kendi karanlığımda boğuluyorum

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
evet ruh halimin açıklaması tam olarak bu
kendi karanlığımda boğuluyorum...bazen bi adım attığımı hissediyorum umuda doğru,el uzatıyorum biri tutsun diye ama sanki hep itekleniyor dahada dibe itiliyorum..psikolojim alt üst.aynada gördüğüm amanede bana çok yabancı.severdim eskiden kendimi,güvenirdim kendime bir zamanlar,dünya yansa umrumda olmazdı ve hep böyle olucağımı sanırdım (olmuyormuşş:((
çoğunuz bıktı benden..belki yine yardım değil alay edecek bazılarınız.herseyi göze aldım yine buraya geldim.çünkü ne gideck başka yerim var.nede derdimi sıkılmadan yargılanmaktan çekinmeden anlatabileceğim bir kimsem.derdimin dermanı psikolog aslında bunuda çok iyi biliyorum.ema en uygun yerler bile seans başı 150 tl isterken bu benim için imkansız.devlet hastanelerinide denedim ilaç yazıp gönderiyolar.beynimi uyuşturmaktan baska hiçbişeye yaramayan ilaçların beni daha çok dibe çektiğini hissediyorum
nişanlım bana hiç hata yapmadı diye gecinirken,aslında ne umulmaz yaralar nasıl gecmeyecek izler bırakmış ruh saglıgımda şimdi şimdi anlıyorum.
başta sedef olmak üzere kendi akrabalrından bi iki kişiyi daha sürekli övmüş durmuş bana
tabi sedefin yeri her zmn baska ona yaptığı övgüler diğerleriyle kıyaslanamaz bile
ben samimi olma demişim nişanlım söz vermiş sedef i görür görmez unutmuş sözünü arkamdan aynı tas aynı hamam
sedefe bir kötü laf etsem sen sedefi ne olarak görüyosunla baslayan arkasıkeslmeyen savunmalar yapmış,bana karsı bile onu korumuş
sedefin üstnde gördüğü tşörtü bile gelip bana anlatmıs sana çok yakısır öyle tşört giysene diye
dinlemek isteyen olursa bei bu hale getren sebepleri daha yazarım fazla uzamasın diye sedefe olan davranısları bu kadarla bitirip bana olan davranıslara geciyorum
dar kot gymiş gitmişim bazen yakıstırmıs nişanlım bazen çıta gbi duruyo bacakların diye eleştrmiş,tayt gymişim bu seni çok zayf göseteriyo diye eleştrmiş (göseteriyo diye bişi yok ben ztn çok zayıfım)baska bişi gymişim beğenmiş bak bu seni yapılı gösteriyo çok yakısıo sana demiş.yani farkında olmadan zayflığımı beğenmediğini bi şeklde vurmuş yüzüme .saçıma tşötrtüme herseyime bi elştiri yapmış.süslenip yanına her gttiğimde moral bozcak bişi duymuş ve lanet etmişim nişanlım için süslendiğime.anlatmakla anlayabilseniz keske öyle kötüyümki sedefi övgüyle anlatıp beğenipte bana yaptığı eleştriler aklıma geldikçe dişlerimi sıkarken yakalıyorum kendimi hiç iyi değilim hiç
evleniceğim insanın göznde bir melek bir prenses olmak isterdim.aa bu sedefti uydu buydu öyle doldum öyle kavgalar ettikki ben çirkef kıskanç ruh hastası gına getiren bıktıran bi insan oldum onun gözünde.
nerden nereye atlıyorum inanın ben bile anlıyamıyorum kendimi sizin anlamanız bekliyorum :((
konunun başını sonunu yakalayamıyo kafamı toplayamıyorum
tek bildiğim bu dipsiz çukurdan çıkmak
aynaya baktığımda kendimi beğenmek istiyorum eskisi gbi.özgüvenimi kazanmak istiyorum bu lanet sedef takıntısından beynimi kemiren düşüncelerden
bu değersizlk hissinden belkide herseyden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum işte bunuda beceremyorum!

