- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi muteber123
-
Kesinlikle. Hayat sizin hayatınız söyleyin rahatlayın.Ben 8 yıldır açılmayı düşünüp daha bu yıl atandıktan sonra bunu yaptım babama bunu mesajla söyleyeceğim cesaretimi toplamam gerekiyor, yalan söylemek her açıdan zarar verecek, gelecekler ve ben stresli bir şekilde görmesin etmesin diye uğraşacağım aslında ilk atama da kiraları falan ödemişti onları geri ödedikten sonra söyleyeyim diyordum 15 tatilde gelecekler normalde onu da idare edeyim dedim, sonra hastaneden ben de göz sırası varsa baktırayım falan demeye başladı şu an gelmeden önce mesajla anlatacağım, hayatımda çok büyük değişiklik olmadığını, stresin artık bana zarar verdiğini, dürüst bir hayat istediğimi yazdım, ki stres cidden kitledi duygusal olarak hislerim yok şu an hiçbir şey hissedemiyorum, kiraları da yine atarım vicdanen bende bir yükü kalmaz ama yalan söylemeden dürüstçe söylemem daha mantıklı değil mi?
Gerçekten babanız sizi siler mi bunun için ? Bence bu kadar sıkıntı yaptığınıza göre korkunuz büyük olsa gerek ama korkmayın 1-2 konuşmaz sonra barışırsınız . Ama gelmeden söyleyin çünkü gelip bide sinirle çıkıp gidicek kadar ters biriyse annenızde kendısıde rezil olmasın yollarda bide annenıze söylenip kadını üzmesinŞu an bambaşka şehirlerdeyiz ben atandığım için öyle görme şansı yok bambaşka bir çevredeyim kimse beni tanımıyor haliyle onları da annem zaten bir kaç kez babamın ağzını aramış böyle bişi olursa ne dersin diye olmaz öyle şey sorma bana böyle şeyler diye konuyu kapatmış ilk 2 sene önce atamayı beklerken söylediğimde de işte ben olmam falan demişti onu korkutmak için söylediğini düşünüyoruz ablamla merhametli biri ama büyüdükçe içinde kaybetme korkusu da olduğu için gönlünü kırmak istemiyorum ama kendimden de vazgeçmek istemiyorum çatışma da burada başlıyor
Dürüstlük her zaman mantıklı da baban nasıl biriBen 8 yıldır açılmayı düşünüp daha bu yıl atandıktan sonra bunu yaptım babama bunu mesajla söyleyeceğim cesaretimi toplamam gerekiyor, yalan söylemek her açıdan zarar verecek, gelecekler ve ben stresli bir şekilde görmesin etmesin diye uğraşacağım aslında ilk atama da kiraları falan ödemişti onları geri ödedikten sonra söyleyeyim diyordum 15 tatilde gelecekler normalde onu da idare edeyim dedim, sonra hastaneden ben de göz sırası varsa baktırayım falan demeye başladı şu an gelmeden önce mesajla anlatacağım, hayatımda çok büyük değişiklik olmadığını, stresin artık bana zarar verdiğini, dürüst bir hayat istediğimi yazdım, ki stres cidden kitledi duygusal olarak hislerim yok şu an hiçbir şey hissedemiyorum, kiraları da yine atarım vicdanen bende bir yükü kalmaz ama yalan söylemeden dürüstçe söylemem daha mantıklı değil mi?
Normalde yumuşak biri kinci sadece ama daha önce böyle bir şey de yaşamadık bilmiyorum yaniDürüstlük her zaman mantıklı da baban nasıl biri
Çok manyak sana zarar verecek hayatı zehir edecek bi tip değilse dürüst ol öyleyse kendine kafanı kapatmanın yasak olcağı bi hastalık bul vardır mutlakaNormalde yumuşak biri kinci sadece ama daha önce böyle bir şey de yaşamadık bilmiyorum yani
etrafınızda ailenizde akrabalarda yani hiç açılan oldu mu onlara karşı tepkisi ne oldu hiç kötü konuştu mu haklarında? Onlara laf söylemek bize düşmez diyen bir tipse bence sizde de bir kabullenememe sürecinden sonra atlatırsınız gibi geldi bana. Hayırlısı olsun inşallah aranız bozulmadan bu olayı atlatırsınızNormalde yumuşak biri kinci sadece ama daha önce böyle bir şey de yaşamadık bilmiyorum yani
Yeni taşındım gelip gideceklerdi, hiç gelmedi annemler daha önce şimdi küser getirmezse onları içimde kalır görmelerini istiyordum az yine de söylemeli miyim bilemiyorum bu konuda kararsız kalıyorum söylemeyince de bana stres oluyor garip bir durumÇok yakın bir zamanda en yakın arkadaşım açıldı babası hiç kapan falan dememişti aile olarak da açık biriler ama o kapanmayı seçmişti şimdi açılınca babası çok büyük kavga etti kötü kötü laflar etti. 1 hafta gibi bir süre konuşmadı babası ama en sonunda arayıp ağlamış. Babanız size ağır konuşursa sizde ona cevabınızı verin onun kızı olduğunuzu açıldığınızda hiçbir şeyin değişmediğini gibi laflar kullanıp biraz psikolojik baskı yapmanız lazım sizin de, sadece babanızı konuşturmayın ve bence saklamak yerine direkt söyleyin saklayınca illa bir şekilde karşılarına çıkabilir hatta daha kötü bir şekilde tepki bile verebilir sakladığınız için.
Olmadı ilk benim akrabalar falan da hepsi kapalı...etrafınızda ailenizde akrabalarda yani hiç açılan oldu mu onlara karşı tepkisi ne oldu hiç kötü konuştu mu haklarında? Onlara laf söylemek bize düşmez diyen bir tipse bence sizde de bir kabullenememe sürecinden sonra atlatırsınız gibi geldi bana. Hayırlısı olsun inşallah aranız bozulmadan bu olayı atlatırsınız