kendi karanlığımda boğuluyorum

çok teşekkür ederim yorumunuz için.haklısınız çok iyi anlamışsınız içimde yaşadığım şeyleri bunun içinde ayrıca teşekkürler
bende kaynanamla tartısmamın iyi olduğunu düşünüyorum içimi döktm hep bende birikiyodu ruh saglıgım bozuluyodu o güllük gülistnlık devam ediyodu canımı sıkmaya
he bundan sonra daha çok bilendi bana karsı eminim ama en azından dediğin gbi artık dert sahibi sadece ben değilim birazda onların içine dert olsun çoünkü bıktırdılar elbirliğiyle hepsi birden
dediğin gbi susmaya devam etsem iyi kız hoş kız demedikleri gbi tepeme çıkçaklardı iyice
yani bu boşalış eni sonu olacaktı bi kıyamet kopacaktı emindim
oldu btti işte sonrasına bakıyorum artık.bakalım daha neler bekliyor beni

sen kimsin ve amanede'ye ne yaptın?:9::9::9::9:
cidden amanede sonunda aklıbaşında bişeyler yazmaya başladın.şöyle işte,böyle cevaplar verki herkesin yazası gelsin.

amanede nişanlının istediği bir ev hanımı olabilecekmisin sen
çünkü zor dedikleri
devamlı iş yap yemek yap temizlik yap gık deme üstelik kayınvaliden ne derse desin gıkını çıkartma
sen şimdiden kayınvalidenden soğudun ve bu konuda haklısın
yarın öbürgün o kadın durmadan bişey çıkartır canım
az geç kaldı diye yok bizi unuttun ben seni iç güveysimi verdim filan bu laflar hoş değil ve bu zihniyette insanla uğraşmak zordur
üstelik nişanlınında bu konuda ailesiyle hemfikir
devamlı hizmet edecek dediğin gibi oturup keyif yapmayacak ne olursa olsun aileye karşı gelmeyecek birini istiyo nişanlın
kendin diyosun kuzenine kusur buluyo ama evi temiz insan ağırlaması güzel diyee
eee daha ne olacaktıki
kusura bakma ben nişanlını kötülemek istemem ama sen anlattıkça farklı şeyler farklı sorunlarda çıkıyo
sen bu ailede rahat edemezsin canım
ne kayınvalidenlerde nede nişanlınla rahat huzur görmezsin
bu aile kendilerine kul köle arıyo açıkçası
sen kapını kapatamazsın bunlara izin vermezler
nişanlın seni seviyo olabilir ama bak şimdi bu dediğimi ilerde daha iyi anlarsın
şimdi kavuşma hevesiniz var özlüyosunuz filan ama aynı eve girdikten bikaç yıl sonra yavaş yavaş evlilik monotonlaşıyo ve işte bu dönemde zamanında kabullendiğin affettiğin hataları kusurları sorunları affedemiyosn gözüne batıyo
ve eğerki sen nişanlının istediği gibi bir ev hanımı karakterindeysen tabiki sorun olmaz ama o kadın olmak çok zor çok yıpratır seni eğerki öyle biri değilsen
ittire kaktıra bikaç yıl gitsede sonrasında zaten sen pes eder dayanamazsın
birini mutlu etmek için taviz verip kendini değiştirmeye çalıştıkça en çok sen üzülür en çok sen yaralanırsın canım
vu tarz düşüncede erkeklerle evlilik zordur napsan değişmez onlar
anaları öbür taraftan doldurdukça onlar gelir seni yönlendirmeye çalışır
o kayınvalideler kendi yaptıramadıklarını oğullarına söyleyerek yaptırtırlar insana

nişanlım bana açık açık ben böyle birini istiyorum demedi tekrar söylüyorum bu benim gözlemlerim.ama byerde haklısın canım
yalnız kmse için kendimi değiştrmeye niyetim yok
tabiki yemek yapar evi temzler güler yüzle karsılarım
ama anlıyosun işte beni saçını süpürge eden kadın modelinede gremem
ki ztn nişanlım çok iyi tanıyo beni haksızlığa susmıycamıda kendimi ezdrmiycemide
btün günümü mutfakta gecrmiycemide çok iyi biliyo.dediğim gbi elimden geleni yaparım ama elimden gelenin fazlasını bekleyemez.
çünkü onun gözündeki doğru kadın modeline grcem diye ben mutsuz olamam
beni tanıyo böyle olduğumuda çok iyi biliyo kabullenipte bu yola çıkıyor
tabi sonradan ne olur tavrı bilmiyorum
k.v ztn şimdide öyle kendi yaptramadığını nişanlıma söyler yaptrabilmek için
ama nişanlıma işlediğini yani yaptıklarının etki ettiğini görmedim
umarımda görmem teşk ederm cnm yorumun için