Amanede neden ayrılmıyorsunbu adamdan?Eninde sonunda seni ruh hastası yapacak bu adam.

Sedef ile ilgili bir kaç konu görmüştüm,ömür boyu çekilmez ki istediğiniz gibi olmuyorsa ayrılın gitsin,bu durumda sevgi de kalmaz saygı da zaten,kendinize olan saygınızı kaybetmeden bitirin en iyisi..

Bu adama neden bu kadar bağlı hissediyorsun kendini. Farklı paylaşımalrın mı oldu onunla? Ayrıl bırak kafan da sende rahatla. Bu adamla evlendikten sonra sen kafayı yersin. 1 ay sonra da boşanırsın.

Amanede neden ayrılmıyorsunbu adamdan?Eninde sonunda seni ruh hastası yapacak bu adam.

defalarca denedim sayamadığım kadar çok.haklısınız ama sadece kendinizi benim yerime koyarak dinleyin anlamaya çalışın neolur
bu kadar beter anlattığım beni bu hale getren bu adamın beni deli gbi sevdiğinden zerre şüphem yok
bir dediğimi iki etmez beni mutlu etmek için herseyi yaptı bu zmna kadar
hiçbi zmn değişmedi asla umuresamz olmadı hiç uzaklaşmadı benden
ama o farkında bile değilken bu hale geldim işte ben
ilşkimizn ilk 5 ayında hep sedefe olan övgüleri dinledim yengesidir dedim kafaya bile takmadım
sonra sonra ztn burda herkesin bildiği sorunlar basladı işte yani bu konuda anlattığım bütün hersey bugnlerde yasanan şeyler değil
geçmişte yasıyorum ve acı cekiyorum
dün içim dopdoluyken nişanlıma hiçbişey anlatamadığım için içime atarken ona gülmeye çalışmak beni çok yordu olamayacak byerde öyle bir patladımki konuyu burda yazdıklarıma getrdim
herseyi anlattım arkadasıma anlatrmıs gbi herseyi
amacın beni yengene benzetmek çünkü senin için doğru kadın o dedim
beni gözünde seytan yaptın çünkü göznde melek olanda o dedim
yazmakla btmeyecek kadar çok şey içimde ne brktyse anlattım
bi ara açıklama yapmak için lafıma grdiğinde ztn kendimden gecmiştim ellerimi masaya vuravura agladım kahve bardağını fırlattım yeter diye bağıra bağıra,
lavaboya gtmek için kapıyı açtığımda iş arkadası kapıda ellerini kaldırmış bağırışımdan korkmuş içeri grememiş vaziyette bekliyordu(işyerinde ettik bu kavgayı)
işte orda anladım ben ne kadar zavalı bi hale geldiğimi.bi aptal olduğumu acınacak bi yaratık olduğumu
yüzümü yıkadım nişanlımın yanına döndüm bitti dedim bitti ben seni seviyorum annem babamdan bile önde tutuyorum seni nasıl böyle hissedebiliyosun dedi gitmek istedim karsı koydu
hastanede randevum vardı hastaneye gttim sonra esyalarımı almaya işyerine gttim nişanlımın yanına
kıpkırmızı gözlerle ilk kez zavallı bi şeklde
o bana bakıyordu yalvarıyodu hayatını mahvettim seni bu hale ben getrdim senn hiç bi suçun yok nabtysam ben yapmısım hersey benm yüzümden olmuş neolur beni bırak ben yapamıyorum sen beni bırak
benim yüzümden mutlu olamıyosun kafandakilerle yasayamıyosun diye agladı
kabul ettim içimin nasıl yandığını ben biliyorum ama
ordan çıktım piknik alanında ailemle iftara gttim
2 saat sonra oraya geldi sarıldık sanki öglende bunları yasayan biz değildik hersey çok güzeldi
psikopat gbi olduk aynı aglıyorum kavga ediyorus 5 dakika sonra sigara yaıkp hiç bişle olmamış gbi ee sonra diye muhabbet ediyoruz
yani oda çok saglıklı değil bu yasadıklarımız ikimizide mahvetti
basınız agrıttım çok uzun yazdım affola

Bu Sedef mevzusu bitmez.
Onlar Sedef'i seviyorlar,sahiplenmişler.Gelin değil,kanlarından canlarından akraba olmuş.
Kaçıp geldi diye kanatları altına mı almışlar ne olmuşsa olmuş artık.
Sedef çok değerli.Sedef'ten vazgeçmezler.

