değil 4-6 kişilik odalarda eş rütbeli askerlerle birlikte kalıyor. gün içinde ve akşamları istediği gibi beni arayabiliyordu yani. silah konusunda ise şunu diyebilirim nişanlımın 2 tane kendine ait silahı var doğuda görev tapıyor silahlar hep yanında ve dolu çok kez gösterdi bana kavga etmiyorken. hatta üzerine zimmetli bilmem kaç tane mermisi varmış diye anlatıyordu
intihar olayı blöftü değildi bilmiyorum ama ilk kez beni bununla tehdit etmedi gerçekten sorunları var sanırım nişandan sonra bu 3. kavgamız hepsinin sonu intihara çıktı. normal bir insandan bahsetmiyoruz yani.
ben kendi eş rütbeli arkadaşlarıyla görüştüm telefonda zaten onlar biz gereğini yapıcaz dediler. birliği aradığımda kimdi görüştüğüm bilmemem dinledi tamam dedi aldığı cezaları sonra bana başka asker sormadığım halde anlattı ben de hayırlısı olsun keşke hastaneye sevk etselerdi böyle eksik olmuş dedim bilemem ben karışamam dedi.