- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
Bu erkek milleti o kadar çakal ki ayakta uyuturlar ruhumuz duymaz...!!
Kesinlikle öyle , yapmaz demiyorum yapar ama şuana kadarda açıgını yakalamadım varsa da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkek milleti o kadar çakal ki ayakta uyuturlar ruhumuz duymaz...!!
Hımmm senin arkadaşlarının da düşündükleri de ilginçmiş.
Boşa vakit geçirme derim.
İnan zaman hızla akıyor,elbet kendine layık birisi ile karşılarşırsın.
Yok canım bizimkinde böyle abuk sabuk şeyler yoktu ... bütün ailesi, arkadaşları beni biliyordu.. sürekli evlilik konuşuyorduk.. bebeğimiz olursa kime benzeyeceğine kadar.. seninkine gelecek olursak bu adam resmen seni gizliyor.. insanlara gösteremiyor .. bi çekincesi var.. belki de seni içine sindiremeyen hödüğün biri..
İnanın bende çok kez pişman oldum özledim.. Evlilik vaadleri verilmişti tutulmadı. Aileme karşı mahçup bırakıldım.. Ailesiyle bir kere tanıştırmadı arkadaşları ile bir kere tanışmadım.cevresinden kimseyi tanımıyorum. İnstagramda ekli ama ne resmi var ne içerik sadece beni takip ediyor.. Gecen sene kendi kullandığı instagramını buldum. Beni engellemişti de başka instadan bakmıştım şeytan dürtmüştü.. Bana ben foto paylaşmayı sevmem zaten kimse yok arkadaşlarım kullanmıyor demişti ama 40 a yakın foto atmış arkadaş çevrelerini eklemişti beni neden engelledin dediğimde saçma bahanelerle karşılaşmıştım.. kendime yediremedim ayrıldım.. Facebookumda ekli ama yine herşeyi gizli.. Buna rağmen barıştım.. Sizin ilişkiniz nasıldı bilmiyorum ama ben cok fazla yalnızım bu ilişkide..
Çok kolay tatlımmmm.. bu iş bitti seni terk ediyorum beni koluna takıp ele güne gösterebilecek bi erkek istiyorum.. vur kapıyı çık..Ayrılmadan önce hep böyleydi tartışmalarımız neden kimseyle tanıştırılmıyorum neden hayatından izoleyim diye. Abartıyor gibi görünüyodum onun gözünde. Ama tekrardan barıştıktan sonra asla ne böyle bir gündemim oldu nede evlilik açtım.. Şuan tek istedigim şey ayrılmak istedigimi nasıl hangi dille söylemem gerektigi.. Sebeplerim cok aslında düşünmeye gerek yok ama işte bende bir çekingenlik oluyor
Hatta bana evlimi acaba bu diyen arkadaşlarım olmuştu. Ya başka bir kadın ihtimalini düşünmedim. Ev içinde cok fazla beraberiz. Muhakkak patlak verirdi.. Ev, iş bütün hayatı. Arkadaşlarıyla buluşur cafede oturur yine bir faaliyet yapmazlar yani.. Anladıgım kadarıyla oda beni sonsuza kadar düşünmediği için hayatına dahil etmiyor. Hani ayrıldığımızda ulaşamayım , cevresini kontrol etmeyim diye.. Başka açıklama bulamıyorum..
Bu sabrımla emeğimle asla haketmiyorum.. Barıştıgım için kendime kızıyorum.. Gururumu hiçe saydım ilk defa bir erkek için. Ailem bile bilmiyor barıştığımı söyleyemem... Başlıkta yazdığım gibi kendi kendime ediyorum..peki bu halde hala nasıl, nasıl ayrılırım diye düşünüyorsunuz ki??!!
ay nasıl sinirlendim adama terbiyesiz, sefil yaa. arkadaşlarından gizleyecek, kendi gezecek sosyal medyadan engelleyecek. Ne kadar küçük düşürücü hareketler bunlar yaa. Siz bunları hak ediyor musunuz allah aşkına? neden bu kötülüğü kendinize yapıyorsunuz??