Nişanlın Sedef'ten sözetmeyebilir,görüşmeyebilir.
Ama bunları SEN istedin diye yapar.
Böylece nişanlını vazgeçirmiş değil,sadece engellemiş olursun.
Şimdi nişanlından ayrılsan,O yine Sedef'le içli dışlı olur.
Yarın evlenip boşansan,yine aynı şey...Engel kalkar,Sedef ortaya çıkar.

Kıssadan hisse,nişanlın aslında seni anlamıyor,sana he he diyor.
Yarın öbürgün der mi bilinmez.
Üstelik sadece nişanlının değil,tüm ailenin tavrından rahatsızsın.
Ve evet haklısın bir laubalilik,bir acayiplik,bir dayatma var.

Sindiremiyorsan bırak gitsin.
Yazıktır yahu...Sen şimdi engüzel günlerini yaşıyor olmalıydın.El üstünde tutuluyor olmalıydın.
Elti sorunu,hasedi,kıskançlığı çok yaşanır ama böyle değil.

Herkes gibi bende defalarca sordum; neden ayrılmıyorsunuz o adamdan ?
Bu kadar kötüyken herşey hangi neden mecbur tutabilir ki onunla evlenmenize ?

cnmm sen nşanı atmadın mı hala bak daha beter olacaksın uzak dur şu çocuktan

''Ben seni bırakamıyorum, sen beni bırak'' diyen hiçbir erkek dürüst değildir..
Zamanı geldiğinde arkasına bile bakmadan gider.
Sizde inanmayın. Bu kavgalar, saygı yitirmeleri, krizler, sonrasında iki tahrip ruhun tekrar birbirlerine sarılması, şimdiden aile sıkıntıları..
Bunların tüm birikimi evlendiğiniz ilk ay sizi-evliliğinizi bitirir ya da yıllarca mecburiyetten kalmak zorunda kalırsınız.

Kendinizi benim yerime koyun, hak verin v.s diyorsunuz. Hak vermiyorum ben. İsterseniz kurtulursunuz bu hayattan.

Evlilik zulum değildir.. Evlilik yok oluş değildir.

öncelıkle her kız begenılmeyi iltifatı sever.. çünkü bu insanın kendıne olan inancını,özguvenını pekiştirir..
hepımız evlendgmz kişi bizi bebek gbı sevsın, güzel oldgmuzu söylesın iltifat etsın isteriz..
biz kadınlar böyleyiz işte =)))) sevıoruz pohpohlanmayı :D
eleştri illa ki olur. sende yerı geldgnde ona yakısmayan bi şeyi eleştrırsın.. bak aslında şunu şöyle yapsan daha ii olur falan fılan ama kırmadan""""" karsındakını inciltmeden.
bence kesınlıkle özguvenını yitirme..
hem bu kıyaslama olayıda nedır yaa böyle.. sedef öle sedef böle falan dıye.. bunun senı ne kadar kırdgnın farkında bile degıl.
beyfendı begensın dıye de çaba içine girme bnce cnm. amaaaaaan ister begensın ister begenmesın. kafana bıle takmaaaa.
sedef bunu gıydı sende giy.. olaya bak :/ ne bu yaa.. bırak sen sedefe özenecegne sedef sana özensın. kmseye benzemek zorunda degılsın tatlm..