nişanlım bana açık açık ben böyle birini istiyorum demedi tekrar söylüyorum bu benim gözlemlerim.ama byerde haklısın canım
yalnız kmse için kendimi değiştrmeye niyetim yok
tabiki yemek yapar evi temzler güler yüzle karsılarım
ama anlıyosun işte beni saçını süpürge eden kadın modelinede gremem
ki ztn nişanlım çok iyi tanıyo beni haksızlığa susmıycamıda kendimi ezdrmiycemide
btün günümü mutfakta gecrmiycemide çok iyi biliyo.dediğim gbi elimden geleni yaparım ama elimden gelenin fazlasını bekleyemez.
çünkü onun gözündeki doğru kadın modeline grcem diye ben mutsuz olamam
beni tanıyo böyle olduğumuda çok iyi biliyo kabullenipte bu yola çıkıyor
tabi sonradan ne olur tavrı bilmiyorum
k.v ztn şimdide öyle kendi yaptramadığını nişanlıma söyler yaptrabilmek için
ama nişanlıma işlediğini yani yaptıklarının etki ettiğini görmedim
umarımda görmem teşk ederm cnm yorumun için

yok tatlım ben zaten senin yorumun üzerine konuştum
senin gözlemlerin üzerine yazdım
tabiki sonuçta sen nişanlını bizden daha iyi tanıyosun ben zaten açık açık ayrıl veya ayrılma diyemem sebep olamam sadece açtığın konulara nacizane fikrimi söyleyebilirim
tabiki sonuçta hayat senin hayatın belki çok doğru yapıyosun ayrılmamakla belkide hayatının yanlışını yapacaksın evlenerek
belkide zor günlerin olacak sonra düzelecek bunu bilemem sadece aklındaki sorunların açıklığa kavuşması açısından söyllüyorum o kadar
kayınvalidenin sen kendini ezidrmezsin anladım demesi hiç hoşuma gitmedi bunu düşünen zihniyetten pek hayır gelmiyo
zira benim kayınvalidemde böyle ama ben öyle değilim :ssz:

yok tatlım ben zaten senin yorumun üzerine konuştum
senin gözlemlerin üzerine yazdım
tabiki sonuçta sen nişanlını bizden daha iyi tanıyosun ben zaten açık açık ayrıl veya ayrılma diyemem sebep olamam sadece açtığın konulara nacizane fikrimi söyleyebilirim
tabiki sonuçta hayat senin hayatın belki çok doğru yapıyosun ayrılmamakla belkide hayatının yanlışını yapacaksın evlenerek
belkide zor günlerin olacak sonra düzelecek bunu bilemem sadece aklındaki sorunların açıklığa kavuşması açısından söyllüyorum o kadar
kayınvalidenin sen kendini ezidrmezsin anladım demesi hiç hoşuma gitmedi bunu düşünen zihniyetten pek hayır gelmiyo
zira benim kayınvalidemde böyle ama ben öyle değilim :ssz:

canım ztn kaynanamdan hayr beklemiyorum artık.hep ayrımcılık yapmasına ragmen iyi olmaya çalıştım yüzüme gülünce ısındı bana anlaşcaz diye düşünmüştüm ama gecen aksam anladım ben onu o yüzden evleniyim kapımı kapatayım tek isteğim bu.ha senn dediğin gbi belki ii yapıyorum ayrılmakla belkide hayatımın yanlışı onuda rabbim bliyo işte ona sığındım..

bu arada babamın olanlardan haberi yok yarın nişanlının ailesini aiftara alalım arada konusayım babasıyla dedi.kontrm yok tm ben nişanlım arayınca haber yollarım dedim.nişanlım aradı söyledim yarın iftara bekliyolar diye.
yarın kaynanamlar iftara gelcek yani.zor bgün beni bekliyo offfffffffffff

canım ztn kaynanamdan hayr beklemiyorum artık.hep ayrımcılık yapmasına ragmen iyi olmaya çalıştım yüzüme gülünce ısındı bana anlaşcaz diye düşünmüştüm ama gecen aksam anladım ben onu o yüzden evleniyim kapımı kapatayım tek isteğim bu.ha senn dediğin gbi belki ii yapıyorum ayrılmakla belkide hayatımın yanlışı onuda rabbim bliyo işte ona sığındım..

bu arada babamın olanlardan haberi yok yarın nişanlının ailesini aiftara alalım arada konusayım babasıyla dedi.kontrm yok tm ben nişanlım arayınca haber yollarım dedim.nişanlım aradı söyledim yarın iftara bekliyolar diye.
yarın kaynanamlar iftara gelcek yani.zor bgün beni bekliyo offfffffffffff

inşallah onlardaan uzak durmayı başarabilirsin canım
zira çok zor oluyo
kendilerini saydırma derdine düşüp kaynanalık yapmaya çalışıyorlar zorla
zamanındaki kendi ezilmişliklerinin acısını senden çıkartmaya çalışıyorlar
senin psikolojin bozulmuşmu mutsuzmusun hiç önemi yok onlar için

inşallah onlardaan uzak durmayı başarabilirsin canım
zira çok zor oluyo
kendilerini saydırma derdine düşüp kaynanalık yapmaya çalışıyorlar zorla
zamanındaki kendi ezilmişliklerinin acısını senden çıkartmaya çalışıyorlar
senin psikolojin bozulmuşmu mutsuzmusun hiç önemi yok onlar için

haklısın canım varsa yoksa kendileri yaşını başını almış insanlar bizle uğraşıp ne kazanrlar anlamam.allah hepimize kolaylık versn bişey diyemiyorum artık

istanbuldaysan eğer Yedikule hastanesinin psikiyatri bölümüne iyi diyorlar.Özele paran yetmiyorsa devlette derman bulursun inşallah.Allahım sabırlar ve şifa versin canım sana

Back
X