3 senedir gayet iyi tanıdıgımı düşünüyorumBence biraz daha zaman verin. Planlar yapın ve ona da görevler verin. Mesela tatil planı yapın siz rotayı belirleyin o da rezervasyon ve otel kısmını halletsin. öyle her şeyi siz düşünüp yaparsanız da bir anlamı kalmaz. birlikte bir şeyler yapabiliyor musunuz, birlikte tatil yapmaktan keyif alıyor musunuz, eğlenceli mi yoksa mızmız mı anlamış olursunuz. denendi ve işe yaradı :)
3 senedir gayet iyi tanıdıgımı düşünüyorumadam ruhsuz.. Maçları olsun onları takip etsin yeterli.. Şu gectigimiz 9 günlük bayramda bile evde pinekledi..
onla hayat geçer mi ya. düşünsenize eşlerin de katıldığı bir yere davet edildiniz gel gidelim diyeceksiniz. Mızmızlanır gelmez. Her yere yalnız gidersiniz3 senedir gayet iyi tanıdıgımı düşünüyorumadam ruhsuz.. Maçları olsun onları takip etsin yeterli.. Şu gectigimiz 9 günlük bayramda bile evde pinekledi..
Şiddet, kaynana.. Ve bunlarda yetmezmiş gibi maddi yönden beni sömürmesi...ilk eşinizden neden ayrıldınız
İnanın bende çok kez pişman oldum özledim.. Evlilik vaadleri verilmişti tutulmadı. Aileme karşı mahçup bırakıldım.. Ailesiyle bir kere tanıştırmadı arkadaşları ile bir kere tanışmadım.cevresinden kimseyi tanımıyorum. İnstagramda ekli ama ne resmi var ne içerik sadece beni takip ediyor.. Gecen sene kendi kullandığı instagramını buldum. Beni engellemişti de başka instadan bakmıştım şeytan dürtmüştü.. Bana ben foto paylaşmayı sevmem zaten kimse yok arkadaşlarım kullanmıyor demişti ama 40 a yakın foto atmış arkadaş çevrelerini eklemişti beni neden engelledin dediğimde saçma bahanelerle karşılaşmıştım.. kendime yediremedim ayrıldım.. Facebookumda ekli ama yine herşeyi gizli.. Buna rağmen barıştım.. Sizin ilişkiniz nasıldı bilmiyorum ama ben cok fazla yalnızım bu ilişkide..
Sizin ki artık duyulmuş kuzum yanii kafan az cok rahat. Adamı cok sık boğaz da etme cokta salma ipini.. Ben evlilik konusunda önceden ilk başlar aşırı yüklendim. Aslında evleneyim diye bir düşüncem yok. Korkuyorum evlilikten. İlk defa onunla olsun istemiştim olmadı olmasında artık.. Bakalım nasıl patlak vericek ilişkimizz..iyi gelmişsiniz bu güne kadar.
beni evlerine davet ettiler annesiyle tanıştım , kız kardeşi instamda ekli . hatta geçenlerde kardeşinin canı sıkkındı, annesi demiş ki aslinkoyu alında biraz gezin o size iyi gelir demiş . okadar sevdi ki beni kadın . .
yakın arkadaşlarıyla tanıştım , tanışmadıklarımda beni biliyor zaten.
7. ayımız doldu .....
ben tüm bunlara rağmen beni oyalıyorsun diyorum![]()
galiba haksızlık ediyorum adama ya . şuan öyle düşündüm yani .
of zor ya .
Çünkü o senin konfor alanın su an için. Ekstra cabaya gerek duymadığın, tanıdıgın, iyi ve kötü yönlerini bildiğin bir adam. Bu döngüden cıktıgında daha farklı biri ile ilişki yasadıgında iyi ki diyeceksin, eminim.Bu sabrımla emeğimle asla haketmiyorum.. Barıştıgım için kendime kızıyorum.. Gururumu hiçe saydım ilk defa bir erkek için. Ailem bile bilmiyor barıştığımı söyleyemem... Başlıkta yazdığım gibi kendi kendime ediyorum..halbuki feminen kendi ayakları üzerinde durabilen özgürlüğe önem veren bir kadınım.. Bu türşeylere asla müsamaha göstermemem gerek ama neden duruyorum cvp yok
Huyunu suyunu tanıdıgım hayat tarzına aşina oldugum bir ilişki evet. Evliliğimde bile bu kadar korkmadım ben ayrılıktan kararımı verdim ayrıldım..Çünkü o senin konfor alanın su an için. Ekstra cabaya gerek duymadığın, tanıdıgın, iyi ve kötü yönlerini bildiğin bir adam. Bu döngüden cıktıgında daha farklı biri ile ilişki yasadıgında iyi ki diyeceksin, eminim.
