Kendi kendime ediyorum

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.224
978
323
Kızlar merhaba. Konuyu acıp acmama kısmında kararsız kaldım. Ne kadar herşeyin bilincinde de olsam sizlerin bakış açısını da merak ediyorum.. Biz demiştik diyenler bile olacak 3 yıllık ilişkim var. Daha öncede konu acmıştım. Evlilik düşünceleriyle başlayıp hiç bir adım atılmayan.. Gecen sene ekim gibi ayrıldım yeterince oyalandığım aptal yerine koyuldugum için.. Ama bu şubat barıştık yıne kendi adım attı. Bu sefer hiç bir beklentim( evlilik) olmadan başladım bu ilişkiye. Özlemiştim aşırı üzgündüm ,... Kendi ayrı eve cıkmış.. Şubattan bu yana beraberiz yanına giderim ev ortamında görüşürüzz.. İlk başta bana iyi geliyordu ayrı ev beraber daha fazla vakit geçiriyoduk yemek tv oyun.. Ama artık o kadar sıkıldım ki.. Monotonluğundan, eve bağlı oluşundan , hiç bir plan yapmayışından.. Adam evi seviyor.. Ben cok sıkıldım anlatamam size.. Doğa yürüyüşleri, denize girmek , faaliyetler yapmak istiyorum.. Evet daha öncede böyle oluşunu biliyodum hep öyleydi hiç değişmedi.. Onu değiştirmek içinse asla uğraşmıyorum.. Terapiye gittigim kadın bana + ve - olacak şekilde ilişkime dair liste cıkarmamı istedi.. Ve bu ilişkinin bana kattıgı hiç bişey yok.. Ben ayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim.. Fuckboddy gibide degiliz. Adam zor zamanımda yanımda olur.. Şefkatıyle sarar sarmalar, erkek sinekten bile kıskanır. Ve ona göre problem yok şuan ilişkide. Bana: durduk yere neden nerden cıktı ayrılmak diye sorucak.. Huysuz bir kız gibi devamlı ayrılmaktan ben sıkıldımm :)) Yaklaşımlarınız nasıl olurdu ona karşı

Devamlı ayrılmayın net olun kesin olun öyle ayrılın kararsızlık çok kötü birşey ayrıca evlensin öyle evde oturun evine gitmeyin derim erkekler rahatlığı zaten seviyor..

Monotonluktan sıkıldığını söylesen, hatta ondan yapmasını beklediğin olan programı sen yapsan, monotonluk gerçekten ilişkiyi öldürüyor. Sevgi azaltıyor ama bence hemen ayrılma.

Plânları sen yap. Beni de tutup kolumdan biri dışarı çıkarmazsa evde aylarca yaşarım ama çıkarsam da muazzam keyif alırım. O da belki asosyal değil de benim gibi potansiyel sosyal bi kişiliktir.
daha önce ben yapıyordum plan ama hep erteliyordu bahane üretiyordu. Trafik , kalabalık vs.. Anlabiliyorum onuda her yer tıklım tıklım ama bu kadarda eve kapanmak olmaz.. Artık dedigim gibi bi yerelre gidelim onu yapalım bunu yapalım heveslerim bitti.. İstiyorum ki oda istesin planlasın..

Monotonluktan sıkıldığını söylesen, hatta ondan yapmasını beklediğin olan programı sen yapsan, monotonluk gerçekten ilişkiyi öldürüyor. Sevgi azaltıyor ama bence hemen ayrılma.
emekliler gibi takılıyoruz evde.. Üstelik hiç bir yere varmayan gelişi güzel olan bu ilişkiyi devam ettirmekte anlamsız geliyor.. Ne yaşayabiliyorsun doya doya ne de bir amaç var.

Seviyorsanız tadını öğretin bence, sonra o da planlama aşamasına geçer. Ama sanki siz de sıkılmışsınız gibime geldi. Eğer sevgi yoksa ve çabaya değer görmüyorsanız dışarda eve girmeyen bir sürü tip var, biri illaki çıkar karşınıza. Sanki evliymişsiniz de sıkılmışsınız gibi olmuş.

Evliligin demosunu yasatayim bari de sussun otursun yerine yaklasimi olmus sanki.. Bu dusuncelerini karsisina gecip anlatmalisin beklentilerini isteklerini soylemelisin bence. Ha bi de karakter degismez ama davranislar eger istekli olursa degisebilir bence. Belki keyif almayacagini dusundugu aktivite 1 kere sizinle yaparsa cok hoşuna gidebilir.. Denemek lazim.

Sevgimi alışkanlıkmı bende ki bende çözemedim

:) iyiki evlenmemişim diyorum.. Dolu dolu yaşamayı eglenmeyi gerçekten seven biriyim.. Mesela faaliyet olarak bowling oynattım buna.. Sordum keyif aldın mı sevdin mi diye. Sevdim balım tabiki dedi.. Ama Daha sonra hiç bir adım atmadı hadii yine yapalım diye..

Sen zaten ayrılmaya karar vermişsin balım evlilikte yakın gelecekte gözükmüyor. Nasıl derim huysuz kız olmam diye düşünüp durmanın sebebi pişman olup geri dönersem diyemi ? Çünkü sen hangi nedenden ayrılırsan ayrıl yine o, o şekilde düşünecek.

İkinizin karakteri de uymuyor bitmesi daha uygun değil mi?
Siz onu değiştiremezsiniz, o da sizi.
Bakış açılarımız aynı ,görüşlerimiz birbirine fazla yakın.. Yani aşırı bagnaz birileri de degiliz.. Ama gel gelelim hayattan keyif alma , zamanı değerli geçirme kısmında aşırı uyumsuzuz. Bitmesi inanın uygun.. Ama bu zamana kadar hep ayrılan ben oldum.. Şimdi tekrardan bunu dile getirmeye çekiniyorum.. Tekrardan barışırmıyız düşünceleri de kafamda var. Ama ben böyle gitsin istemiyorum ilişkinin.

Pişman olup geri dönmek olayını artık yaşamak istemiyorum.. Her seferinde aynı gidişatla karşı karşıyayım..evlilik dedigim gibi beklentim dışında.. Nedense bir gün ne huysuz kızdı , ya aklı fikri evlenmekti diye düşüncelere girsin istemiyorum. Cok saçma bu olayda biliyorum

Hayattan beklentilerimiz ve yaşam tarzımız birbirini tamamlamıyor ve uymuyor de.. bitir.. benim taa burdan içim şişti sen nasıl katlanıyosun bu kadar mıymıy insana yaa?

Canım haklısınız da iki ayrı birey olarak çok iyi olunsa veya uyum sağlansa da yaşam tarzı olarak uymayınca da ciddi sorun oluşuyor, ben üzülmeni istemem açıkçası..yine aynı şeyler olacak çünkü.
Mesela benim çocukluk arkadaşım bu nedenle boşandı diyebilirim.
Haftada bir gün tatilleri vardı ve adam sadece evde yatıp telefonla ugrasmak ıstıyordu. Sonunda ayrıldılar.

“Ben ilişkimde bunları bunları istiyorum. Amacım seni değiştirmek değil ama böyle de kendimi mutsuz hissediyorum.
Seni zorlayarak bir şey yaptıramam zaten öylesi de içten olmaz. Bizim hakkımızda ne hissediyorsun” vs vs.

Bu tarz bir konuşma yapıp orta yola gelmesini bekleyebilirsiniz veya isteklerinizi belirtip karşılanmadığını görmenin rahatlığıyla ayrılabilirsiniz.

Dile getirmek istediklerim bu şekilde.. Ama karşısında dile dökmek ölümm gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…