Son düzenleme:
Kendi mutsuzluğu kendin yaratıyorsun. Sedef'e bu kadar taktınsa ve bu takıntınla başedemeyeceksen ayrılacaksın. Ayrılmıyorsanda kendi düşen ağlamaz diyeceksin.

defalarca denedim sayamadığım kadar çok.haklısınız ama sadece kendinizi benim yerime koyarak dinleyin anlamaya çalışın neolur
bu kadar beter anlattığım beni bu hale getren bu adamın beni deli gbi sevdiğinden zerre şüphem yok
bir dediğimi iki etmez beni mutlu etmek için herseyi yaptı bu zmna kadar
hiçbi zmn değişmedi asla umuresamz olmadı hiç uzaklaşmadı benden
ama o farkında bile değilken bu hale geldim işte ben

cnmm sen öyle zannediyorsun bu çocuk seni sedef için hiçe sayıyor :47:
yani siz yanılıyorsunuz mutlu etmek için elinden geleni yapmıyor
biraz uzak durun açıklama yapmadan uzaklaşın zaten yapmışınız yeteri kadar açıklama böyle ona karşı koyamadığınızı belli ederseniz sonunda siz en çok üzülen taraf olursunuz:19::19::19:
hiçbirşey olmamış gibi konuşmayın uzaklaşın biraz inanın bu sizin içinde onun içinde en iyi olan bu bence ama birdaha o hiçbir şey olmamış gibi davrandığında karşılık vermeyin çünkü biryerden sonra artık hiçç mursamaz

gönül isterki bırak kurtul amaaa senin onu bırakmaya niyetin yok bağışıklık kazanmışın onun dengesizliklerine, o sizin alışkanlığınız olmuş siz onsuz olamam gibi düşünebilirsiniz ama yanılıyorsunuz yapabilirsinz

Gene mi Sedef?
Gerçekten anlayamıyorum bu adama bağlılığını?
Nişanlının da Sedef'e bağlılığını anlayamıyorum...
Kaynananlar keza öyle.
Ve eşinin Sedef sendromuna, abisinin sessiz kalmasını hiç anlayamıyorum, bir iğrençlik var ama çözemiyorum... :37:

esim cok fazla övmesede benzer bi durumu bende yasiyorum ve cok iyi anliyorum...

böylesine laubali bi insanin ne kadar can sikabilecegini....

üzgünüm ama insanlar bazen kendilerini bile bile ateşe atıyorlar ya o zaman hiç üzülmüyorum

sen kendi değerini bilmezsen elalem hiç bilmez

neymiş sana olan sevgisinden şüphen yokmuş ondan 6545123 kere sedefle ilgili konu açtın deme :ss:

Nişanlınızın size olan sevgisinden şüpheniz yoksa eğer, yengesi ile ilgili
tüm soruları kafanızda tutmanız anlamsız. Şüphe yoksa, sorun da olmaz.
Ama siz aslında sevgisinden şüphe ediyorsunuz ve bunu kendinize
itiraf edemiyorsunuz. Canınızı sıkmış olan durumların tümü bu şüphenin
ürünü. Kendinizi kandırsanız bile, özgüveninizi yitirmiş olmanız durumun
vahametini ortaya koyuyor...

Nişanlınızı hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz ama onun sizi oturtmamış
olması ilişkinizin başlıca problemi...

Sevgililik ve evlilik çok farklı durumlar... Şapkanızı çıkarıp önünüze koyup
şimdi düşünmezseniz, ileride düşünmeniz gerekenler, sorumluluklarınız
daha fazla olacak.

Ve size bir tavsiye, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Emin olduklarınız,
aslında sizin görmek istediklerinizdir... Bunu kabul etmelisiniz.

Nişanlına mail at,buraya açtığın konuların linkini yolla.

siz bu adamla ewlenince buraya daha çok sedef konusu açıcaksınız
herseyi daha cok görüp daha çok yaşicaksınız..
siz nişanlınızı sedef konusunda konuşmamasını sağlamaya calısıyosunuz ama
o kız hakkındaki düşünceleri sewgisi saygısı değişmicek..
bi kere o kız bütün ailenin gönlünü fethetmiş
ne yaparsanız yapın hiçbişi deişmicek
yaşadıklarınızı bi nevi anlayabiliyorum
ruh sağlıgınız bozulmuş yazık deil mi size..??

Back
X