Hissediliyor zaten yazdıklarınızdan. Bunun mutlu değilsiniz anladıgım kadarıyla o yüzden yapmayın bunu kendinize. Buna benzeyen bir uzum ilişkim oldu yani adamın basına kötü seyler geldi bahanem oldu, alıskanlıklar bagladı sonradan.Bir sürü sebepten ayrılamadım sonuc olarak, ilk ve uzun ilişkimdi. Şimdi iyiki diyorum 6 yıllık ilişkinin son 3 yılı ayrılmayı düşünmekle gecti. Siz benim gbi olmayın isterim.Huyunu suyunu tanıdıgım hayat tarzına aşina oldugum bir ilişki evet. Evliliğimde bile bu kadar korkmadım ben ayrılıktan kararımı verdim ayrıldım..
Kızlar merhaba. Konuyu acıp acmama kısmında kararsız kaldım. Ne kadar herşeyin bilincinde de olsam sizlerin bakış açısını da merak ediyorum.. Biz demiştik diyenler bile olacak3 yıllık ilişkim var. Daha öncede konu acmıştım. Evlilik düşünceleriyle başlayıp hiç bir adım atılmayan.. Gecen sene ekim gibi ayrıldım yeterince oyalandığım aptal yerine koyuldugum için.. Ama bu şubat barıştık yıne kendi adım attı. Bu sefer hiç bir beklentim( evlilik) olmadan başladım bu ilişkiye. Özlemiştim aşırı üzgündüm ,... Kendi ayrı eve cıkmış.. Şubattan bu yana beraberiz yanına giderim ev ortamında görüşürüzz.. İlk başta bana iyi geliyordu ayrı ev beraber daha fazla vakit geçiriyoduk yemek tv oyun.. Ama artık o kadar sıkıldım ki.. Monotonluğundan, eve bağlı oluşundan , hiç bir plan yapmayışından.. Adam evi seviyor.. Ben cok sıkıldım anlatamam size.. Doğa yürüyüşleri, denize girmek , faaliyetler yapmak istiyorum.. Evet daha öncede böyle oluşunu biliyodum hep öyleydi hiç değişmedi.. Onu değiştirmek içinse asla uğraşmıyorum.. Terapiye gittigim kadın bana + ve - olacak şekilde ilişkime dair liste cıkarmamı istedi.. Ve bu ilişkinin bana kattıgı hiç bişey yok.. Ben ayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim.. Fuckboddy gibide degiliz. Adam zor zamanımda yanımda olur.. Şefkatıyle sarar sarmalar, erkek sinekten bile kıskanır. Ve ona göre problem yok şuan ilişkide. Bana: durduk yere neden nerden cıktı ayrılmak diye sorucak.. Huysuz bir kız gibi devamlı ayrılmaktan ben sıkıldımm :)) Yaklaşımlarınız nasıl olurdu ona karşı
Sizinde baya uzun bir ilişki süreciniz olmuş. Kurtulabilmişsiniz tebrik ederim.. Alışkanlıklar insanı cok yoruyor.. İleriyi görmenize engel oluyor hepHissediliyor zaten yazdıklarınızdan. Bunun mutlu değilsiniz anladıgım kadarıyla o yüzden yapmayın bunu kendinize. Buna benzeyen bir uzum ilişkim oldu yani adamın basına kötü seyler geldi bahanem oldu, alıskanlıklar bagladı sonradan.Bir sürü sebepten ayrılamadım sonuc olarak, ilk ve uzun ilişkimdi. Şimdi iyiki diyorum 6 yıllık ilişkinin son 3 yılı ayrılmayı düşünmekle gecti. Siz benim gbi olmayın isterim.
Sizin ki artık duyulmuş kuzum yanii kafan az cok rahat. Adamı cok sık boğaz da etme cokta salma ipini.. Ben evlilik konusunda önceden ilk başlar aşırı yüklendim. Aslında evleneyim diye bir düşüncem yok. Korkuyorum evlilikten. İlk defa onunla olsun istemiştim olmadı olmasında artık.. Bakalım nasıl patlak vericek ilişkimizz..![]()